Jump to content

Το drive μου τρελαθηκε!!!

n1k3man

Recommended Posts

Ναι, σημερα αρχισε τα κουλά! Παταω να κλεισει και δε κλεινει ποτέ. Μόνο στιγμιαία οταν παταω για να κλείσει και μετα ανοίγει παλι. Καλή φαση!:banging:

ειναι το samsung sd-616 για το οποίο στo samsung-o-site δε βρήκα firmware για τη δική μου έκδοση.

any ideas!?

Το προηγούμενο που είχα ενώ έκλεινε κανονικά σε 2-3 λεπτά άνοιγε μόνο του. Μια μέρα δεν το συνειδητοποίησα ότι ήταν ανοιχτό και του έδωσα μία με το πόδι μου και του έβγαλα τα μάτια είχα το σημάδι στο πόδι μου 1-1,5 μήνα

Ποιο 616 εχεις? Υπαρχουν διαφορα αναλογα με την καταληξη - εχω δουλεψει αρκετο καιρο με το 616F.

Firmwares για το συγκεκριμενο drive θα βρεις εδω

http://www.samsungodd.com/eng/

Το προβλημα που αντιμετωπιζεις μπορει να οφειλεται roughly σε 2 παραγοντες:

1. hardware: προβλημα στο μηχανισμο ανοιγματος του tray

2. software: ειτε σε καποιον ιο ή πιο πιθανο σε καποιο προγραμμα πχ packet writer που εχεις εγκαταστησει.

Αποκλειοντας το 2 καταληγεις στο 1. Αν το προβλημα δεν υπαρχει σε αλλο υπολογιστη τοτε ισχυει το 2.

Ένας φίλος μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Ή μάλλον όχι ακριβώς το ίδιο...

Με το που άνοιγε το CD-Rom του αυτό έκλεινε...

Είχαμε βρει κόλπα για να προλαβαίνουμε να βάζουμε και να βγάζουμε τα CD από μέσα...

Frimware άλλο δεν υπήρχε (επικοινωνήσαμε και με την Creative αλλά δεν μπορούσε να μας βοηθήσει, απλά μας είπε να κάνουν έναν έλεγχο στα καλώδια και τις συνδέσεις που όμως ήταν εντάξει...

Το παλικάρι αποκλείεται να είχε πειράξει τίποτα γιατί γενικά δεν ανοίγει τον υπολογιστή του...

Τελικά το CD-Rom εφτιαξε μια μέρα μόνο του και από τότε δεν το ξανάκανε..

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 11:35]

Ένας φίλος μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Ή μάλλον όχι ακριβώς το ίδιο...

Με το που άνοιγε το CD-Rom του αυτό έκλεινε...

Είχαμε βρει κόλπα για να προλαβαίνουμε να βάζουμε και να βγάζουμε τα CD από μέσα...

Frimware άλλο δεν υπήρχε (επικοινωνήσαμε και με την Creative αλλά δεν μπορούσε να μας βοηθήσει, απλά μας είπε να κάνουν έναν έλεγχο στα καλώδια και τις συνδέσεις που όμως ήταν εντάξει...

Το παλικάρι αποκλείεται να είχε πειράξει τίποτα γιατί γενικά δεν ανοίγει τον υπολογιστή του...

Τελικά το CD-Rom εφτιαξε μια μέρα μόνο του και από τότε δεν το ξανάκανε..

LOL και ενας φιλος μου ειχε το ιδιο ακριβως προδλημα αλλα με ενα dvd-rom.

n1k3man κανε και συ οτι εκανε ο gbdanis. αστο ανοιχτο και ενω θα το παιξει αφηρημενος και δηθεν κατα λαθος θα του χωσεις μια και ... (παντα αμα δεν ειναι dvd recorder γιατι κοστιζουν πολλα σε αντιθεση με ολα τ αλλα drives και recorders)

n1k3man..κανε αυτο που ειπε ο SetoS..!Αστο ανοικτο,και μετα ετσι οπως θα περνας τυχαια...,ριχτου μια και κανε πως δεν το ειδες:whistling.Ε,και αμα σου αντιμιλησει,κοπανα του μια καλη και θα δεις για ποτε θα το βουλωσει:)..

Αρχική απάντηση από manosone [Σήμερα, στις 16:02]

n1k3man..κανε αυτο που ειπε ο SetoS..!Αστο ανοικτο,και μετα ετσι οπως θα περνας τυχαια...,ριχτου μια και κανε πως δεν το ειδες:whistling.Ε,και αμα σου αντιμιλησει,κοπανα του μια καλη και θα δεις για ποτε θα το βουλωσει:)..

Σωστος. Ωαραιο το σχεδιο 2:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.