Jump to content

Τι πληκτρολόγιο να επιλέξω ;

PetranEVO

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μια ερώτηση , τι πληκτρολόγιο να επιλέξω ;

Τι ζητάω.

Έχω απόσταση με την τηλεόραση μου περίπου στα 2 μέτρα και λίγο παραπάνω.

Έχω συνδεδεμένο το Laptop - HDMI με την τηλεόραση και βλέπω ταινίες,σερφάρω γράφω κτλ. μέσω τις τηλεόρασης.

Αλλά πίσω έχω έναν πανέμορφο καναπέ που με βολέυει να αράξω εκεί πέρα.

Τι πρότεινετε να πάρω ,ασύρματο ώστε να πιάνει όμως η εμβέλεια του καλά ; Πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Θα χρησιμοποιηθεί και μετά απο καιρό όταν θα πουληθεί το λάπτοπ για να φτίαξω desktop για παιχνίδια ;)

:fun:

Και βουνό και θάλασσα.

Οι κλασσικές λύσεις για laptop/htpc είναι ο χειρότερος εχθρός για gaming desktop. Γενικά για gaming λέμε όχι σε ασύρματες λύσεις εκτός και αν έχεις πολύ καλό polling rate (π.χ. 1 ms ή εκεί κοντά).

Budget;

που διαθέτω τώρα; Δεν έχει όριο γιατί θα μπεί σε δόση αν αξίζει αρκεί να μην κοστίζει και 200€ και για τα 2 .Αν με καταλαβαίνεις.

Και βουνό και θάλασσα.

Οι κλασσικές λύσεις για laptop/htpc είναι ο χειρότερος εχθρός για gaming desktop. Γενικά για gaming λέμε όχι σε ασύρματες λύσεις εκτός και αν έχεις πολύ καλό polling rate (π.χ. 1 ms ή εκεί κοντά).

Χμμ..δηλαδή προτιμότερο είναι να τραβήξω καλώδιο και να το έχω ως τον καναπέ και να παίζω ; :happy2:

Αυτήν την περίοδο σε προσφορά είναι αυτό ...

Coolermaster Trigger SGK-6000-GKCC1

Είναι πολύ καλό gaming keyboard. Εχει backlight, μηχανικούς διακόπτες και καλή ποιότητα κατασκεύης. Σε αυτήν την τιμή είναι super.

μαζεψου λιγο με την μουφα το trigger :p

tumblr_m1gqj8lymf1qf7kk0o1_500.gif

Για gaming στο μελλοντικό σου desktop θα το αγαπήσεις σίγουρα αλλα για htpc τώρα ειναι κάπως μεγάλο/βαρύ...

Αλλά εφόσον ψάχνεις για kit δες και αυτό

Για μενα ειναι μουφα γιατι 1) προερχεται απο OEM που δεν τον ξερει ουτε η μανα του, τον τελευταιο καιρο πρεπει να τραβανε μαλλια τους στον Κωτσοβολο με το RMA που πεφτει 2) ο φωτισμος και η ποιοτητα κατασκευης (made in USA) στο deck legend που ειχα ηταν πολυ ανωτερα, γι αυτο αλλωστε κοστιζε και τα διπλα χρηματα 3) τα blacks δεν ειναι οτι καλυτερο για τις περισσοτερες χρησεις/γουστα, απλα ητανε μονοδρομος παλιοτερα γιατι τοτε τα μηχανικα δεν ητανε τοσο "της μοδας" οποτε στα ραφια εβρισκες κανενα 7G μονο, αντε και τιποτα στο στυλ του raptor K1 αμα εισουνα στο εξωτερικο, θα φαει που θα φαει το καλωδιο στην μαπα ο OP ενω θα ειναι το πληκτρολογιο 2 - 3 μετρα απτο pc, θα πανε και οι μαυροι διακοπτες χαραμι.

edit : τωρα που το ξανακοιταω, εχει επιβεβαιωθει η φημη οτι το trigger ερχεται απο Costar οπως και το rapid, ακομα και αν ειναι ετσι με blacks και cherry stabilizers δεν ξανα-συμβιβαζομαι, συγκρινα προσφατα το πατημα στα μεγαλα πληκτρα του quickfire TK με αυτα ενος filco (costar stabilizers) και υπαρχει αρκετη διαφορα.

Αυτήν την περίοδο σε προσφορά είναι αυτό ...

Coolermaster Trigger SGK-6000-GKCC1

Είναι πολύ καλό gaming keyboard. Εχει backlight, μηχανικούς διακόπτες και καλή ποιότητα κατασκεύης. Σε αυτήν την τιμή είναι super.

Με αρέσει πολύ.... !!!!!

Αλλά δεν είναι too much ;

Για casual gaming στον καναπε μιλαει το παιδι, δεν θα παιξει warsow στο γραφειο ουτε street fighter με πληκτρολογιο, μαζεψου λιγο με την μουφα το trigger :p

εεεε , ναι :p απλά για future το έβαλε...

tumblr_m1gqj8lymf1qf7kk0o1_500.gif

Για gaming στο μελλοντικό σου desktop θα το αγαπήσεις σίγουρα αλλα για htpc τώρα ειναι κάπως μεγάλο/βαρύ...

