Jump to content

DFI 875+prescott??

SLN

Recommended Posts

Δεν είμαι σίγουρος αν το FMB έχει να κάνει με το κύκλωμα τροφοδοσίας ή με την σχεδίαση της μητρικής, νομίζω ότι το VRM(Voltage Regulator Module) σχετίζεται με το κύκλωμα τροφοδοσίας.

πάντως, το μόνο σίγουρο (σύμφωνα με την DFI) είναι ότι για πρεσκοτ 3,2 και πάνω κάνει μόνο η Β rev.B

η αλήθεια είναι ότι τη μέρα που έστεινα την rev.A είχα και ένα prescott 3,2 αλλά βαριόμουνα να δοκιμάσω :p

Αρχική απάντηση από spc

πάντως, το μόνο σίγουρο (σύμφωνα με την DFI)

Σωστός, διότι η intel νομίζω ότι θέλει FMB 1.5 για τους prescott(ανεξαρτήτου συχνότητας) ενώ άλλοι κατασκευαστές θεωρούν ότι με το 1.0 είναι οκ για prescott μεχρι 3.0/3.2 και από εκεί και πάνω είναι απαραίτητο το 1.5.

Αρχική απάντηση από RootX

Σωστός, διότι η intel νομίζω ότι θέλει FMB 1.5 για τους prescott(ανεξαρτήτου συχνότητας) ενώ άλλοι κατασκευαστές θεωρούν ότι με το 1.0 είναι οκ για prescott μεχρι 3.0/3.2 και από εκεί και πάνω είναι απαραίτητο το 1.5.

κοίτα τώρα που μου βάζεις το μικρόβιο αν έπαιζε η REV.A με τον πρεσκοτ 3,2...:D

τελικά τι ακριβώς είναι το FMB;

Δεν μου είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς είναι, σίγουρα σχετίζεται με spec της intel(μόνο της intel ?) σχετικά με την σχεδίαση της μητρικής και τις ανάγκες των επεξεργαστών για σωστή τροφοδοσία... Το VRM που ανέφερα παραπάνω, είναι μία από τις κατηγορίες του FMB.

*Edit* - μάλλον είναι γενικότερο spec διότι υπάρχουν και ψύκτρες που καλύπτουν το spec αυτό.

Αρχική απάντηση από stratos1978

Εγω βρε παιδια εχω Rev A. και δουλεψε με 3.2 PRESCOTT.

Με το τελευταιο Bios Update Rev A kai Rev B ειναι ιδιες...

έχεις δουλέψει σταθερά αυτό το setup (DFI 875B REV.A - PRESCOTT 3.2) χωρίς προβλήματα;

Σταθεροτατα αλλα χωρις Overclocking (δεν δοκιμασα)

Τον 3.2 τον ειχα για 2 βδομαδες πανω στην μητρικη μου και δεν μου εβγαλε απολυτως κανενα προβλημα.

Ο 3.2 ηταν φιλου μου που μου τον ειχε δανεισει μεχρι να παρω δικο μου.

Τωρα εχω εναν 3.0 και οπως δουλευει ο 3 αρης ετσι δουλευε και ο 3.2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.