Jump to content

CM Storm Trooper: Απορια

Freak27

Recommended Posts

Καλησπερα

Εχω μια απορια σχετικα με το Storm Trooper που αγορασα. Που ειναι καλυτερα να τοποθετηθουν τα 2 μικρα φανακια, μπροστα ή στο πλάι διπλα απο το τζαμακι???

image_203.jpg

εγώ έχω τον κάτω ανεμιστήρα να φυσάει έξω τον αέρα γιατί έχω τους σκληρούς δίσκους και τον πάνε ανεμιστήρα να φυσάει μέσα στο κουτί πιστεύω είναι καλλυτερα έτσι

Αυτη τη στιγμη δεν λειτουργει το PC, καθως περιμενω ακομα το τροφοδοτικο. Δεν το εχω συναρμολογησει. Οι δισκοι παντα στην ιδια θεση δεν ειναι?? 10-15 ποντους κατω απο το dvd-rw.

Οποτε οι επιλογες μου ειναι ή να ειναι τα ανεμιστηρακια δεξια απο τους δισκους, δηλαδη στο πλαι διπλα απο το τζαμακι, ή οπως δειχνει στη φωτογραφια που ανεβασα, ακριβως μπροστα τους, στο μπροστινο μερος δηλαδη του υπολογιστη οπου φαινεται το κοκκινο φως στη photo.

Τι ειναι καλυτερο, να τα βαλω στο πλαι ή στο μπροστινο μερος του PC?? Οι δισκοι ουτως η αλλως θα ειναι στο υψος των ανεμιστηρων απ' οτι καταλαβαινω. Δεν το εχω συναρμολογησει ομως ακομα. Μηπως λεω κατι λαθος??

Ευχαριστω!

Η όλη λογική ειναι να φεύγει ο ζεστός αέρας απο τους δίσκους εξω και να μην εισέρχεστε στο κουτί γιαυτό και βάζεις έτσι to tray ώστε ο ανεμιστήρας να είναι απο το πλάι και να στέλνει έξω/απο πίσω.

Astra βοηθησες αρκετα. Επειδη εχω μονο 2 μικρα φανακια, τα οποια θα μπουν ή δεξια που τα εχεις και εσυ ή μπροστα, λεω να επιλεξω να τα βαλω δεξια, διπλα απο το τζαμακι.

Εχει νοημα να αγορασω αλλα δυο για να τα βαλω στη φατσα μπροστα??

Επισης εχει ενα ανεμιστηρακι στο πισω μερος και ενα στην οροφη. Στο κατω μερος του κουτιου δεν εχει

Άστρα λάθος είσαι γιατί ότι βάζεις για εισαγωγή από την πρόσοψη το τραβάνε έξω οι πλαϊνοι και δεν δημιουργείται σωστή ροή. Αν έχεις πλαϊνό (που δεν τον προτείνω ποτέ εκτός αν είναι στοχευμένος πάνω σε διπλές κάρτες) πάει στο πίσω πλάι, όχι εκεί και να βάζει.

IMG_1532_zps42ad67b2.jpg~original

Βλέπεις που είναι οι τρύπες στο παράθυρο; Ε μέχρι και αυτό χαλάει το airflow κι ας μην έχω εξαγωγής εκεί. Βέβαια πίσω τις είχε τις τρύπες κανονικά το κουτί, για αισθητικούς λόγους το γύρισα.

Αφου μπροστα δεν θα εχω fans. Εισαγωγη γινεται απο το πλαι και βγαινει απο πισω και απο πανω ο θερμος αερας! Οπως στο link!

Εχω αρχισει και μπερδευομαι αρκετα! Οι ανεμιστηρες συνολικα ειναι 4!! Δυο μικροι για να μπουν πλαγια ή μπροστα, ενας πισω και ενας πανω

CM Storm Trooper Review: Ήρθε το ιππικό!--Airflow & Σκόνη

Αφου μπροστα δεν θα εχω fans. Εισαγωγη γινεται απο το πλαι και βγαινει απο πισω και απο πανω ο θερμος αερας! Οπως στο link!

Εχω αρχισει και μπερδευομαι αρκετα! Οι ανεμιστηρες συνολικα ειναι 4!! Δυο μικροι για να μπουν πλαγια ή μπροστα, ενας πισω και ενας πανω

CM Storm Trooper Review: Ήρθε το ιππικό!--Airflow & Σκόνη

Βαζεις δυο μπροστα για εισαγωγη και εναν πανω και εναν πισω για εξαγωγη!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.