DarkSaga Οκτώβριος 18, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 σε ηχεία 5.1 όπως α 5.1 ης creative που έχουν 3 διπλά jack συνδεμένα απευθείας στο x Yakumo stylε player θα μπορώ να επιλέξω prologic και να ακούω και απο τα 5 έτσι?καλά κατάλαβα?αν ναι αυτό θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2004 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 γενικά rca βγάζουν τα player.θες αντάπτορες και δεν ξέρω τι παίζει με το center-sub (έχουν το ίδιο jack νομίζω).τα δικά μου 5.1 creative πάντως τα ηχεία συνδέονται με rca πάνω στο sub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fthanos Δεκέμβριος 9, 2004 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 θέλω να αγοράσω ένα dvd player γιατί το ps2 δεν αντέχει άλλο κάρβουνο :bye: είμαι ανάμεσα σε 3... τα dvp-ns585 και dvp-ls755 της Sony και το dvp720SA της Philips (αυτό που πήρε κι ο YDinopoulos...μάλλον). Το Philips πόσο το πήρες ????? ????? ????? τα άλλα της sony ξέρω πόσο έχουν... πείτε ρε παιδιά ποιό είναι το καλύτερο :wassat: σε ποιότητα/αντοχή/εικόνα ...όχι, δεν είμαι άσχετος ...απλά έχω ακούσει πολλά κι έχω μπερδευτεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Πηγαινε στην σελιδα της Σονυ κ κοιταξε τις διαφορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fthanos Δεκέμβριος 9, 2004 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 καλά αυτά τα ξέρω... τα χαρακτηριστικα... εσύ δεν έχεις κάποια γνώμη; πόσο έχει το phillips? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mktheater Δεκέμβριος 10, 2004 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 θα σου προτεινα PIONNEER 575 φθηνο και καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 10, 2004 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 εγώ πήρα ένα Amstrad και έχει το εξής πρόβλημα, η φωνή των ηθοποιών ακούγεται πολύ γρήγορα, σαν δίσκος με γρήγορες στροφές. Διορθωνεται λέτε?.Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.