Trexx Σεπτέμβριος 9, 2013 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2013 Με αρέσει πολύ.... !!!!!Ωραίο φαίνετε,αλλά είναι εργονομικό;Για να είναι οποιοδήποτε πληκτρολόγιο εργονομικό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Σεπτέμβριος 9, 2013 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2013 Κι αυτό είναι πολύ καλή λύση για htpc, αλλά δεν θα σου κάνει μετα για το desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 9, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2013 ντάξει τα είδα όλα. Must Have! Για να είναι οποιοδήποτε πληκτρολόγιο εργονομικό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ. Δεν είμαι ξαπλωμένος απλά είναι άνετος ο καναπές και κάθεσε άνετα πίσω,όπως είναι σε στήριξη της οθόνης,και επειδή είχα θέμα με την μέση μου στο τελευταίο κόκκαλο (κόκκυγα) δεν μπορώ να κάθομαι σε σκληρή καρέκλα.Το να πάρω καρέκλα εργονομική για το θέμα μου είναι άλλο πράγμα,αλλά με βολεύει πολύ ο καναπές για αυτό. Κι αυτό είναι πολύ καλή λύση για htpc, αλλά δεν θα σου κάνει μετα για το desktop. Μπα,δεν με αρέσει καθόλου.Αλλά σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 12, 2013 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 οταν καταληξεις τι θα παρεις τελικα, χτυπα και ενα τετοιο και εισαι αρχοντας: nerdytec Online-Shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 12, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 οταν καταληξεις τι θα παρεις τελικα, χτυπα και ενα τετοιο και εισαι αρχοντας:nerdytec Online-Shop ΕΝΤΆΞΕΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ! Το θέλω, θα το πάρω 1000000 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.