Freak27 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2013 Καλησπερα Εχω μια απορια σχετικα με το Storm Trooper που αγορασα. Που ειναι καλυτερα να τοποθετηθουν τα 2 μικρα φανακια, μπροστα ή στο πλάι διπλα απο το τζαμακι???
AstraLgr Σεπτέμβριος 5, 2013 #2 Σεπτέμβριος 5, 2013 εγώ έχω τον κάτω ανεμιστήρα να φυσάει έξω τον αέρα γιατί έχω τους σκληρούς δίσκους και τον πάνε ανεμιστήρα να φυσάει μέσα στο κουτί πιστεύω είναι καλλυτερα έτσι
AstraLgr Σεπτέμβριος 5, 2013 #4 Σεπτέμβριος 5, 2013 α καλο ειναι να βαλεις και εναν φαν στον πατο του κουτιου σου
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #5 Σεπτέμβριος 5, 2013 Δεν καταλαβα. Που ειναι καλυτερα να μπουν οι ανεμιστηρες μπροστα ή στο πλαι διπλα απο το τζαμακι??
AstraLgr Σεπτέμβριος 5, 2013 #6 Σεπτέμβριος 5, 2013 εκεί που έχεις τους δίσκους να φυσάει εκτος κουτιού να βγάζει έξω τον αέρα άντε και μέγιες πήρες κουταρα
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #7 Σεπτέμβριος 5, 2013 Αυτη τη στιγμη δεν λειτουργει το PC, καθως περιμενω ακομα το τροφοδοτικο. Δεν το εχω συναρμολογησει. Οι δισκοι παντα στην ιδια θεση δεν ειναι?? 10-15 ποντους κατω απο το dvd-rw. Οποτε οι επιλογες μου ειναι ή να ειναι τα ανεμιστηρακια δεξια απο τους δισκους, δηλαδη στο πλαι διπλα απο το τζαμακι, ή οπως δειχνει στη φωτογραφια που ανεβασα, ακριβως μπροστα τους, στο μπροστινο μερος δηλαδη του υπολογιστη οπου φαινεται το κοκκινο φως στη photo.Τι ειναι καλυτερο, να τα βαλω στο πλαι ή στο μπροστινο μερος του PC?? Οι δισκοι ουτως η αλλως θα ειναι στο υψος των ανεμιστηρων απ' οτι καταλαβαινω. Δεν το εχω συναρμολογησει ομως ακομα. Μηπως λεω κατι λαθος??Ευχαριστω!
Trexx Σεπτέμβριος 5, 2013 #8 Σεπτέμβριος 5, 2013 Στην πρόσοψη, στην κάτοψη και στο πλάι εισαγωγής. Πίσω και πάνω εξαγωγής. Μπροστά βάλτους ώστε να βάζουν αέρα.
digitaltiger Σεπτέμβριος 5, 2013 #9 Σεπτέμβριος 5, 2013 Η όλη λογική ειναι να φεύγει ο ζεστός αέρας απο τους δίσκους εξω και να μην εισέρχεστε στο κουτί γιαυτό και βάζεις έτσι to tray ώστε ο ανεμιστήρας να είναι απο το πλάι και να στέλνει έξω/απο πίσω.
AnimaTronic Σεπτέμβριος 5, 2013 #11 Σεπτέμβριος 5, 2013 Βαλε αυτα τα 2 fans στη "φατσα" του κουτιου (μπροστα) να εισαγουν αερα προς τα μεσα και ενα fan πισω να βγαζει αερα προς τα εξω!
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #13 Σεπτέμβριος 5, 2013 Astra βοηθησες αρκετα. Επειδη εχω μονο 2 μικρα φανακια, τα οποια θα μπουν ή δεξια που τα εχεις και εσυ ή μπροστα, λεω να επιλεξω να τα βαλω δεξια, διπλα απο το τζαμακι.Εχει νοημα να αγορασω αλλα δυο για να τα βαλω στη φατσα μπροστα??Επισης εχει ενα ανεμιστηρακι στο πισω μερος και ενα στην οροφη. Στο κατω μερος του κουτιου δεν εχει
Trexx Σεπτέμβριος 5, 2013 #14 Σεπτέμβριος 5, 2013 Άστρα λάθος είσαι γιατί ότι βάζεις για εισαγωγή από την πρόσοψη το τραβάνε έξω οι πλαϊνοι και δεν δημιουργείται σωστή ροή. Αν έχεις πλαϊνό (που δεν τον προτείνω ποτέ εκτός αν είναι στοχευμένος πάνω σε διπλές κάρτες) πάει στο πίσω πλάι, όχι εκεί και να βάζει. Βλέπεις που είναι οι τρύπες στο παράθυρο; Ε μέχρι και αυτό χαλάει το airflow κι ας μην έχω εξαγωγής εκεί. Βέβαια πίσω τις είχε τις τρύπες κανονικά το κουτί, για αισθητικούς λόγους το γύρισα.
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #15 Σεπτέμβριος 5, 2013 Αφου μπροστα δεν θα εχω fans. Εισαγωγη γινεται απο το πλαι και βγαινει απο πισω και απο πανω ο θερμος αερας! Οπως στο link! Εχω αρχισει και μπερδευομαι αρκετα! Οι ανεμιστηρες συνολικα ειναι 4!! Δυο μικροι για να μπουν πλαγια ή μπροστα, ενας πισω και ενας πανωCM Storm Trooper Review: Ήρθε το ιππικό!--Airflow & Σκόνη
AnimaTronic Σεπτέμβριος 5, 2013 #16 Σεπτέμβριος 5, 2013 Αφου μπροστα δεν θα εχω fans. Εισαγωγη γινεται απο το πλαι και βγαινει απο πισω και απο πανω ο θερμος αερας! Οπως στο link! Εχω αρχισει και μπερδευομαι αρκετα! Οι ανεμιστηρες συνολικα ειναι 4!! Δυο μικροι για να μπουν πλαγια ή μπροστα, ενας πισω και ενας πανωCM Storm Trooper Review: Ήρθε το ιππικό!--Airflow & ΣκόνηΒαζεις δυο μπροστα για εισαγωγη και εναν πανω και εναν πισω για εξαγωγη!!
Helly Σεπτέμβριος 5, 2013 #17 Σεπτέμβριος 5, 2013 [MENTION=5075]Freak27[/MENTION] αγορασες κουταρα και σε καλη τιμη.Θα μεινεις πληρως ευχαριστημενος.
Trexx Σεπτέμβριος 5, 2013 #18 Σεπτέμβριος 5, 2013 Βαζεις δυο μπροστα για εισαγωγη και εναν πανω και εναν πισω για εξαγωγη!!Αυτό. Άσε τους πλαϊνούς.
Freak27 Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #19 Σεπτέμβριος 5, 2013 ΟΚ! Αρα τους βγαζω απο το πλαι και τους βαζω μπροστα.Ευχαριστω πολυ
AnimaTronic Σεπτέμβριος 5, 2013 #20 Σεπτέμβριος 5, 2013 ΟΚ! Αρα τους βγαζω απο το πλαι και τους βαζω μπροστα.Ευχαριστω πολυ Κομπλεζαν θα εισαι ετσι!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.