Αλλά εφόσον ψάχνεις για kit δες και αυτό

Ωραίο φαίνετε,αλλά είναι εργονομικό;

Για μενα ειναι μουφα γιατι 1) προερχεται απο OEM που δεν τον ξερει ουτε η μανα του, τον τελευταιο καιρο πρεπει να τραβανε μαλλια τους στον Κωτσοβολο με το RMA που πεφτει 2) ο φωτισμος και η ποιοτητα κατασκευης (made in USA) στο deck legend που ειχα ηταν πολυ ανωτερα, γι αυτο αλλωστε κοστιζε και τα διπλα χρηματα 3) τα blacks δεν ειναι οτι καλυτερο για τις περισσοτερες χρησεις/γουστα, απλα ητανε μονοδρομος παλιοτερα γιατι τοτε τα μηχανικα δεν ητανε τοσο "της μοδας" οποτε στα ραφια εβρισκες κανενα 7G μονο, αντε και τιποτα στο στυλ του raptor K1 αμα εισουνα στο εξωτερικο, θα φαει που θα φαει το καλωδιο στην μαπα ο OP ενω θα ειναι το πληκτρολογιο 2 - 3 μετρα απτο pc, θα πανε και οι μαυροι διακοπτες χαραμι.

για πιο λες εσύ;

Σαν κάτοχος MS-Arc στο προτείνω για την χρήση που το θες άνετα!

μπορείς να μου δώσεις λινκ σε παρακαλώ; :yes4:

χμ περίεργό μου φαίνετε, πως θα αντέξει αυτό μετά με τα χτυπήματα μου όταν θα παίζω κανένα game ? :p

που διαθέτω τώρα; Δεν έχει όριο γιατί θα μπεί σε δόση αν αξίζει αρκεί να μην κοστίζει και 200€ και για τα 2 .Αν με καταλαβαίνεις.

Γνώμη μου να πάρεις κάτι σχετικά φθηνό τώρα του τύπου Logitech Keyboard/Mouse Wireless MK330 | Skroutz.gr για να κάνεις τη δουλειά σου ασύρματα και ωραία και όταν με το καλό στήσεις το desktop δώσε κάτι παραπάνω για να πάρεις ένα μηχανικό και να χαρείς gaming !

Προσωπικά το θεωρώ λάθος να πάρεις ένα ακριβό ασύρματο kit που όταν θα έρθει η ώρα να παίξεις games στο desktop θα είναι ότι χειρότερο, όπως επίσης θεωρώ λάθος το να πάρεις εξ αρχής μηχανικό, όπως πρότειναν κάποιοι, που ούτε καν το καλώδιο δε θα σου φτάνει ξέρω 'γω ! :p

χμ περίεργό μου φαίνετε, πως θα αντέξει αυτό μετά με τα χτυπήματα μου όταν θα παίζω κανένα game ? :p

αν θες κάτι να βαράς όταν παίζεις game τότε ψάχνεις κάτι τέτοιο:ph34r:

http://xanoumis.gr/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/___________box___4a2e09191dedd.jpg

το έχω αν θυμάμαι καλά από το 9 το arc

δεν έχει πάθει ούτε το παραμικρό

και από τότε του έχω αλλάξει 1 φορά μπαταρίες:whistling

αν χρειαζόταν να πάρω keyboard πάλι θα ήταν από τις πρώτες μου επιλογές

http://xanoumis.gr/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/___________box___4a2e09191dedd.jpg

Η πρώτη χαλαρά είναι αυτή ετσι? :p

Sculpt Ergonomic Desktop Keyboard & Mouse | Microsoft Hardware :inlove::inlove:

Γνώμη μου να πάρεις κάτι σχετικά φθηνό τώρα του τύπου Logitech Keyboard/Mouse Wireless MK330 | Skroutz.gr για να κάνεις τη δουλειά σου ασύρματα και ωραία και όταν με το καλό στήσεις το desktop δώσε κάτι παραπάνω για να πάρεις ένα μηχανικό και να χαρείς gaming !

Προσωπικά το θεωρώ λάθος να πάρεις ένα ακριβό ασύρματο kit που όταν θα έρθει η ώρα να παίξεις games στο desktop θα είναι ότι χειρότερο, όπως επίσης θεωρώ λάθος το να πάρεις εξ αρχής μηχανικό, όπως πρότειναν κάποιοι, που ούτε καν το καλώδιο δε θα σου φτάνει ξέρω 'γω ! :p

Το σκέφτομαι σαν ίδεα.

έχω και απο τέτοιο σάκο :p

Btw οσο και να το κοπανίσεις το trigger δεν θα καταλάβει χριστό :p

Εχετο υπόψιν στα θετικά..

τόσο καλό;

Η πρώτη χαλαρά είναι αυτή ετσι? :p

Sculpt Ergonomic Desktop Keyboard & Mouse | Microsoft Hardware :inlove::inlove:

..............

φιρι φιρι το πας να κάνουμε το upgrade ε........:inlove:

απορώ αν θα βολέψει κανέναν...

@GokuSS4 εσύ με πρίζωσες πάει τώρα:p

@PetranEVO πάρε την Puntαρα σου και έλα να σου δώσω το Αrc να χτυπήσω το Sculpt :p

χαχαχα ;)

Θα σε βολέψει;;; :fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.