Sakis Σεπτέμβριος 29, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Απλως εκει που λεει Suche δινεις το προιον που σε ενδιαφερει και μετα στις σελιδες που σου βγαζει πατας zum shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Επειδη απο Γερμανικα ντεν "γκανταλαμπαινει", μπορει καποιος να δει αν γραφει για μεταφορικα ? Ισως να αξιζει....110 περιπου το εχει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 29, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Επειδη απο Γερμανικα ντεν "γκανταλαμπαινει", μπορει καποιος να δει αν γραφει για μεταφορικα ? Ισως να αξιζει....110 περιπου το εχει ! σε αυτο που ειδες ειναι περιπου 20 ευρω.και σε αυτο το κοστος ειναι 114+10 περιπου τα μεταφορικα με το νορμαλ ταχειδρομειο 1-2 εβδομαδες παραδοση,δεν ξερω αν αξιζη τελικα.http://www4.alternate.de/cgi-bin/go.pl?main=/shop/infoNodes/productDetails.html&artNr=ed%23v07&c=AQVrYST605ZYAABNqE4k&stop=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Sakis σε αυτο που ειδες ειναι περιπου 20 ευρω.και σε αυτο το κοστος ειναι 114+10 περιπου τα μεταφορικα με το νορμαλ ταχειδρομειο 1-2 εβδομαδες παραδοση,δεν ξερω αν αξιζη τελικα.http://www4.alternate.de/cgi-bin/go.pl?main=/shop/infoNodes/productDetails.html&artNr=ed%23v07&c=AQVrYST605ZYAABNqE4k&stop=1 Σου ειναι ευκολο να δεις/ρωτησεις με Express (οχι courrier) ποσο παει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 29, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:52] Σου ειναι ευκολο να δεις/ρωτησεις με Express (οχι courrier) ποσο παει ? 2-3 μερες αλλα απο οτι καταλαβα ειναι 30 ευρω,νομιζω οτι παει πολυ μετα.Δοκιμασε να στειλεις ενα email στα αγγλικα δεν νομιζω να μην απαντησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Πηρε ενας φιλος μου το Philips DVP630 με 140 Ευρω, παιζει και divx.......http://www.pixmania.com/gr/gr/47815/art/philips/dvd-player-divx-dvp630.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mktheater Σεπτέμβριος 29, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ:ΒΑΦΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ PHILIPS KAΛΥΤΕΡΑ PIONEER Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 29, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από mktheater ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ:ΒΑΦΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ PHILIPS KAΛΥΤΕΡΑ PIONEER Γιατι το λες????? Υπαρχουν τετοια παραδειγματα????? Α, και γραφε με μικρα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Το Service λεει 40. Χαλασε λεει ενας ιμαντας και κατι πλαστικα, τα οποια πρεπει να τα φερουν απο εξω :shock: Σκεφτομαι σοβαρα για το Yamakawaki-son !!! To εχει κανεις απο εδω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 12, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Αναθεωρηση..... Μετα απο 5 μερες, με ξαναπηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι στο DVD υπαρχουν και αλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα χαλασαν 2 κυκλωματα κ η κεφαλή του Laser. Συνολο..................190 ! Ναι..Εκατον ενενηντα Ευρω ! και εχω και γνωστο εκει μεσα! Τεσπα, για να μην πολυλογω, σκεφτομαι να ξαναπαρω Philips για 2 λογους: α) Το προηγουμενο το ειχα 2 χρονια χωρις να παρουσιασει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Και με χρηση οχι μονο DVD, αλλα audio, mp3, και με εικονες! β) Εχω τον γνωστο που θα κανει εκπτωση. Οποτε αν καποιος ξερει κανα καλο κομματι DVD Player,ας ριξει μια γραμμη.....Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 12, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 πριν 3 μέρες πήρα το SONY 585΄Πολύ καλό πολές επιλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 12, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Μην παίρνεις τίποτα , κράτα τα φράγκα σου για καμιά εκδρομούλα στο πήλιο ή όπου αλλού γουστάρεις ( εγώ από αυτό πάσχω , εξ ού και η συμβουλή μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 12, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 @las_kar_is Ειμαι σπιτογατος.... @Snips προτιμω να παρω Philips, για τους 2 λογους που αναφερω παραπανω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Μόλις παραγειλα το Philips DVP720. Διαβαζει DivX κ Xvid.Καλο αυτο....Για να δουμε τι θα μας ερθει !!!ΕDIT: Προς Admin/mod : Γιατι το κοβει? Φταιει το μεγαλο url string ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 14, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is Μην παίρνεις τίποτα , κράτα τα φράγκα σου για καμιά εκδρομούλα στο πήλιο ή όπου αλλού γουστάρεις ( εγώ από αυτό πάσχω , εξ ού και η συμβουλή μου ) Μακράν η σοφότερη απάντηση..... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 18, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 ρε μάγκες αν βάλω σε ένα Player Μp3 να παίξει η audio CD τι παίζει με τα ηχεία?2 μόνο θα ακούω?η θα παίζουν όλα αλλα τα ίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 2 Mονο. η Philips (δεν ξεω για αλλες) εχει ενα συστημα που τμοιραζει τον ηχο σε ολα τα ηχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 ανάλογα τι θα επιλέξεις για έξοδο ήχου.αν επιλέξεις στερεο δίνει σήμα στα FL-FR και στο sub.αν βάλεις prologic όλα.για audio cd καλύτερα ακούγεται στο στέρεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 18, 2004 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 επειδή μιλάω για ηχεία PC συνδεδεμένα κατευθείαν στην πηγή,Σωτήρη ισχόυν όσα είπες? η ένταση μετράει εκτος αν εννοείς πως θα ακούω θόρυβο αντί για μουσική.... λέω τελικά να πάρω το YAKUMO για λόγος Divx μήπως κάνω *******? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2004 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 σε ενισχυτή ή σε dvd player?από το μενού της συσκευής διαλέγεις πώς να βγάζει τον ήχο,εκτός αν έχει ανεξάρτητα τα L-R του στέρεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.