Jump to content

7970 crossfire η μια GPU παντα idle

Orgios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το πρόβλημα το παρατήρησα όταν στα παιχνίδια σταμάτησε να μου βγάζει το ati crossfire logo πανω δεξια και είδα οτι απο αποδόσεις δεν πετούσα. Είχα τους 13.8 το γύρισα σε 13.4 τα ίδια, uninstall εκανα με τον uninstaller του atiman λαθοι δεν εβγαλε αλλά πάλι τιποτα. Το crossfire είναι enabled αλλα δυστυχως μόνο στα λόγια , το gpuz δείχνει την μια καρτα να δουλευει full την αλλη στα 300Μhz....??? :( :(

Το sapphire trixx δείχνει και τις 2 καρτες στο χρονισμο που θα έπρεπε να είναι και με ulps disabled...

Βοηθεια παιδια έχω τρελαθει!!!

Υ.Γ. τώρα κατεβάζω τους 13.10

Το πρόβλημα το παρατήρησα όταν στα παιχνίδια σταμάτησε να μου βγάζει το ati crossfire logo πανω δεξια και είδα οτι απο αποδόσεις δεν πετούσα. Είχα τους 13.8 το γύρισα σε 13.4 τα ίδια, uninstall εκανα με τον uninstaller του atiman λαθοι δεν εβγαλε αλλά πάλι τιποτα. Το crossfire είναι enabled αλλα δυστυχως μόνο στα λόγια , το gpuz δείχνει την μια καρτα να δουλευει full την αλλη στα 300Μhz....??? :( :(

Το sapphire trixx δείχνει και τις 2 καρτες στο χρονισμο που θα έπρεπε να είναι και με ulps disabled...

Βοηθεια παιδια έχω τρελαθει!!!

Υ.Γ. τώρα κατεβάζω τους 13.10

βαλε το msi afterburner και μεσα στο μενου του (monitor-real time) βαλε τους πυρηνες και την μνημη(η οτι αλλο θελεις απο τη λιστα) να φαινονται μεσα στα games επισης βαλε και την καταναλωση ανα καρτα και κανε καμμια γυρα με ενα 2 παιχνιδια πχ batlefield 3 και πες μας αν τρεχουν σωστα στα ρολογια σου !!

ueio.jpg

Κβαντικη θεωρια στα καλυτερα της... Οταν δεν τρεχω το gpuz δουλευει σωστα... ισως να φταίνε και οι 13.10 αλλα τώρα ειναι ενταξει. Θα δοκιμασω το msi afterburner παντως όπως και να χει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.