Jump to content

Intel core i3 + Motherboard

AGROTISS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.

Κατ'αρχήν ελπίζω να είμαι στο σωστό topic (πρωτάρης)

Έχω τον Ιntel core i3-4130 ξέρει κάποιος να μου πει με ποιές μητρικές μπορεί να συνδιασθεί;

Ευχαριστώ.

σωστα ..τα ξεχναω τα υπολοιπα...και η Β85 ειναι καλη περιπτωση για βασικη συνθεση.

Τα υπολοιπα δε μπορω να βρω λογο αγορας.

Αυτή έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Είναι κάτι που το χρειάζεσαι;

καρτα γραφικων?? sure..?

η κάρτα γραφικών ειναι μεσα στον cpu .

Το "Onboard Graphics: Integrated Graphics Processor" αυτό σημαίνει; Αν ναι, my bad, δεν έχω παρακολουθήσει στενά αυτές τις CPU.

απο sandy bridge το κυκλωμα για την καρτα γραφικων ειναι στο cpu.

Η μητρικη απλα εχεις τις εξοδους για να συνδεσεις την(τις) οθονες.

Αν δεν απατωμαι ..εξαιρουνται καποιες σειρες επεξεργαστων (εχει ενα γραμμα εχτρα στο τελος ) που δεν εχει το κυκλωμα.

Αυτή έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Είναι κάτι που το χρειάζεσαι;

Όχι απαραίτητα,έτσι κι αλλιώς θα αγοράσω κάρτα γραφικών,αλλά νομίζω ότι όλες σχεδόν οι μητρικές έχουν ή μήπως όχι;

Εγώ θέλω να ξέρω αν αυτή η μητρική ταιριάζει με τον επεξεργαστή αυτό.(Ιntel core i3-4130)

Τι γνώμη σας θέλω,όπως επίσεις και μία κάρτα γραφικών να προτείνεται. 1 Giga είναι αρκετό για μένα(πιστεύω)

καθότι σπάνια παίζω παιχνίδια και όχι πολύ απαιτητικά σε ισχύ.

Ευχαριστώ.

Όσες μητρικές έχουν το H81, B85, Q85, Q87, H87, Z87 <=> είναι δηλαδή LGA 1150, ταιριάζουν.

Τα γραφικά είναι μαζί με τον επεξεργαστή, οι παραπάνω μητρικές απλά έχουν τις εξόδους εικόνας.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.