Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Νο 2

Kanonieris

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί έρχεται κύριος και μου λέει οτι ο υπολογιστής του έχει πρόβλημα.Το προβλημα είναι όπως είπε οτι ο υπολογιστής του δεν ανάβει.Την στιγμή που πάς να τον ανοίξεις αναβοσβήνει ένα πράσινο φωτάκι και βλέπει μαυρη οθόνη. Ανάβω λοιπόν έγω τον υπολογιστή για να δώ τι συμβαίνει και ξαφνικά παρατηρώ το αυτό που μου είπε.περνάει ε΄να λεπτό και ξαφνικά αρχίζει να μυρίζει καμένο και να βγαίνει ελαφρώς καπνός απο το κουτί.Τι να συμβαίνιε άραγε?:boxed::help:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Σου θυμιζει τπτ ??? :p

χεχεχε έχω μεγάλη ιστορία με καψίματα...

Αν το τροφοδοτικό είναι χείριστης ποιότητας μπορεί να τα έχει πάρει όλα μαζί του. Πρέπει να δοκιμάσεις και να μας πεις.

Πριν απο λίγο έχασα επαφή με το μηχάνημα το οποίο ήταν σε κόμμα για 3 ώρες!Μετά απο υπεράνθρωπές προσπάθείς το μηχάνημα λύγισε. Αφού άλλαξα τροφοδοτικό και άναψα το PC άρχισε να λιώνει η υποδοχή του σκληρού και να βγαίνουν ΄λίγοι καπνοί και να βρωμοκοπάει όλο το γραφείο.Επίσης είχε μαυρίσει σε μερικά σημεία h motherboard λες και έβγαλε σπυράκια. Πρώτη φορά τα βλέπω αυτα.Τι να είναι άραγε?Μήπως δαιμονίστηκε ο υπολογιστής?

Κοιταξε τεχνικός δεν είμαι.Έβαλα καινουριο τροφοδοτικό και μετά έγινε αυτό που έγινε στην αρχή αλλά σε μεγαλύτερη έκταση!!!Πάλι καλά που δεν είναι δικό μου το PC.

Δύσκολη καιροί για εξορκιστές. Μιας που το σκέφτομαι υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι έβαλα καινουριο τροφοδοτικό σε Pentium II (266 32ara RAM κάρτα οθόνης απλή κτλ)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.