music Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας σχετικά με τα παρακάτω κομμάτια που θέλω να τα βάλω σε αγγελία:Dell U2711 με εγγύηση περίπου 1,5 χρόνοMSI mpower z77 - Αγορασμένη πέρσι τον Ιανουάριο από κατάστημα αλλά έχω χάσει την απόδειξη/εγγύησηIntel i7 3770k - Αγορασμένος αν θυμάμαι καλά τον περασμένο Δεκέμβρη με εγγύηση από γνωστό κατάστημαLogitech Z5400 - Χωρίς εγγύηση αλλά σε πολύ καλή κατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας σχετικά με τα παρακάτω κομμάτια που θέλω να τα βάλω σε αγγελία:Dell U2711 με εγγύηση περίπου 1,5 χρόνοMSI mpower z77 - Αγορασμένη πέρσι τον Ιανουάριο από κατάστημα αλλά έχω χάσει την απόδειξη/εγγύησηIntel i7 3770k - Αγορασμένος αν θυμάμαι καλά τον περασμένο Δεκέμβρη με εγγύηση από γνωστό κατάστημαLogitech Z5400 - Χωρίς εγγύηση αλλά σε πολύ καλή κατάστασημόνο για το τελευταίο μπορώ να σου πώ οτι φεύγει αν το αφήσεις 80€ . :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2013 Η μητρική 130 euro πιστεύω θα ήταν καλά, εγώ είχα δώσει την προηγούμενη Fatal1ty που χα σε παιδί απο εδώ , τότε κόστιζε 230-250 , 190 χωρίς εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2013 πες στο καταστημα για επανεκδοση αποδειξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2013 πες στο καταστημα για επανεκδοση αποδειξης Αν όμως τα χει αγοράσει απο κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία όπως octabit κλπ δεν δίνουν εγγύηση σε 3ους εκτός απο τον γνωστό το χω πάθει και γω γι αυτό το λέω. Τώρα δε ξέρω τι έχει κάνει ο music music ( Βασίλη εσύ είσαι ρε αδερφέ ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Σεπτέμβριος 8, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 music ( Βασίλη εσύ είσαι ρε αδερφέ ? )Yes, I am !!Τότε θα μιλήσω με την εταιρεία που την αγόρασα να μου εκδόσει αντίγραφο της απόδειξης, οκ.Για τα ηχεία περίμενα να αξίζουν κάτι παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 8, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Yes, I am !!Τότε θα μιλήσω με την εταιρεία που την αγόρασα να μου εκδόσει αντίγραφο της απόδειξης, οκ. Για τα ηχεία περίμενα να αξίζουν κάτι παραπάνω Βασίλη, πάντως αν ήμουν εγώ και ήθελα να αγοράσω τη μητρική σου, επειδή σε ξέρω, ότι προσέχεις πολύ τα πράγματα σου και είσαι τακτικός και καλός χαρακτήρας θα την αγόραζα 150€ ( νομίζω 175 έχει skroutz ? ) off topic: Υ.Γ. τον ξέρω το Βασίλη απο γειτονικό φόρουμ παλιό που έκλεισε πριν μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2013 Yes, I am !!Τότε θα μιλήσω με την εταιρεία που την αγόρασα να μου εκδόσει αντίγραφο της απόδειξης, οκ. Για τα ηχεία περίμενα να αξίζουν κάτι παραπάνω πλέον έχουν βγεί καινούργια μοντέλα κτλ. και μπορείς με λίγα λεφτά διαφορά να πάρεις το ίδιο δυνατά ή ακόμα και καλύτερα για αυτό στο λέω Γνωώμη μου πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.