hipro5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2004 Όπως λέει και ο τίτλος..........ΜΑΥΡΗ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Χαχαχα, δεν λες όμως ποιανού είναι.... Ενός ανθρώπου με παράδοση στο να καίει τα άκαφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Χαχαχα, δεν λες όμως ποιανού είναι.... Ενός ανθρώπου με παράδοση στο να καίει τα άκαφτα Μεγας δολοφονος Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 ουπς κατι καικε η μου φανικε??λοοοοοοοοοοοοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 :whistle2: :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:41] Χαχαχα, δεν λες όμως ποιανού είναι.... Ενός ανθρώπου με παράδοση στο να καίει τα άκαφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 13:43] ουπς κατι καικε η μου φανικε??λοοοοοοοοοοοοοολ Βρέ τι κάηκε?......ΑΝ δεν ήταν εκεί ο πατέρας να κλείσει το κομπιούτερ θα αρπάζαν καμμιά φωτιά οι κουρτίνες , το παράθυρο , το διαμέρισμα , η πολυκατοικία , το τετράγωνο , η Αθήνα και θα θρηνούσαμε ΠΟΛΛΑ θύματα από "άγνωστη" - μεχρι στιγμή - εστία φωτιάς.......Α ρε πατέρα αθάνατε....ΠΑΛΙ μας έσωσες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 black magic μαγη ου μαγη κανετε και μαυρες...... ου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 29, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Ωραίος....Ποιος το κατάφερε αυτό το ωραίο???Γύρνα το και απο την άλλη πλευρά μάστορα...Από εδώ έχει ψηθεί καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Σεπτέμβριος 29, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 "We don't need no water let the mother f***r BURN !! " :banging: By the way κανα συστημα αυτοματης πυρασφαλειας ποσο εχει να παρω???Με 4 PC σε ενα αδειο σπιτι..... μονο τον καπνο απο μακρια θα βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 29, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83Ποιος το κατάφερε αυτό το ωραίο??? Δεν διαβαζεις...... Αρχική απάντηση από DJD :whistle2: :whistle2: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Α ρε πατέρα αθάνατε....ΠΑΛΙ μας έσωσες...... Ναι ναι μας έσωσε ο κυρ-Τάκης Το εν λόγω τροφοδοτικό έγινε έτσι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το είχα ανοιχτό και κατέβαζε/fadare και με παίρνουν από το σπίτι τηλέφωνο.. "To pc βγάζει καπνούς τι να κάνω;" Nα δούμε τι θα πει κι η PcPower&Cooling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RaNdΜε 4 PC σε ενα αδειο σπιτι..... μονο τον καπνο απο μακρια θα βλεπω.... Αυτό ακριβώς είπα.. πάλι καλά που ήταν κάποιος σπίτι αλλιώς θα ψηνόμασταν.. Κι εγώ 4 έχω σύνολο, αν αρχίσει να αρπάζει ένα-ένα.. θα ανατινάξω την γειτονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:28] Αυτό ακριβώς είπα.. πάλι καλά που ήταν κάποιος σπίτι αλλιώς θα ψηνόμασταν.. Κι εγώ 4 έχω σύνολο, αν αρχίσει να αρπάζει ένα-ένα.. θα ανατινάξω την γειτονιά Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι ήταν "αλλιώς" το επίθετό σου και το άλλαξες γιά λόγους ευνόητους..??......Κάτι σαν "Κανάρης" ας πούμε!...... :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Σεπτέμβριος 29, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Καποιος σε καταραστηκε που μπορεις να φτιαχνεις τετοια πραγματα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 29, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 looooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 29, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 λολ αφού κάηκε και το antec.. και το p&c , έλεος...... πρέπει να σου φτιάξει ο hipro ένα homemade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk λολ αφού κάηκε και το antec.. και το p&c , έλεος...... πρέπει να σου φτιάξει ο hipro ένα homemade. Εδώ ξεπέταξε 3 5950, τι λεμε τώρα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 29, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk λολ αφού κάηκε και το antec.. και το p&c , έλεος...... πρέπει να σου φτιάξει ο hipro ένα homemade. Με CO2 πυρόσβεση.......Just in case Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 29, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.