Freak27 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2013 Καλησπερα παιδια,Τις επομενες ημερες θα προβω σε αγορα καποιων parts. Θαηθελα ενα καταστημα το οποιο εχει καλη εξυπηρετηση και πανω απ' ολα οι υπαλληλοι να γνωριζουν τι κανουν και τι επισκευαζουν σε περιπτωση που παθει κατι. Αθηνα μενω. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το msyst*** (το βαζω σε αστερισκο γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να το γραψω ολο)Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Σεπτέμβριος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Απο τα καλύτερα της Αθήνας.Πάρα πολύ εξυπηρετικοί όλοι τους στο after sales και με καλή διάθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Προτεινεις δηλαδη να παω κατευθειαν εκει?Υπαρχουν εναλλακτικες?? Νομιζω και η Infoque** εχει αξιολογο service. Ή μηπως κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Σεπτέμβριος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Εγώ ξέρω οτι με την H100i μου πριν απο κανένα 1,5 μήνα είχα πρόβλημα με τα led της και επειδή με την corsair δεν μπορούσα να βγάλω άκρη επικοινώνησα μαζί τους και έκαναν αυτοί όλη την διαδικασία. Μετά απο 15 μέρες μου έστειλαν καινούρια με δικά τους έξοδα.:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Εχω κανει αρκετες αγορες απο το συγκεκριμενο μαγαζι και μονο τα καλυτερα εχω να πω.Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες απλα.μη το σκεφτεσαι καθολου, προχωρα αφοβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Εχω κανει αρκετες αγορες απο το συγκεκριμενο μαγαζι και μονο τα καλυτερα εχω να πω.Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες απλα.μη το σκεφτεσαι καθολου, προχωρα αφοβα!Δεν καταλαβα! Σε ποιο απο τα 2 αναφερεσαι????Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 4, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Για το msystems Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.