panos444 Μάϊος 24, 2014 Author #121 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 πλέον έχει πέσει αρκετά η τιμή του ήδη το πουλάνε 270δολάρια στην Κίνα και 330$ σε πολλά μαγαζιά. Αλλά καθώς έψαχνα στο merimobiles είδα αυτο: Xiaomi Mi-3 SmartphoneΤα specs του δεν τα βρίσκω αλλού δημοσιευμένα. Ισχύουν; Το πρώτο με 805;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 24, 2014 #122 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 πλέον έχει πέσει αρκετά η τιμή του ήδη το πουλάνε 270δολάρια στην Κίνα και 330$ σε πολλά μαγαζιά. Αλλά καθώς έψαχνα στο merimobiles είδα αυτο: Xiaomi Mi-3 SmartphoneΤα specs του δεν τα βρίσκω αλλού δημοσιευμένα. Ισχύουν; Το πρώτο με 805;;;Όχι δεν ισχύουν, μάλλον 801 και 3gb ram θα έχει, τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για να πούμε με σιγουριά. Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 24, 2014 Author #123 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 ο 801 έχει γίνει σούπα. Ας κάνει κάποιος το πρώτο βήμα. Γιατί πουλάνε περσινά κινητά με λίφτινγκ; έλεος. Τουλάχιστον ανακοίνωσαν την πρώτη τους ταμπλέτα που γαζωνει όπως και ο καινούριος tegra που θα φοράει..!Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 25, 2014 #124 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 ο 801 έχει γίνει σούπα. Ας κάνει κάποιος το πρώτο βήμα. Γιατί πουλάνε περσινά κινητά με λίφτινγκ; έλεος. Τουλάχιστον ανακοίνωσαν την πρώτη τους ταμπλέτα που γαζωνει όπως και ο καινούριος tegra που θα φοράει..!Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας TapatalkNαι, γιατι ολοι περιμενουμε τον 805, για να παιζουμε Crysis και COD απο το κινητο.Εχεις παρει χαμπαρι οτι εδω και 2 χρονια τα specs ειναι αρκετα για τα παντα, πλην high end games; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 25, 2014 Author #125 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, με ενδιαφέρει που το ριμαδι μου είναι τετραπυρινο και σέρνεται. Και μην αρχίσει κάνεις για καστομ ρομ και τέτοια γιατί από το htc magic έχω βάλει, έχω αλλάξει την μισή σειρά galaxy sx τίποτα δεν είναι όμως όπως το εργοστασιακο. άσε που έχω το ρολόι (δώρο) και δεν παίζει εύκολα με καστομιες.Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 25, 2014 #126 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, με ενδιαφέρει που το ριμαδι μου είναι τετραπυρινο και σέρνεται. Και μην αρχίσει κάνεις για καστομ ρομ και τέτοια γιατί από το htc magic έχω βάλει, έχω αλλάξει την μισή σειρά galaxy sx τίποτα δεν είναι όμως όπως το εργοστασιακο. άσε που έχω το ρολόι (δώρο) και δεν παίζει εύκολα με καστομιες. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kαι snapdragon 1805 στα 4ghz να βγει παλι θα σερνεται το 'ρημαδι' σου. Εχει κυκλοφορησει ενα βιντεο απο γνωστο site, που το Moto E των 100-150$ ανοιγει πιο γρηγορα τα apps απο το Galaxy S5. Αυτο το σουρσιμο δεν εχει γιατρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 25, 2014 Author #127 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Kαι snapdragon 1805 στα 4ghz να βγει παλι θα σερνεται το 'ρημαδι' σου.Εχει κυκλοφορησει ενα βιντεο απο γνωστο site, που το Moto E των 100-150$ ανοιγει πιο γρηγορα τα apps απο το Galaxy S5. Αυτο το σουρσιμο δεν εχει γιατρεια. δεν με νοιαζει να εχω το πιο γρηγορο κινητο της αγορας με νοιαζει να κανει 5 πραγματα καλα. Εαν η σαμσουνγκ ειναι ανικανη να το κανει θα παω αλλου προφανως. Και οι υπολοιπες μεγαλες εταιριες ομως αδυνατουν να βγαλουν ενα κινητο αξιοπρεπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 26, 2014 #128 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2014 Εγω παντως θα παραλαβω απο Taiwan που παω το Σαββατο MI3 16GB Black στα 199€ :sorry: http://www.mi.com/tw/mi3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Μάϊος 26, 2014 #129 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2014 Εγω παντως θα παραλαβω απο Taiwan που παω το Σαββατο MI3 16GB Black στα 199€ :sorry: 小米手機3——小米手機臺灣官網 Να μπορούσες να πάρεις παραπάνω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 26, 2014 Author #130 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2014 Να μπορούσες να πάρεις παραπάνω ..