Jump to content

Κοστολόγηση parts

music

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας σχετικά με τα παρακάτω κομμάτια που θέλω να τα βάλω σε αγγελία:

Dell U2711 με εγγύηση περίπου 1,5 χρόνο

MSI mpower z77 - Αγορασμένη πέρσι τον Ιανουάριο από κατάστημα αλλά έχω χάσει την απόδειξη/εγγύηση

Intel i7 3770k - Αγορασμένος αν θυμάμαι καλά τον περασμένο Δεκέμβρη με εγγύηση από γνωστό κατάστημα

Logitech Z5400 - Χωρίς εγγύηση αλλά σε πολύ καλή κατάσταση

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας σχετικά με τα παρακάτω κομμάτια που θέλω να τα βάλω σε αγγελία:

Dell U2711 με εγγύηση περίπου 1,5 χρόνο

MSI mpower z77 - Αγορασμένη πέρσι τον Ιανουάριο από κατάστημα αλλά έχω χάσει την απόδειξη/εγγύηση

Intel i7 3770k - Αγορασμένος αν θυμάμαι καλά τον περασμένο Δεκέμβρη με εγγύηση από γνωστό κατάστημα

Logitech Z5400 - Χωρίς εγγύηση αλλά σε πολύ καλή κατάσταση

μόνο για το τελευταίο μπορώ να σου πώ οτι φεύγει αν το αφήσεις 80€ . :banging:

πες στο καταστημα για επανεκδοση αποδειξης

Αν όμως τα χει αγοράσει απο κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία όπως octabit κλπ δεν δίνουν εγγύηση σε 3ους εκτός απο τον γνωστό :p το χω πάθει και γω γι αυτό το λέω. Τώρα δε ξέρω τι έχει κάνει ο music

music ( Βασίλη εσύ είσαι ρε αδερφέ ? )

music ( Βασίλη εσύ είσαι ρε αδερφέ ? )

Yes, I am !!

Τότε θα μιλήσω με την εταιρεία που την αγόρασα να μου εκδόσει αντίγραφο της απόδειξης, οκ.

Για τα ηχεία περίμενα να αξίζουν κάτι παραπάνω

Yes, I am !!

Τότε θα μιλήσω με την εταιρεία που την αγόρασα να μου εκδόσει αντίγραφο της απόδειξης, οκ.

Βασίλη, πάντως αν ήμουν εγώ και ήθελα να αγοράσω τη μητρική σου, επειδή σε ξέρω, ότι προσέχεις πολύ τα πράγματα σου και είσαι τακτικός και καλός χαρακτήρας :) θα την αγόραζα 150€ ( νομίζω 175 έχει skroutz ? )

off topic:

Υ.Γ. τον ξέρω το Βασίλη απο γειτονικό φόρουμ παλιό που έκλεισε πριν μήνες

Yes, I am !!

πλέον έχουν βγεί καινούργια μοντέλα κτλ. και μπορείς με λίγα λεφτά διαφορά να πάρεις το ίδιο δυνατά ή ακόμα και καλύτερα για αυτό στο λέω :)

Γνωώμη μου πάντα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.