enialis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2013 Καλησπέρα σας,σε ένα λαπτοπ που έχω ανοίξει για να το καθαρίσω ( μέχρι και λάσπες-όχι μπίχλα απο σκόνη- είχε η πλακέτα,αν είναι δυνατόν!!! ) ανάμεσα στην κάρτα γραφικών και την ψύκτρα έχει ενα υλικό σαν σφουγγαράκι αντί για thermo-πάστα...Πώς το λένε αυτό και απο πού μπορώ να αγοράσω (Θεσσαλονίκη) ?Ευχαριστώωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Thermal Pad λεγεται https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=thermal+pad Link to comment Share on other sites More sharing options...
enialis Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Ευχαριστώ πολύ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Thermal Pad λεγεται https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=thermal+padΑν μπορείς να βάλεις Thermal Paste αντί για Therma Pad , είναι καλύτερο η χειρρότερο ;; :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Τα pads συνηθως τα βαζουν σε σημεια που οι αποστασεις ψυχτρας και ζεστου σημειου ειναι μεγαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Τα pads συνηθως τα βαζουν σε σημεια που οι αποστασεις ψυχτρας και ζεστου σημειου ειναι μεγαλη.μπορεί να κατάλαβες τον λόγο που το ρωτάω, γιατί ..μέσα στο λάπτοπ μου στο σημείο με την ψύκτρα και το σημείο ψύξης που είναι το χάλκινο έχει πάστα μέσα,αλλά γύρω τα σημεία που ζεσταίνονται πάρα πολύ από οτι έχω δει live,δεν θα ήταν άσχημο να βάλω thermal pad Να ρουφάνε λίγο την ζέστη... :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Σεπτέμβριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Τα pads συνηθως τα βαζουν σε σημεια που οι αποστασεις ψυχτρας και ζεστου σημειου ειναι μεγαλη. Αν αντικατασταθεί το pad με φύλλο χαλκου κ μπει κανονικά πάστα δεν θα έχουμε καλύτερό αποτέλεσμα?? Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.