Με ~40ευρώ παραπάνω έχει στην πόρτα σου!!! Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch 1.5GHz with Android 4.1αν ήξερα ότι έχουν απόθεμα στην αποθήκη τους εδώ Ελλάδα θα το έπαιρνα και γω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Μάϊος 28, 2014 #131 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Με ~40ευρώ παραπάνω έχει στην πόρτα σου!!! Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch 1.5GHz with Android 4.1αν ήξερα ότι έχουν απόθεμα στην αποθήκη τους εδώ Ελλάδα θα το έπαιρνα και γω!Το σκέφτομαι σοβαρά να το παραγγείλω από Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch 1.5GHz with Android 4.1Γιατί σε προβληματίζει το απόθεμα τι εννοείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 28, 2014 Author #132 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 για να μην περάσω τελωνείο..! Περιμένω ένα μήνα ακόμα που ανακοινώνουν συνέχεια κινητά, και μετά θα χτυπήσω το πιο συμφέρον..!Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 6, 2014 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Παιδες το κινητακι ειναι απο τα καλυτερα Android που εχω πιασει ποτε στα χερια μου...Ταχυτατο, νοοτροπια iOS, με τρομερη οθονη! Μειον? ψιλοζεστενεται κοντα στο ακουστικο! TIΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 6, 2014 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Παιδες το κινητακι ειναι απο τα καλυτερα Android που εχω πιασει ποτε στα χερια μου...Ταχυτατο, νοοτροπια iOS, με τρομερη οθονη! Μειον? ψιλοζεστενεται κοντα στο ακουστικο! TIΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Το ξέρουμε Αλλά από την στιγμή που η παραεισαγωγή είναι από Ασία και όχι από κάποια χώρα της Ευρώπης, συμβιβαζόμαστε και με άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 6, 2014 #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Δεν σε πιανω... εγω ειμαι Ταιβαν τωρα και το πηρα απο εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 6, 2014 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Δεν σε πιανω... εγω ειμαι Ταιβαν τωρα και το πηρα απο εδω! Έτσι τρίψε μας και το mi3 και την Ταϊβάν στην μούρη... Δεν θα βγει MI3S-MI4; ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ, ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ! Το 16αρι πήρες; αμαρτία... Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 6, 2014 #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Δεν σε πιανω... εγω ειμαι Ταιβαν τωρα και το πηρα απο εδω!Δεν υπάρχει "άμεσο" support καθώς και αγορά χωρίς να φοβάσαι τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιούνιος 6, 2014 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Σε σχέση με το samsung s3 έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος, για προστασία τι χρησιμοποιείται, ζελατίνα στην οθόνη και μια flip θήκη Original Xiaomi Mi3 Flip Leather Stand Proctective Cover Case - Mi3 Cases - Case/Cover είναι εντάξει ή θα γίνει το κινητό σε μέγεθος tablet; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 7, 2014 Author #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2014 Παιδες το κινητακι ειναι απο τα καλυτερα Android που εχω πιασει ποτε στα χερια μου...Ταχυτατο, νοοτροπια iOS, με τρομερη οθονη! Μειον? ψιλοζεστενεται κοντα στο ακουστικο! TIΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!Χρήστο όταν λες ψιλοζεσταίνεται τι εννοείς; Σε πιο βαθμό εννοώ.. Από φώτο πως τα πάει; Αυτονομία; Το λειτουργικό το ξέρω και μου αρέσει. Υπάρχει και Ελληνική έκδοση της ρομ;Σκεφτόμουν να "έσπρωχνα" το δικό μου s3 και τις κοπέλας μου και να έπαιρνα 2 τέτοια για αλλαγή..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 7, 2014 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2014 Υπάρχει και Ελληνική έκδοση της ρομ;Ελληνικά έχει και η multilang που βγαίνει και η rom από miui gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.