SLN Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Πανικος...Οποτε αν καταλαβα καλα υπαρχει περιπτωση να μην παιζει revB και αδικα να σας ταλαιπωρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Δεν είμαι σίγουρος αν το FMB έχει να κάνει με το κύκλωμα τροφοδοσίας ή με την σχεδίαση της μητρικής, νομίζω ότι το VRM(Voltage Regulator Module) σχετίζεται με το κύκλωμα τροφοδοσίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 29, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 πάντως, το μόνο σίγουρο (σύμφωνα με την DFI) είναι ότι για πρεσκοτ 3,2 και πάνω κάνει μόνο η Β rev.B η αλήθεια είναι ότι τη μέρα που έστεινα την rev.A είχα και ένα prescott 3,2 αλλά βαριόμουνα να δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από spc πάντως, το μόνο σίγουρο (σύμφωνα με την DFI) Σωστός, διότι η intel νομίζω ότι θέλει FMB 1.5 για τους prescott(ανεξαρτήτου συχνότητας) ενώ άλλοι κατασκευαστές θεωρούν ότι με το 1.0 είναι οκ για prescott μεχρι 3.0/3.2 και από εκεί και πάνω είναι απαραίτητο το 1.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 29, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Σωστός, διότι η intel νομίζω ότι θέλει FMB 1.5 για τους prescott(ανεξαρτήτου συχνότητας) ενώ άλλοι κατασκευαστές θεωρούν ότι με το 1.0 είναι οκ για prescott μεχρι 3.0/3.2 και από εκεί και πάνω είναι απαραίτητο το 1.5. κοίτα τώρα που μου βάζεις το μικρόβιο αν έπαιζε η REV.A με τον πρεσκοτ 3,2... τελικά τι ακριβώς είναι το FMB; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Δεν μου είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς είναι, σίγουρα σχετίζεται με spec της intel(μόνο της intel ?) σχετικά με την σχεδίαση της μητρικής και τις ανάγκες των επεξεργαστών για σωστή τροφοδοσία... Το VRM που ανέφερα παραπάνω, είναι μία από τις κατηγορίες του FMB.*Edit* - μάλλον είναι γενικότερο spec διότι υπάρχουν και ψύκτρες που καλύπτουν το spec αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 3, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Εγω βρε παιδια εχω Rev A. και δουλεψε με 3.2 PRESCOTT.Με το τελευταιο Bios Update Rev A kai Rev B ειναι ιδιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 3, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από stratos1978 Εγω βρε παιδια εχω Rev A. και δουλεψε με 3.2 PRESCOTT.Με το τελευταιο Bios Update Rev A kai Rev B ειναι ιδιες... έχεις δουλέψει σταθερά αυτό το setup (DFI 875B REV.A - PRESCOTT 3.2) χωρίς προβλήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 3, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Σταθεροτατα αλλα χωρις Overclocking (δεν δοκιμασα)Τον 3.2 τον ειχα για 2 βδομαδες πανω στην μητρικη μου και δεν μου εβγαλε απολυτως κανενα προβλημα.Ο 3.2 ηταν φιλου μου που μου τον ειχε δανεισει μεχρι να παρω δικο μου.Τωρα εχω εναν 3.0 και οπως δουλευει ο 3 αρης ετσι δουλευε και ο 3.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 3, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 μιλάμε πάντα για prescott 3.2 και rev.A;το λέω απλώς γιατί μέχρι και 3.0 prescott υποστηρίζει και επίσημα η μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.