SLN Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 Παιδια σκεφτομαι τον παραπανω συνδυασμο...Αξιζουν οι DFI με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη? Εχετε κανενα παραπονο απο το mobo?Απο οτι ειδα στο site της εταιριας εχει βγαλει 3 DFI 875. Ενα απλο, ενα λανπαρτυ κι ενα λανπαρτυ rev.B. Το τελευταιο ειναι το μονοαδικο συνιστομενο για πρεσκοτ ή δουλευει και το "απλο" λανπαρτυ? Θενξ ιν αντβανςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Την DFI LP B, είχε πάρει ένα φεγγάρι ο DjD.... όπως την πήρε έτσι και έφυγε, λίγο μούφα μητρική... στο clocking αναφέρομαι, στα υπόλοιπα ήταν ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Μόνο για το B θα πας. Η motherboard είναι πολύ καλή, πολύ γρήγορη αλλά αν θέλεις τάση στις μνήμες ξέχνα την. Από default δίνει μέχρι 2.9 και ακόμα και με mod που έκανε ο hipro δεν καταφέραμε να περάσουμε τα 2.96 σε load στο memtest. Ακόμα και με εξωτερική τριάρα γραμμή που τράβηξε. Βέβαια όλα αυτά λύνονται με ένα maximizer.Σε γενικές γραμμές όσο την είχα στην κατοχή μου έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Θενξ φορ δε κουικ ριπλαη!! Χμμμ δηλαδη οταν λες μουφα στο clocking, εννοεις οτι δεν ανεβαινε στο FSB, ή απλα δεν ειχε ολες τις σωστες επιλογες απο το bios και δεν σου εδινε την δυνατοτητα να παιξεις?? Αν απλα δεν ανεβαινε δεν με πολυπειραζει μια που δεν θα παει για τρελλο oc. Απλα θα φαιει το... "κατιτις" της για να μην λεει ο "κοσμος" οτι δουλευω default :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 SLN, sorry φίλε, μάλλον τα έχω μπλέξει λίγο... το μόνο κουλό ήταν με το Vdim mod, σε fsb τα πήγε πολύ καλά, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Παρεξήγησης...lol Με αυτή τη μητρική είχα κάνει το ρεκόρ μου στο fsb 314 με νεράκι. Απλά ένα screeny βέβαια. Όχι μια χαρά ήταν, κι ούτε προβλήματα με dividers είχε ούτε τίποτα. Απλά η τάση στην μνήμη ήταν το πρόβλημα για μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Οκ, παιδια ευχαριστω.Κατι τελευταιο να σας πρηξω... Οταν λετε "πηγαινε μονο για το Β" εννοειτε το rev B, ή απλα τον κωδικο 875Β που εχουν και οι 2 λανπαρτυ?Απο την σελ της εταιριας http://www.lanparty.com.tw/Product/product_search_result_us.jsp?CATEGORY_TYPE0B=LP&CATEGORY_NAME0B=Socket+478&SITE=USLANPARTY PRO875B ή LANPARTY PRO875B rev. B Το 2ο ειναι για σωστο prescott support? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Για το RevB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Thank you... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Και για του λόγου το αληθές κοίτα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 29, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Checkare και το cpu power circuit.. της NF2 ήταν Γ.Τ.Π, στο λέω για να δεις αν θα αντέξει prescott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Και πως θα το κανω αυτο ρε μαστορα? Πες καμμια λεπτομερεια...εκτος απο το να το ρωτησω αν σηκωνει πρεσκοτ?Φανταζομαι οτι η ιστορια της revB ειναι αυτο ακριβως που λες. Βελτιωμενο cpu power cirquit... Περα απο το να παρω revB τι αλλο μπορω να κανω για να τσεκαρω αυτο που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 29, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 9 mosfet έχει απ ότι είδα. Λογικά θα τον αντέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk 9 mosfet έχει απ ότι είδα. Λογικά θα τον αντέξει. Που μέτρησες 9 mosfet βρε θηρίο??? PicΣτα specs αναφέρει ότι υποστηρίζει και prescott, οπότε δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 29, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 αυτήν είδα picΌσο για την υποστήριξη, και η Abit έχει υποστήριξη αλλα πολύς κόσμος τις έχει πάρει στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk αυτήν είδα picΌσο για την υποστήριξη, και η Abit έχει υποστήριξη αλλα πολύς κόσμος τις έχει πάρει στο χέρι. Τι θες να πεις ρε Jim τώρα?? και από την asus λείπουν mosfets και παίζει, και η abit έχει full και γομαροmosfet και παρουσίασε προβλήματα(όχι όλες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 29, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Δεν ξέρω κάποιον που να δουλεύει 24/7 full load, με normal ψύξη, αξιόλογο overclock, μια σχετική τάση, και να δουλεύει ένα εύλογο χρονικό διάστημα 6 δεν mosfet δεν έχει h Abit? και το DFI ποιο είναι? αυτό που έδωσα εγώ ή εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 29, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 η 875 Β (REV.A) υποστηρίζει μέρχρι prescott 3.0για μεταλύτερο (3.2....) πας σε 875 Β REV.Bυπόψιν ότι το τελευταίο κομμάτι που είχε η αντιπροσωπεία έτυχε να έρθει σε εμένα και ήταν REV.Aοπότε λογικά υποθέτω ότι μάλλον το REV.B δεν θα υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αυτή που έδωσα εγώ είναι η B, revB, η φώτο που έδωσες εσύ πρέπει να είναι η B. Δεν νομίζω ότι έχουν διαφορές στο κύκλωμα τροφοδοσίας....Η abit είναι 4-phase με 6 γομαρομόσφετς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 29, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Αυτή που έδωσα εγώ είναι η B, revB, η φώτο που έδωσες εσύ πρέπει να είναι η B. Δεν νομίζω ότι έχουν διαφορές στο κύκλωμα τροφοδοσίας.... υποθέτω ότι πρέπει να έχουν κάποια διαφορά: B: FMB 1.0+ / PRESCOTT 3.0 B rev.B: FMB 1.5 / PRESCOTT 3.2 να υποθέσω ότι το FMB έχει να κάνει με την τροφοδοσία; (γιατί κατά τα άλλα ο πολλαπλασιαστής δεν είναι η διαφορα Β / Β rev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.