Jump to content

Intel core i3 + Motherboard

AGROTISS

Recommended Posts

Όσες μητρικές έχουν το H81, B85, Q85, Q87, H87, Z87 <=> είναι δηλαδή LGA 1150, ταιριάζουν.

Τα γραφικά είναι μαζί με τον επεξεργαστή, οι παραπάνω μητρικές απλά έχουν τις εξόδους εικόνας.

:)

Ευχαριστώ το φίλο 'Nickzzz κατάλαβα.

Όχι απαραίτητα,έτσι κι αλλιώς θα αγοράσω κάρτα γραφικών,αλλά νομίζω ότι όλες σχεδόν οι μητρικές έχουν ή μήπως όχι;

Εγώ θέλω να ξέρω αν αυτή η μητρική ταιριάζει με τον επεξεργαστή αυτό.(Ιntel core i3-4130)

Τι γνώμη σας θέλω,όπως επίσεις και μία κάρτα γραφικών να προτείνεται. 1 Giga είναι αρκετό για μένα(πιστεύω)

καθότι σπάνια παίζω παιχνίδια και όχι πολύ απαιτητικά σε ισχύ.

Ευχαριστώ.

Δοκιμασε τοτε την gpu που εχει ο επεξεργαστης μια χαρα ειναι γι αυτα που θες.Μην παρεις εξτρα καρτα.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

Δοκιμασε τοτε την gpu που εχει ο επεξεργαστης μια χαρα ειναι γι αυτα που θες.Μην παρεις εξτρα καρτα.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

Μου λες δηλαδή να μην πάρω κάρτα γραφικών,έτσι κι'αλλιώς αν κάποτε γίνω πιο απαιτιτικός αγοράζω μία.

Δεν έχει σημασία όμως στην προβολή φωτό ή επεξεργασία ή στην παρακολούθηση βίντεο;

Θα ήθελα τη γνώμη σου ή τη γνώμη σας

Ευχαριστώ.

Το HD 4400 που έχει ο cpu σου υπερκαλύπτει με το πολύ πολύ παραπάνω αυτά που θες να κανεις. Eχω για το 24/7 σύστημα ι3 3220 που έχει HD 2500 μέσα και παίζω μια χαρά αρκετά παιχνιδάκια 3D.

Το HD 4400 που έχει ο cpu σου υπερκαλύπτει με το πολύ πολύ παραπάνω αυτά που θες να κανεις. Eχω για το 24/7 σύστημα ι3 3220 που έχει HD 2500 μέσα και παίζω μια χαρά αρκετά παιχνιδάκια 3D.

Φίλε 'ThorLite' ευχαριστώ για την απάντηση. Έγινες απόλητα κατανοητός.

Γλίτωσα μερικά euro προς το παρόν.

Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.