Bimba Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2013 Θα ηθελα να μαθω μερικα πραγματα.Καταρχην μ αρεσε το σαιτ σας.Λοιπον εχω ενα λαπτοπ Compaq Evo N600c.Μου το αφησαν κατοι φιλοι μου απο το βελγιο,αλλα ειναι λιγο παλιο μηχανικα.Εξωτερικα ειναι καινουριο.Τι μπορω να το κανω για να μην κολλαει στο youtube ας πουμε και γενικα στις φορτωσεις διαφορων σελιδων?Δεν θελω ουτε παιχνιδια να παιζω ουτε τορρεντς να κατεβαζω.Θελω απλως να ανοιγω το chrome και να διαβαζω νεα απο το φβ,αθλητικα και γενικα για ενημερωση.Και για να ακουω μουσικες.Ειναι pentium 3.Ευχαριστω.:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 λιγο παλιο δε το λες φιλε μου καλως ηρθες btw οσον αφορα για το λαπτοπ , δε νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα..Δυστηχως εχουν "βαρυνει" αρκετα ολες οι εφαρμογες απο την τοτε εποχη κατι που καθιστα αδυνατο να ανταπεξελθει το λαπτοπ στις τωρινες απαιτησεις. θα σου προτεινα φορματ και winxp κομμενη εκδοση , αλλα φοβαμαι πως θα εχεις προβλημα με drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 format και περνας ειτε Windows XP, ειτε καποια ελαφρια εκδοση Linux σαν puppy linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 youtube? χα480 p μαξ αμα παιζει. (και οχι φλας βιντεο) δες καμια linux διανομη μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimba Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 λιγο παλιο δε το λες φιλε μουκαλως ηρθες btw οσον αφορα για το λαπτοπ , δε νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα..Δυστηχως εχουν "βαρυνει" αρκετα ολες οι εφαρμογες απο την τοτε εποχη κατι που καθιστα αδυνατο να ανταπεξελθει το λαπτοπ στις τωρινες απαιτησεις. θα σου προτεινα φορματ και winxp κομμενη εκδοση , αλλα φοβαμαι πως θα εχεις προβλημα με drivers. Καλα οκ αρχαιο μη βαρας.Ολοι λετε για Linux ε?Ευκολοχρηστα ειναι αυτα η θα κανω το κεφαλι μου κουδουνι μεχρι να τα μαθω?Κι εγω φορματ σκεφτηκα.Λιγο να περπαταει ρε φιλε ξερεις.Η xp ε .Καλα το youtube το εχουνε κατι 150 κιλα.Γρηγορες απαντησεις απο ολους σας.Ειστε τσακαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Σεπτέμβριος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 τι επεξεργαστη εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Αδερφέ ζόρια τα πράγματα. Eίχα μέχρι πριν λίγο καιρό ένα laptop με Pentium 4 στα 1.8GHz με 512ΜΒ RAM (το δικό σου έχει Pentium 3 στο 1GHz με 128MB RAM).480p video ζοριζόταν στο youtube. Facebook δεν έμπαινα, αλλά σε λιγότερο βαριά site ζοριζόταν και εκεί. Μπορείς να βάλεις κάνα puppy linux που σου λένε τα παιδιά, δε χρειάζεται καν να το εγκαταστήσεις άμα θες να το δοκιμάσεις (πάρτο από εδώ, κάψε σε ένα cd το iso και κάνε απλά boot από εκεί).Το σύστημα θα πηγαίνει μια χαρά. Όμως βαριές σελίδες πάλι θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Σεπτέμβριος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 εγω εχω ενα νετμπουκ της πλακας και μπαινω στο ιντερνετ στην αρχη κολαγε πολυ και κατεβασα την αναλυση της οθωνης και εσβησα οτι προγραμμα δε χρειαζομουν και τωρα παει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimba Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 τι επεξεργαστη εχει?Pentium 3 ειναι φιλε CPU 1200MHz 512 RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimba Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Αδερφέ ζόρια τα πράγματα. Eίχα μέχρι πριν λίγο καιρό ένα laptop με Pentium 4 στα 1.8GHz με 512ΜΒ RAM (το δικό σου έχει Pentium 3 στο 1GHz με 128MB RAM).480p video ζοριζόταν στο youtube. Facebook δεν έμπαινα, αλλά σε λιγότερο βαριά site ζοριζόταν και εκεί. Μπορείς να βάλεις κάνα puppy linux που σου λένε τα παιδιά, δε χρειάζεται καν να το εγκαταστήσεις άμα θες να το δοκιμάσεις (πάρτο από εδώ, κάψε σε ένα cd το iso και κάνε απλά boot από εκεί).Το σύστημα θα πηγαίνει μια χαρά. Όμως βαριές σελίδες πάλι θα έχεις πρόβλημα.Ποιες λες βαριες σελιδες δηλαδη?Λοιπον θελω να τα δοκιμασω ναι.Το κανω download και μετα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimba Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 εγω εχω ενα νετμπουκ της πλακας και μπαινω στο ιντερνετ στην αρχη κολαγε πολυ και κατεβασα την αναλυση της οθωνης και εσβησα οτι προγραμμα δε χρειαζομουν και τωρα παει μια χαραΦιλε κατεβασα την αναλυση της οθονης και ειναι πολυ καλυτερα τωρα.Θα βαλω και τα linux ta puppy μηπως και γινει ακομη καλυτερο.Ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Απο οτι βλέπω εδώ : HP Compaq Evo N600c Specs - Laptops - CNET Reviews Ζήτημα να σηκώνεις καμία παλιά έκδοση απο Linux... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimba Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Professional Version 2002.256 SDR AΥΤΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 βρες καμία παλιά μνήμη έστω να βάλεις πάνω και βάλε οτι πιο ελαφρύ υπάρχει. :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimba Σεπτέμβριος 6, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2013 Σας ευχαριστώ για τα φώτα σας.Καλημέρα να εχετε γκάις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.