Freak27 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2013 Καλησπερα Εχω μια απορια σχετικα με το Storm Trooper που αγορασα. Που ειναι καλυτερα να τοποθετηθουν τα 2 μικρα φανακια, μπροστα ή στο πλάι διπλα απο το τζαμακι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 εγώ έχω τον κάτω ανεμιστήρα να φυσάει έξω τον αέρα γιατί έχω τους σκληρούς δίσκους και τον πάνε ανεμιστήρα να φυσάει μέσα στο κουτί πιστεύω είναι καλλυτερα έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 O κάτω βάζει αέρα στο κουτί, ο πάνω βγάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 α καλο ειναι να βαλεις και εναν φαν στον πατο του κουτιου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Δεν καταλαβα. Που ειναι καλυτερα να μπουν οι ανεμιστηρες μπροστα ή στο πλαι διπλα απο το τζαμακι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 εκεί που έχεις τους δίσκους να φυσάει εκτος κουτιού να βγάζει έξω τον αέρα άντε και μέγιες πήρες κουταρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Αυτη τη στιγμη δεν λειτουργει το PC, καθως περιμενω ακομα το τροφοδοτικο. Δεν το εχω συναρμολογησει. Οι δισκοι παντα στην ιδια θεση δεν ειναι?? 10-15 ποντους κατω απο το dvd-rw. Οποτε οι επιλογες μου ειναι ή να ειναι τα ανεμιστηρακια δεξια απο τους δισκους, δηλαδη στο πλαι διπλα απο το τζαμακι, ή οπως δειχνει στη φωτογραφια που ανεβασα, ακριβως μπροστα τους, στο μπροστινο μερος δηλαδη του υπολογιστη οπου φαινεται το κοκκινο φως στη photo.Τι ειναι καλυτερο, να τα βαλω στο πλαι ή στο μπροστινο μερος του PC?? Οι δισκοι ουτως η αλλως θα ειναι στο υψος των ανεμιστηρων απ' οτι καταλαβαινω. Δεν το εχω συναρμολογησει ομως ακομα. Μηπως λεω κατι λαθος??Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Στην πρόσοψη, στην κάτοψη και στο πλάι εισαγωγής. Πίσω και πάνω εξαγωγής. Μπροστά βάλτους ώστε να βάζουν αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 5, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Η όλη λογική ειναι να φεύγει ο ζεστός αέρας απο τους δίσκους εξω και να μην εισέρχεστε στο κουτί γιαυτό και βάζεις έτσι to tray ώστε ο ανεμιστήρας να είναι απο το πλάι και να στέλνει έξω/απο πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 5, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 ελπίζω να κατάλαβες πως έχω το airflow μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Σεπτέμβριος 5, 2013 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Βαλε αυτα τα 2 fans στη "φατσα" του κουτιου (μπροστα) να εισαγουν αερα προς τα μεσα και ενα fan πισω να βγαζει αερα προς τα εξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 5, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Πολύ σωστός ο Astra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Astra βοηθησες αρκετα. Επειδη εχω μονο 2 μικρα φανακια, τα οποια θα μπουν ή δεξια που τα εχεις και εσυ ή μπροστα, λεω να επιλεξω να τα βαλω δεξια, διπλα απο το τζαμακι.Εχει νοημα να αγορασω αλλα δυο για να τα βαλω στη φατσα μπροστα??Επισης εχει ενα ανεμιστηρακι στο πισω μερος και ενα στην οροφη. Στο κατω μερος του κουτιου δεν εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 5, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Άστρα λάθος είσαι γιατί ότι βάζεις για εισαγωγή από την πρόσοψη το τραβάνε έξω οι πλαϊνοι και δεν δημιουργείται σωστή ροή. Αν έχεις πλαϊνό (που δεν τον προτείνω ποτέ εκτός αν είναι στοχευμένος πάνω σε διπλές κάρτες) πάει στο πίσω πλάι, όχι εκεί και να βάζει. Βλέπεις που είναι οι τρύπες στο παράθυρο; Ε μέχρι και αυτό χαλάει το airflow κι ας μην έχω εξαγωγής εκεί. Βέβαια πίσω τις είχε τις τρύπες κανονικά το κουτί, για αισθητικούς λόγους το γύρισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Αφου μπροστα δεν θα εχω fans. Εισαγωγη γινεται απο το πλαι και βγαινει απο πισω και απο πανω ο θερμος αερας! Οπως στο link! Εχω αρχισει και μπερδευομαι αρκετα! Οι ανεμιστηρες συνολικα ειναι 4!! Δυο μικροι για να μπουν πλαγια ή μπροστα, ενας πισω και ενας πανωCM Storm Trooper Review: Ήρθε το ιππικό!--Airflow & Σκόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Σεπτέμβριος 5, 2013 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Αφου μπροστα δεν θα εχω fans. Εισαγωγη γινεται απο το πλαι και βγαινει απο πισω και απο πανω ο θερμος αερας! Οπως στο link! Εχω αρχισει και μπερδευομαι αρκετα! Οι ανεμιστηρες συνολικα ειναι 4!! Δυο μικροι για να μπουν πλαγια ή μπροστα, ενας πισω και ενας πανωCM Storm Trooper Review: Ήρθε το ιππικό!--Airflow & ΣκόνηΒαζεις δυο μπροστα για εισαγωγη και εναν πανω και εναν πισω για εξαγωγη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 5, 2013 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 [MENTION=5075]Freak27[/MENTION] αγορασες κουταρα και σε καλη τιμη.Θα μεινεις πληρως ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 5, 2013 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Βαζεις δυο μπροστα για εισαγωγη και εναν πανω και εναν πισω για εξαγωγη!!Αυτό. Άσε τους πλαϊνούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 ΟΚ! Αρα τους βγαζω απο το πλαι και τους βαζω μπροστα.Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Σεπτέμβριος 5, 2013 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 ΟΚ! Αρα τους βγαζω απο το πλαι και τους βαζω μπροστα.Ευχαριστω πολυ Κομπλεζαν θα εισαι ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.