Jump to content

Xiaomi MiPhone 3

panos444

Recommended Posts

Review του TEGRA: Exclusive: Xiaomi Mi3 Review : Gizchina.com

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Ωραίο φαίνεται και στην πράξη.

Φοβάμαι ότι παίρνουν παραδείγματα από τη Samsung, όμως... 7000 διαφορά στο Antutu με αλλαγή λογισμικού? Χμμμ...

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Όντως οι αναβαθμίσεις που κάνουν στο MIUI δεν είναι τυχαίες μιας και με το δικό μου πλέον έγραψε 28013 στο Antutu από τα 25000 περίπου που ήταν πριν...

• 2 weeks later...

^^ ψάξε miui tips tricks και θα βρείς πολύ υλικό. Το miui έχει πολλές ρυθμίσεις και δυνατότητες.

Ποε θα βγει επιτελους το Mi3 σε κανονικες τιμες;

Το βρισκω στα 350€ ενω το Jiayu S1 εχει 200 για προπαραγγελια και αναμενεται μες στον Οκτωβριο!!

Δεν τιθεται θεμα συγκερισης στο value for money αναμεσα στα 2!

Στο miui ρε παιδιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις nova launcher η δεν σε αφήνει?

Sent from my LG-P990 using Tapatalk HD

Στο miui ρε παιδιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις nova launcher η δεν σε αφήνει?

Sent from my LG-P990 using Tapatalk HD

Γιατί να ΜΗ σε αφήνει; Δε νομίζω..

Δεν πολυεχει νοημα να αλλαξεις launcher ομως σε MIUI, μιας και ο δικος τους δενει απολυτα με το interface.

Δεν τον εχω δει πανω σε Xiaomi, αλλα σε ολα τα αλλα κινητα με custom miui ή με τον mihome launcher της MIUI, ειναι θεοβαρος παντως

κοίταζα το mi2s. Αξίζει να περιμένω για το mi3; προτεραιότητα σε vfm παρά σε απόλυτες επιδόσεις.

Aν μπορεις, περιμενε λιγο.

Μπορει να πεσει η τιμη του Mi2, Θα ερθει σιγουρα και το jiayu S1 σε καλυτερη τιμη κλπ.

Στις 15 Οκτώβρη ξεκινούν οι πωλήσεις για το Mi3 και την MiTV

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (12/10 19:30)

H έκδοση με τον Snapdragon 800 Pro (Wcdma) δεν θα κυκλοφορήσει στις 15 Oκτώβρη.

Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση ημερομηνίας…

(Έκδοση με την nvidia Tegra για τους Κινέζους)

100.000 Κομμάτια φύγανε σε 86 δευτερόλεπτα :drool:... sold out και περιμένουμε για την 2η φουρνιά

• 2 weeks later...

Κανέναν καλύτερο μεταφραστή από το Google δε μπορούσαν να προσλάβουν; :hehe:

Αλουμινίου-μαγνησίου δομή του κράματος

Τώρα έχει και ανταγωνιστή σε αυτήν την τιμή, που λέγεται nexus 5. Αν συνεχισει έτσι το έχασε το παιχνιδι..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.