Jump to content

ps2 chip

perlepes

Recommended Posts

hi παιδες,να ρωτησω αν ξερει κανενας αν ειναι δυσκολο να μπει ενα chip στο ps2.βρηκα ενα πουλαγε ενα παιδι το messiah και το αγορασα και το εστειλα στν αδερφο μου που εχει ps2 και πηγε σε ενα μαγαζι με games και του λεει οτι θελει 80ε....για να βαλει το chip.τοσο παιρνουν ρε παιδια??απλα κολληση δεν κανουν το chip?μπας και ειναι κλεφτης?

thanx

Το chipακι κάνει 50 - 80 E για να στο βάλουν.Απ οτι έχω δεί είναι λεπτή δουλειά και θέλει προσοχή.Εσυ έτυχες στην ακριβότερη λύση.Προσωπικά δεν θα έδινα 80Ε για ένα chips.Ψάξε απο κάπου αλλού φθηνότερα.

Το πόσο χρέωνει κάποιος είναι πάντα θέμα προσφοράς και ζήτησης

Αυτό (ή κάτι παρόμοιο) μπορεί να σε βοηθήσει αν έχεις όρεξη για περιπέτειες

http://www.chipzone.com/installation/playstation2/playstation2_us/page1.cfm

πω ρε γμτ ελεος...50 στοιχησε το chip ,πολυ καλη τιμη για το messiah και θελει ο αλλος 80 να το βαλει.ελεος...ειπα του αδερφου μου να παει σε κανα ηλεκτρονικο μπας και του πει καλυτερη τιμη

Μην πας σε ασχετο πάντως γιατι χαλαρα παιθένει το ps2 απο ασχημο τσιπαρισμα. Καλο ειναι να ξέρεις τι version ειναι το Ps2. Εχει απο V1-V10. Μερικα τσιπ δεν δουλευον με καποιες εκδόσεις και αυτα που κυκλοφορούν τωρα (v9 kai v10) τσιπάρονται πιο δυσκολα απο τα παλια.

Η καλυτερη φαση ειναι ο σκληρος δισκος στο PS2...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.