scrolllock Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2004 ειχα στο δωματιο ασυρματο τηλεφωνο panasonic και μεχρι τώρα χρησιμοποιουσα για τον ήχο το sony (κομματια) στερεοφωνικό που είχα. κανενα προβλημα. με το που έβαλα τα creative 7700 άρχισε να ακουγεται ενας ρυθμικός ήχος στα ηχεία . τελικα διαπιστωσα οτι ήταν από το τηλεφωνο. μαλιστα για να σταματήσω την παρεμβολή αναγκάστηκα να το παω σε άλλο δωματιο (εννοώ την βάση του τηλ). προφανως το στερεοφωνικο έχει προστασια απεναντι σε τετοιες παρεμβολές ενώ τα creative oxi. Α, αν και λιγο ασχετο με το υπολοιπο θέμα: σε ακρόαση μουσικής (mp3) το στερεοφωνικο δεν παίζεται σε σχέση με τα 7700. ακόμα και σε μπάσα κατέβαινε πολύ κάτω (με τα mission ηχεία που έχω) αλλά εκεί μάλλον χάνει τελικά σε σχέση με το subwoofer των 7700. Και βέβαια στις ταινίες για τον περιβάλλοντα ήχο. Αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να τα δουλεύω μαζί. Πιστεύω ότι θα έχω πολύ καλύτερο "όγκο" αν για τα μπροστα ηχεία έχω αυτά του στερεοφωνικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Σεπτέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 To τηλ εχει επιλογη για αλλαγη συχνοτητας πιθανοτατα, αν ειναι DECT, δοκιμασε απο κειγια τις παρεμβολες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Eγω ειχα πρόβλημα με τα 6700 και το MS wireless optical. Αλλα μονο οταν ειχα τα ηχεια τερμα. πχ γυριζα το ροδακι κ ακουγα ενα βζιιιιιγκ απο τα ηχεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.