Jump to content

Σαλονο-DVD...

YDinopoulos

Recommended Posts

Απλως εκει που λεει Suche δινεις το προιον που σε ενδιαφερει και μετα στις σελιδες που σου βγαζει πατας zum shop.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Επειδη απο Γερμανικα ντεν "γκανταλαμπαινει", μπορει καποιος να δει αν γραφει για μεταφορικα ? Ισως να αξιζει....110€ περιπου το εχει !

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Επειδη απο Γερμανικα ντεν "γκανταλαμπαινει", μπορει καποιος να δει αν γραφει για μεταφορικα ? Ισως να αξιζει....110 περιπου το εχει !

σε αυτο που ειδες ειναι περιπου 20 ευρω.

και σε αυτο το κοστος ειναι 114+10 περιπου τα μεταφορικα με το νορμαλ ταχειδρομειο 1-2 εβδομαδες παραδοση,δεν ξερω αν αξιζη τελικα.http://www4.alternate.de/cgi-bin/go.pl?main=/shop/infoNodes/productDetails.html&artNr=ed%23v07&c=AQVrYST605ZYAABNqE4k&stop=1

Αρχική απάντηση από Sakis

σε αυτο που ειδες ειναι περιπου 20 ευρω.

και σε αυτο το κοστος ειναι 114+10 περιπου τα μεταφορικα με το νορμαλ ταχειδρομειο 1-2 εβδομαδες παραδοση,δεν ξερω αν αξιζη τελικα.http://www4.alternate.de/cgi-bin/go.pl?main=/shop/infoNodes/productDetails.html&artNr=ed%23v07&c=AQVrYST605ZYAABNqE4k&stop=1

Σου ειναι ευκολο να δεις/ρωτησεις με Express (οχι courrier) ποσο παει ?

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:52]

Σου ειναι ευκολο να δεις/ρωτησεις με Express (οχι courrier) ποσο παει ?

2-3 μερες αλλα απο οτι καταλαβα ειναι 30 ευρω,νομιζω οτι παει πολυ μετα.

Δοκιμασε να στειλεις ενα email στα αγγλικα δεν νομιζω να μην απαντησουν.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ:ΒΑΦΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ PHILIPS KAΛΥΤΕΡΑ PIONEER

:D

Αρχική απάντηση από mktheater

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ:ΒΑΦΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ PHILIPS KAΛΥΤΕΡΑ PIONEER

:D

Γιατι το λες?????

Υπαρχουν τετοια παραδειγματα?????

Α, και γραφε με μικρα.......

Το Service λεει 40€. Χαλασε λεει ενας ιμαντας και κατι πλαστικα, τα οποια πρεπει να τα φερουν απο εξω :shock:

Σκεφτομαι σοβαρα για το Yamakawaki-son !!! To εχει κανεις απο εδω ?

Αναθεωρηση.....

Μετα απο 5 μερες, με ξαναπηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι στο DVD υπαρχουν και αλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα χαλασαν 2 κυκλωματα κ η κεφαλή του Laser.

Συνολο..................190€ ! Ναι..Εκατον ενενηντα Ευρω ! και εχω και γνωστο εκει μεσα!

Τεσπα, για να μην πολυλογω, σκεφτομαι να ξαναπαρω Philips για 2 λογους:

α) Το προηγουμενο το ειχα 2 χρονια χωρις να παρουσιασει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Και με χρηση οχι μονο DVD, αλλα audio, mp3, και με εικονες!

β) Εχω τον γνωστο που θα κανει εκπτωση.

Οποτε αν καποιος ξερει κανα καλο κομματι DVD Player,ας ριξει μια γραμμη.....Thanks :T:

Μην παίρνεις τίποτα , κράτα τα φράγκα σου για καμιά εκδρομούλα στο πήλιο ή όπου αλλού γουστάρεις ( εγώ από αυτό πάσχω , εξ ού και η συμβουλή μου ) :p:jump::p:jump::p:jump::p:jump::p

Μόλις παραγειλα το Philips DVP720. Διαβαζει DivX κ Xvid.Καλο αυτο....Για να δουμε τι θα μας ερθει !!!

ΕDIT: Προς Admin/mod : Γιατι το κοβει? Φταιει το μεγαλο url string ?

Αρχική απάντηση από las_kar_is

Μην παίρνεις τίποτα , κράτα τα φράγκα σου για καμιά εκδρομούλα στο πήλιο ή όπου αλλού γουστάρεις ( εγώ από αυτό πάσχω , εξ ού και η συμβουλή μου )

Μακράν η σοφότερη απάντηση.....:T: :T: :T:

ρε μάγκες αν βάλω σε ένα Player Μp3 να παίξει η audio CD τι παίζει με τα ηχεία?

2 μόνο θα ακούω?η θα παίζουν όλα αλλα τα ίδια?

ανάλογα τι θα επιλέξεις για έξοδο ήχου.

αν επιλέξεις στερεο δίνει σήμα στα FL-FR και στο sub.

αν βάλεις prologic όλα.

για audio cd καλύτερα ακούγεται στο στέρεο.

επειδή μιλάω για ηχεία PC συνδεδεμένα κατευθείαν στην πηγή,Σωτήρη ισχόυν όσα είπες?

η ένταση μετράει:)

εκτος αν εννοείς πως θα ακούω θόρυβο αντί για μουσική....

λέω τελικά να πάρω το YAKUMO για λόγος Divx μήπως κάνω *******?

σε ενισχυτή ή σε dvd player?

από το μενού της συσκευής διαλέγεις πώς να βγάζει τον ήχο,

εκτός αν έχει ανεξάρτητα τα L-R του στέρεο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.