Occultist Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2013 Από κάπου τσίμπησα το QVO6 malware. Αυτό που κάνει είναι hijack στο web browser - στη μηχανή αναζήτησης και στο homepage - και σε πετάει κάθε φορά σε μια ηλίθια μηχανή αναζήτησης.Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να απαλλαγώ με τίποτα από αυτό και δε θέλω να κάνω format. Μήπως έχει αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο malware κάποιος από εσάς για να μου πει πως επιτέλους θα το ξεφορτωθώ;Ευχαριστώ
SpirosKGR Σεπτέμβριος 6, 2013 #2 Σεπτέμβριος 6, 2013 ΩΩΩ και συ ! το κόλλησα την πρώτη μέρα που έκανα φορματ !Θα σου βγάλει λίγο την πίστη αλλά βγαίνει.EDIT:αυτά εδώ ακολούθησα, πρέπει να το βρεις και μέσα στη Registry ( Start > type " regedit " > serach " qvo6 " άρχισε να διαγράφειςhttp://www.malwareremovalguides.info/qvo6-com-redirects-removal-guide/καλή δύναμηΕπίσης δες και εδώ http://www.techsupportall.com/how-to-remove-qvo6-com-search-homepage-from-ie-firefox-chrome/
kavros Σεπτέμβριος 6, 2013 #3 Σεπτέμβριος 6, 2013 Προσπαθησε με το Adwcleaner (http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/)Αν θυμαμαι καλα σε εναν υπολογιστη με αυτο το ειχα βγαλει.edit: τωρα ειδα οτι το εχει στις οδηγιες που ειναι παραπανω.
Occultist Σεπτέμβριος 6, 2013 Author #4 Σεπτέμβριος 6, 2013 Τα έχω δοκιμάσει τα παραπάνω, αλλά εξακολουθεί και επιστρέφει...
rs3 Σεπτέμβριος 6, 2013 #5 Σεπτέμβριος 6, 2013 Ωχ κι εγώ το έχω (πρόσφατα) και μάλιστα απόρισα πως το έχω και σε chrome & ie και το πρόσεξα μετά απο εγκατάσταση του maxthon που σε αυτόν δεν το έχω ? Πω πω λέτε να μας ζορίσει? :...:
SpirosKGR Σεπτέμβριος 7, 2013 #6 Σεπτέμβριος 7, 2013 Παιδιά είναι λίγο διάολος αλλά βγαίνει ! με τα βηματάκια στο site και εξονυχιστικό ψάξιμο το βγάζεις.
Occultist Σεπτέμβριος 7, 2013 Author #7 Σεπτέμβριος 7, 2013 Ακολούθησα τα βήματα του site (3-4 φορές...) και ναι μεν τελικά απαλλάχτηκα από το qvo6, αλλά αυτό έδωσε τη θέση του στο v9.com, που είναι ίδια περίπτωση...Καινούρια μόδα αυτή με τα $%## hijackers;
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 7, 2013 #8 Σεπτέμβριος 7, 2013 και εγω το ιδιο προβλημα παιδια και δεν βγαινει με τιποτα!!! εεεεε ρε τρελαα!
rs3 Σεπτέμβριος 7, 2013 #9 Σεπτέμβριος 7, 2013 Λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες και προς το παρών όλα καλά. Αλλά όταν πάω να ανοίξω νέα σελίδα στον chrome μου ανοίγει με αυτή την σελίδα lightning newtab (το είχα απο τότε που πρόσεξα και το qvo6 ) ειναι κάτι και αυτή η σελίδα ? μπορώ να την βγάλω?...
rs3 Σεπτέμβριος 7, 2013 #10 Σεπτέμβριος 7, 2013 τελικά είναι προέκταση του chrome : ( LightningNewtab is a Chrome extension based on Html5. It provides website fast dial to make you find your favorite websites ASAP. Functions like fast visit to extension shortcut, website custom and wall paper can all enhance the New Tabs of Chrome. Besides, LightningNewtab also provides Weather, Favorite, History, Extension Manager, Wall Paper, and plug-ins of Favorite and Fast Search. We are keeping developing plug-ins with more functions in order to offer users the best way of surfing online. ) ολα καλά λοιπόν...
rs3 Σεπτέμβριος 7, 2013 #11 Σεπτέμβριος 7, 2013 ΩΧ! μόλις ανακάλυψα πως ενώ δεν βλέπω τίποτα πουθενά απο το qvo6 μόλις κανω αντιγραφή κάτι και δεξί κλικ για αναζήτηση μου γράφει : αναζήτηση στην qvo6 για :drool: και τώρα?...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 7, 2013 #12 Σεπτέμβριος 7, 2013 ΩΧ! μόλις ανακάλυψα πως ενώ δεν βλέπω τίποτα πουθενά απο το qvo6 μόλις κανω αντιγραφή κάτι και δεξί κλικ για αναζήτηση μου γράφει : αναζήτηση στην qvo6 για :drool:και τώρα?... Δες στο google chrome / internet browser ποια search engine έχει βάλει default !
rs3 Σεπτέμβριος 7, 2013 #13 Σεπτέμβριος 7, 2013 Σωστός αλλά αφού τα διέγραψα όλα με την διαδικασία παραπάνω δεν θα έπρεπε να φύγει και αυτό?
SpirosKGR Σεπτέμβριος 7, 2013 #14 Σεπτέμβριος 7, 2013 Σωστός αλλά αφού τα διέγραψα όλα με την διαδικασία παραπάνω δεν θα έπρεπε να φύγει και αυτό?Εγώ πάντως έψαξα τότε θυμάμαι τόσο στον explorer αλλά τόσο και στον chrome και υπήρχε ακόμη σαν κατάλοιπο !Στον chrome, το είχα βρει εκεί που γράφει στις ρυθμίσεις " Αναζήτηση " και αρχική σελίδαπάνω κάτω τα ίδια και στον exlporer
rs3 Σεπτέμβριος 7, 2013 #15 Σεπτέμβριος 7, 2013 ωραία υπάρχει τρόπος να φύγει τελοίος ή δεν υπάρχει πια κινδυνος?
Occultist Σεπτέμβριος 7, 2013 Author #16 Σεπτέμβριος 7, 2013 Λοιπόν! Για όποιον παιδεύεται ακόμα με qv06, v9.com και παρόμοια...βρήκα λύση που, σε εμένα τουλάχιστον, δουλεύει. 1) Για δοκιμάστε αυτό που προτείνουν εδώ πρώτα. 2) Μετά το πρώτο βήμα, εγκαταστήστε και τρέξτε αναλυτικό έλεγχο με το προγραμματάκι HITMAN PRO - έχει και free trial να ενεργοποιήσετε για να ενεργοποιηθεί πλήρως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.