Jump to content

επισκευη λαπτοπ

liangour

Recommended Posts

καλησπερα

Εχω ενα acer του 2009 το οποιο εχει το εξης προβλημα.

Το ειχα αποσυναρμολογησει για να το καθαρισω και δυστυχως πρεπει να ασκησα λιγο παραπανω δυναμη στο βιδωμα της οθονης στο δεξι μεντεσε με το πλαισιο, με αποτελεσμα να εσπασε το βιδωμα.

Ενα χρονο μετα, η συνεχης χρηση εσαπσε και το διπλανο βιδωμα εκει που η γωνιακη βιδα ενωνει το πανω με το κατω μερος του λαπτοπ.

Το αποτελεσμα ειναι οτι καθε φορα που ανοιγω ή κλεινω την οθονη, τα δυο κομματια πλαστικου αποκολλονται σε επικινδυνο βαθμο και πολυ φοβαμαι οτι συντομα θα σπασει, για αυτο και δεν το χρησιμοποιω πλεον.

Επιπλεον, το βυσμα φορτισης ειναι εκει που ειναι το προβλημα,δηλαδη πανω δεξια, με αποτελεσμα να μην κανει καλη επαφη.

Ξερετε πώς ή πού μπορω να το φτιαξω;

καλησπερα

Εχω ενα acer του 2009 το οποιο εχει το εξης προβλημα.

Το ειχα αποσυναρμολογησει για να το καθαρισω και δυστυχως πρεπει να ασκησα λιγο παραπανω δυναμη στο βιδωμα της οθονης στο δεξι μεντεσε με το πλαισιο, με αποτελεσμα να εσπασε το βιδωμα.

Ενα χρονο μετα, η συνεχης χρηση εσαπσε και το διπλανο βιδωμα εκει που η γωνιακη βιδα ενωνει το πανω με το κατω μερος του λαπτοπ.

Το αποτελεσμα ειναι οτι καθε φορα που ανοιγω ή κλεινω την οθονη, τα δυο κομματια πλαστικου αποκολλονται σε επικινδυνο βαθμο και πολυ φοβαμαι οτι συντομα θα σπασει, για αυτο και δεν το χρησιμοποιω πλεον.

Επιπλεον, το βυσμα φορτισης ειναι εκει που ειναι το προβλημα,δηλαδη πανω δεξια, με αποτελεσμα να μην κανει καλη επαφη.

Ξερετε πώς ή πού μπορω να το φτιαξω;

Αν κρίνω γενικά σου σπάσανε τα Bezzel ,Πάρε απο e-bay Και άλλαξε τα μόνος σου ,εφόσων ήδη είναι ανοιχτά ήδη τα καπάκια :p

Όσο για το βύσμα; Μπορείς σε έναν ηλεκτρολόγο της γειτονιάς να σου φτιάξει καινούργιο ή να πάρεις πάλι απο e-bay ,όπως έκανα εγώ σε ένα HP DV3000 :dirol:

Τι μοντέλο είναι το λάπτοπ σου ;

ΟΚ Ξεκινάμε :

1. Το καλώδιο για την τροφοδοσία σου : DC Power Jack Socket and Cable Wire DW55 Acer Aspire 5538, 5538G | eBay

(ελπίζω να μην έχει πρόβλημα ο φορτιστής σου)

2. Τα αυθεντικά με βάση οτι λέει Bezzel:

Αριστερό : Acer Aspire 5534 5538G 15.6" LCD Screen Hinge Left AM0AD000100 | eBay

Δεξί : Acer Aspire 5534 5538G 15.6" LCD Screen Hinge Right AM0AD000200 | eBay

η πακέτο : Acer Aspire 5534 5538G 15.6" LCD Screen Hinges R & L AM0AD000100 AM0AD000200 | eBay

:yu:

λοιπον

το ελυσα παλι σημερα για να βγαλω και φωτογραφιες

εχουν σπασει οι υποδοχες που βιδωνει το δεξι bezzel στο κατω πλαισιο (κοκκινο)

zrfq.jpg

και εχουν διαλυθει και δυο υποδοχες που βιδωνει το κατω με το πανω πλαισιο (κιτρινο)

u1ok.jpg

και ολα μαζι

1xhf.jpg

ετσι ειναι ολη η δεξια πανω γωνια στον αερα

(συγγνωμη για την ποιοτητα των φωτογραφιων αλλα δεν εχω φωτογραφικη οποτε χρησιμοποιησα την παλια webcam που εχω)

χμμ αυτό μου μοιάζει για ολόκληρη την βάση του πλαστικού οτι θέλει αλλαγή αλλά αν μπορείς να χειριστείς κανένα υλικό να το λίωσεις εκεί πάνω και να μην σπάσει τότε κάτι γίνεται...

BTW : Τι μαθηματικά είναι αυτά;Πυρηνική φυσική; :fun:

σκεφτομουνα κατι πιο μπακαλιστικο αλλα λειτουργικο οπως τρυπημα ολης της βασης και κατοπιν μακρυτερη βιδα με παξιμαδι

Στην τυχη το ειπες ή εισαι του αντικειμενου;

Γιατι οντως ειναι πυρηνικη φυσικη!!!

σκεφτομουνα κατι πιο μπακαλιστικο αλλα λειτουργικο οπως τρυπημα ολης της βασης και κατοπιν μακρυτερη βιδα με παξιμαδι

Στην τυχη το ειπες ή εισαι του αντικειμενου;

Γιατι οντως ειναι πυρηνικη φυσικη!!!

Καλη ίδεα και αυτό ,να το τρυπήσεις όλο με την μία και να περάσεις μια βασική βίδα με παξιμάδι (ασφάλειας)

Όσο για το άλλο που είπα,δεν είμαι του αντικειμένου αλλά τέτοια μαθηματικά μόνο πυρηνική φυσική μου έρχεται στο μυαλό αυτό σπουδάζεις; :computer:

Όσο για το άλλο που είπα,δεν είμαι του αντικειμένου αλλά τέτοια μαθηματικά μόνο πυρηνική φυσική μου έρχεται στο μυαλό αυτό σπουδάζεις; :computer:

Φυσικο Αθηνων σπουδαζω .. :wall:

Άλλη μια λύση (μπακαλιστικη βέβαια) είναι να βάλεις βίδα διαφορετικού σπειροματος!!! Ακόμη κ ξιλοβιδα παίζει να σου κάτσει!!! ;-)

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.