coniste Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2013 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε για μια αγορα laptop που θα ηθελα να κανω για την αδερφη μου που περασε φοιτητρια και το χρειαζεται για γενικη χρηση αλλα οχι τιποτα σπουδαιο καταλαβατε τωρα (facebook, youtube, καμια ταινια, office κτλπ). Ειμαι στο bugdet των 2 παρακατω laptops και θα ηθελα να μου πειτε πιο να προτιμησω τοσο σαν καλυτερα χαρακτηριστικα οσο και καλυτερο σαν εταιρια. 1) ACER ASPIRE E1-571G-33124G50MNKS 15.6'' INTEL CORE I3-3120M 4GB 500GB NVIDIA GF710M FREE DOS BLACK - -2) NOTEBOOK FUJITSU AH532/G21 ΜΕ 4GB RAM, INTEL CORE I3 3110M CPU, 500GB HDD ΚΑΙ NVIDIA GeForce GT 620M | COSMODATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2013 Eφόσον κοιτάς λαπτοπ χωρίς προεγκατεστημένα win σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να τα βάλεις, έτσι; Δεν θα σου πρότεινα κάποιο από τα δύο που δείχνεις αλλά αυτό: Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager λόγω της εταιρίας-εγγύησης, του U επεξεργαστη (μεγαλύτερη αυτονομία, νεότερη σειρά) και των χαμηλών θερμοκρασιών. Στα συν ότι η μπαταρία είναι άμεσα προσβάσιμη όπως και ο δίσκος και η μνήμη για πιθανές αλλαγές. Έχω το ίδιο με i5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coniste Σεπτέμβριος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2013 Ναι μπορω τα να βαλω εγω τα windows. H καρτα γραφικων απο αυτα που προτεινα εγω ειναι καλυτερη ή οχι απο το dell ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2013 Στα ίδια πάνω κάτω είναι οι κάρτες με την HD4000. Aπλά με την κάρτα του dell ενώ δεν χάνεις σε επιδόσεις έχεις και το πλεονέκτημα της χαμηλότερης κατανάλωσης + το ότι αφαιρείς μία ακόμα πηγή θερμότητας. Έτσι κι αλλιώς για βαριά παιχνίδια δεν είναι καμία από τις τρεις αλλά απ ότι φαντάζομαι δεν ενδιαφέρουν την αδερφή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coniste Σεπτέμβριος 6, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2013 Ωραια θα το σκεφτω για την προταση αυτη, μια τελευταια ερωτηση το site αυτο ειναι αξιοπιστο σε θεμα εγγυησης και γενικως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2013 μιας και εχουμε ανοιχτο το θεμα .... η gt650M σε τι επιπεδο ειναι ?θα μπορουσα να πουμε πως εχουμε καμια αντιστοιχια με τις καρτες των σταθερων? π.χ gt640=gtx760 λεω εγω τωρα...?μιας και δεν εχω ασχοληθει με καρτες γραφικων των λαπτοπ :/ ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2013 Γνωστό μαγαζί είναι με φυσικό κατάστημα. Τώρα για την εγγύηση δεν έχεις να κάνεις με το μαγαζί αλλά με την dell που γενικά έχει άριστο support. Δύο χρόνια on site εγγύηση δίνει, δλδ στέλνουν courier σπίτι σου να το παραλάβει αν πάθει κάτι.μιας και εχουμε ανοιχτο το θεμα .... η gt650M σε τι επιπεδο ειναι ?θα μπορουσα να πουμε πως εχουμε καμια αντιστοιχια με τις καρτες των σταθερων? π.χ gt640=gtx760 λεω εγω τωρα...?μιας και δεν εχω ασχοληθει με καρτες γραφικων των λαπτοπ :/ ευχαριστω εκ των προτερωνΣαν μια gt 640 desktop, σαπάκι δλδ. Προφανώς δεν κάνει για παιχνίδια όπως και γενικά τα λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coniste Σεπτέμβριος 6, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2013 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.