dimgr Νοέμβριος 12, 2013 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Σχετικά με τον χρόνο απόκρισης, ΔΕΝ μπορείς να τα έχεις όλα. Ή θα πάρεις ΤΝ με πολύ γρήγορο χρόνο απόκρισης και άθλια χρώματα, ή IPS με πολύ καλά έως φοβερά χρώματα, ανάλογα το μοντέλο, και απλά μέτριο χρόνο απόκρισης. Η δική μου Dell έχει τραγικό χρόνο απόκρισης σε σχέση με το ΤΝ που είχα παλιότερα, αλλά μια χαρά παίζω για τα δικά μου γούστα. Αν είσαι φανατικός gamer και κοιτάς τα milisecond, τα IPS δεν είναι για σένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris777 Νοέμβριος 12, 2013 Author #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 οχι δεν ειμαι φανατικος αλλα κοιταζω περιπου να εχει 6 7 8 το πολυ ms για να ειμαι μεσα.οτι θα παρω ips ειναι το μονο σιγουρο πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris777 Νοέμβριος 12, 2013 Author #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 εχει ακουσει κανεις τιποτα για αυτη την μητρικη ? MSI H87-G43 Gaming (1150/DDR3/USB3) - Mητρικές - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 12, 2013 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 dimitris777 μην κολλάς με τα ονομαστικά ms, δεν υπολογίζουν καν όλοι με τον ίδιο τρόπο ώστε να είναι με μια ματιά συγκρίσιμα. Ούτε όλα τα IPS δίνουν την ίδια εικόνα που είδες στο Mac. Δες αν είναι δυνατόν το μοντέλο που σκοπεύεις να αγοράσεις ώστε να σε ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά η εικόνα έχει και υποκειμενικό παράγοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris777 Νοέμβριος 12, 2013 Author #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 dimitris777 μην κολλάς με τα ονομαστικά ms, δεν υπολογίζουν καν όλοι με τον ίδιο τρόπο ώστε να είναι με μια ματιά συγκρίσιμα. Ούτε όλα τα IPS δίνουν την ίδια εικόνα που είδες στο Mac. Δες αν είναι δυνατόν το μοντέλο που σκοπεύεις να αγοράσεις ώστε να σε ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά η εικόνα έχει και υποκειμενικό παράγοντα.εχεις δικιο αλλα αντε να βρω να την δω απο κοντα εν δραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris777 Δεκέμβριος 2, 2013 Author #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 τα πρωτα πραγματακια μου ηρθαν!!!Τα επομενα ειναι επεξεργαστης και ssdhttp://postimg.org/image/3q2ed4ec3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.