PetranEVO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2013 Καλησπέρα έχω το εν λόγω πρόβλημα. Το λάπτοπ είναι το Acer 5738PG. Οι οθόνες μαζί: ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ "ΣΠΑΣΕΙ" Το μοντέλο της δικής του δηλαδή της μάνας του : και το γέλιο ;;;; Είναι εδώ... Αυτό το έχει η μάνα του και βγαίνει μέσα απο την οθόνη ,δεν ξέρω τι στο καλό είναι. Αλλά η καινούργια που πήρα δεν το έχει αυτό ενώ είναι συμβατή με το μοντέλο της Acer που έχω; Για πείτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 μήπως έχεις την έκδοση με το touchscreen ?...:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 4, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 btw και η αριστερή σπασμένη μου φαίνεται...???... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Το inverter πρέπει να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Πάμε ξανά.Ναι,όντως έχεις δίκιο είναι το μοντέλο με το Touchscreen.Αλλά τι ρόλο παίζει αυτό ; Μπορώ να βάλω σκέτη οθόνη χωρίς το touchscreen δηλαδή εκείνο το πραγματάκι εκεί κάτω;Inverter = ? :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 + ξέχασα να γράψω οτι η παλιά :Είναι σαν να έφαγε μπουνιά και τα βγάζει αλαμπουρνέζικα ενώ στην δεξιά μεριά, όταν φορτώνει windows φαίνετε το LOGO κανονικά.Η καινούργια στην μεταφορά της,επειδή την πήρα απο Αγγλία, ήρθε σπασμένη και τώρα την ζητανε πισω και θα μου δωσουν τα λεφτα.Αν παω στην Ελληνικη Αντιπροσωπεια σαλονικας , ποσο να μου ζητησουνα αραγε; :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, τα έκανες όλα λάθος... Το laptop σου φοράει 15.6 led απλού τύπου (B156XW02) + πρόσθετο κρύσταλλο digitizer.Το πλακετάκι που έχει δεν είναι inverter (οι οθόνες led δεν χρειάζονται inverter) αλλά πλακέτα ελέγχου και τροφοδοσίας του digitizer (για να δουλεύει η αφή).Δυστυχώς όταν έχουμε περιπτώσεις touchscreen συνήθως σπάει το digitizer ή και η οθόνη μαζί. Μπορείς να διακρίνεις αν το σπάσιμο είναι επιφανειακό ή εσωτερικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, τα έκανες όλα λάθος... Το laptop σου φοράει 15.6 led απλού τύπου (B156XW02) + πρόσθετο κρύσταλλο digitizer.Το πλακετάκι που έχει δεν είναι inverter (οι οθόνες led δεν χρειάζονται inverter) αλλά πλακέτα ελέγχου και τροφοδοσίας του digitizer (για να δουλεύει η αφή).Δυστυχώς όταν έχουμε περιπτώσεις touchscreen συνήθως σπάει το digitizer ή και η οθόνη μαζί. Μπορείς να διακρίνεις αν το σπάσιμο είναι επιφανειακό ή εσωτερικό ?Α,τόσο καλά.Κοίταξε δεν φαίνετε απο πάνω κάτι οτι να δείχνει οτι είναι σπασμένη σαν την καινούργια.Οπότε τώρα τι κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Για το γμτ πήρα τηλ. σήμερα στην αντιπροσωπέια και με έιπαν επειδή είναι μοντέλο με touchscreen έχει 369€ μόνο η οθόνη και άλλα 48,50€ η εγκατάσταση . Μου λένε όμως οτι μπορεί να μπεί απλή οθόνη χωρίς το touchscreen αν αλλάξω ένα καλώδιο;κάτι τέτοιο είπε. Τι κάνω ;;;ΟΕΟ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 5, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 δοκίμασε να βάλεις τη καινούρια (έστω και σπασμένη) με το καλώδιο που ήδη έχεις και πες μας αν εμφανίζει κανονικά εικόνα (τα πρόσθετα βύσματα του digitizer ασ'τα εκτός). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 δοκίμασε να βάλεις τη καινούρια (έστω και σπασμένη) με το καλώδιο που ήδη έχεις και πες μας αν εμφανίζει κανονικά εικόνα (τα πρόσθετα βύσματα του digitizer ασ'τα εκτός). το έκανα ήδη απλά επειδή ήταν πολύ σπασμένη δεν έγινε κάτι. Το πάτησα να άνοιξει,για κλάσματα δευτ. έδειχνε στο νανόμετρο του δευτ. λίγο φως και έσβηνε. Πάντως μίλησα με τον πωλητή και μου είπε οτι μπορώ να την στείλω πίσω και να μου στείλει άλλη Ντε και καλά πρέπει να έχει digiter ; Η acer Με είπε μπορώ να βάλω απλή αλλά χρειάζετε να αλλάξω ένα καλώδιο, χμμμμ ;;;; Εγώ δεν είδα τίποτα εξτρά σε καλώδιο εκτός απο το digiter και το 40 -ΡΙΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 5, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 To 40πινο είναι αυτόνομο και παίζει όπως είναι. Προτείνω να περιμένεις την καινούρια οθόνη και να ξαναδοκιμάσεις. 99% πρέπει να παίξει. Απλά 1ον Δεν θα έχεις αφή και 2ον είναι πιθανό να έχεις ένα μικρό κενό μεταξύ bezel και οθόνης μιας και θα λείπει το πάχος του digitizer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 5, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 To 40πινο είναι αυτόνομο και παίζει όπως είναι. Προτείνω να περιμένεις την καινούρια οθόνη και να ξαναδοκιμάσεις. 99% πρέπει να παίξει. Απλά 1ον Δεν θα έχεις αφή και 2ον είναι πιθανό να έχεις ένα μικρό κενό μεταξύ bezel και οθόνης μιας και θα λείπει το πάχος του digitizer.δεν με ενδιαφέρει και πολύ αυτό το πράγμα.Οπότε αναμένω την καινούργια. :nuke:Να'σε καλά.Αλλά αυτό το καλώδιο που είπαν τισ το καλό μπορεί να είναι;:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 24, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 καλημέρα, έχουμε update. Πήραν πίσω το πακέτο και μου στείλανε τα χρήματα πίσω σε εμένα μαζί με το shipping cost γιατί δεν έχουν άλλη τέτοια οθόνη. Οπότε; Ψάχνω, αυτό που γράφει η οθόνη μου απο πίσω. B156XW02 V.0 H/W : AA F/W : 1 Έχω βρεί κάποια που είναι V.1 και V.3 τώρα δεν ξέρω,ταιριάζει η πρέπει να βρω πανομοιότυπο;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.