Nickman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δυνατόν ποιά κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη συνδεσμολογία αντλίας/block/ψυγείο κ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αντλια -> Block -> Ψυγειο.Βεβαια παιζει ρολο και αν θα βαλεις τανκ και αν θα εχει και αλλα block(chipset,vga) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Ναι .. θα βάλω ενα τανκ (χάλκινο) αλλά πρός το παρόν θα υπάρχει μόνο το block του επεξεραστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Εγώ τα έχω αντλία (βυθισμένη σε τανκ) - ψυγείο - μπλοκς. Έτσι πάει όσο το δυνατόν πιο κρύο νερό στα μπλοκς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Εαν μετά το ψυγείο μπεί το τάνκ δεν πιστεύω οτι ανεβάζει την θερμοκρασία του νερού. Ισα ισα που είναι πολύ πιθανόν να κατεβαίνει και κανένα βαθμό λόγω του ότι (στην δικιά μου περίπτωση) είναι χάλκινο και αποβάλει πιό εύκολα την θερμότητα πρίν πάει το νερό στην αντλία και το block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Eγώ με τανκ - αντλία - ψυγείο - μπλοκ εχω δεί καλύτερα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
problem Σεπτέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 συμφονω μαζι σου Chris και εγω ετσι το δουλευω και μου φαινεται οτι ειναι οντος καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Χθες, στις 20:04] Eγώ με τανκ - αντλία - ψυγείο - μπλοκ εχω δεί καλύτερα αποτελέσματα. και γω θεωρω οτι αυτο το στησιμο φερει την καλυτερη λειτουργια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Σεπτέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 τανκ - αντλία - ψυγείο - μπλοκ--> Αυτος πιστευω ειναι ο καλυτερος τροπος...Αντλια - Block - Ψυγειο -->Ετσι το νερο θα παιρνει κ την θερμοτητα απο την αντλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.