Jump to content

Ποιά είναι η καλύτερη συνδεσμολογία?

Nickman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δυνατόν ποιά κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη συνδεσμολογία αντλίας/block/ψυγείο κ.λ.π.

Αντλια -> Block -> Ψυγειο.

Βεβαια παιζει ρολο και αν θα βαλεις τανκ και αν θα εχει και αλλα block(chipset,vga)

Ναι .. θα βάλω ενα τανκ (χάλκινο) αλλά πρός το παρόν θα υπάρχει μόνο το block του επεξεραστή.

Εγώ τα έχω αντλία (βυθισμένη σε τανκ) - ψυγείο - μπλοκς. Έτσι πάει όσο το δυνατόν πιο κρύο νερό στα μπλοκς.

Εαν μετά το ψυγείο μπεί το τάνκ δεν πιστεύω οτι ανεβάζει την θερμοκρασία του νερού. Ισα ισα που είναι πολύ πιθανόν να κατεβαίνει και κανένα βαθμό λόγω του ότι (στην δικιά μου περίπτωση) είναι χάλκινο και αποβάλει πιό εύκολα την θερμότητα πρίν πάει το νερό στην αντλία και το block.

συμφονω μαζι σου Chris και εγω ετσι το δουλευω και μου φαινεται οτι ειναι οντος καλυτερα!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Chris2004 [Χθες, στις 20:04]

Eγώ με τανκ - αντλία - ψυγείο - μπλοκ εχω δεί καλύτερα αποτελέσματα.

και γω θεωρω οτι αυτο το στησιμο φερει την καλυτερη λειτουργια......:T:

τανκ - αντλία - ψυγείο - μπλοκ--> Αυτος πιστευω ειναι ο καλυτερος τροπος...

Αντλια - Block - Ψυγειο -->Ετσι το νερο θα παιρνει κ την θερμοτητα απο την αντλια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.