Jump to content

ΤΡ-Link WDR4900, Γνώμες

TifoziF1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο dual-band (3χΜιΜο 2.4 + 3χΜιΜο 5GHz) router ?

Specs : TL-WDR4900 - Welcome to TP-LINK

Μιας και τα 2 κινητά αλλά και το laptop σπίτι είναι dualband wifi και στην γειτονιά έχουμε πήξει από 2.4ghz θα είναι μια καλή αναβάθμιση ένα τέτοιο router συν του ότι παίρνει DD-WRT και συνεπώς και πιο ασφαλές από το τωρινό μου (φτηνό netgear modem/router).

Δεν έχει 802.11ac αλλά στα 80ευρώ δεν βρίσκω 802.11ac router ούτε το υποστηρίζουν οi συσκευές μου.

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο router το έχει στο crazysundays το eshop. Πριν από 3-4 βδομάδες έβαλα και εγώ νεο router wd mynet 900 και όντως στα 5Ghz έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες. Στα 2.4 και με άλλα 20-25 wifi στην γειτονιά ο router είχε θέμα να βρει κανάλια σχετικά καθαρά για μεγάλες ταχύτητες και μερικές φορές φρίκαρε και λίγο και γύρναγε στα 65Mbps από τα 130-150.

Αν έχεις NAS και γενικά μεταφέρεις και αρχεία μεταξύ υπολογιστών στο οικιακό network τότε είναι must λόγω gigabit.

• 2 months later...

Έχει θέματα με το DD-WRT ακόμα, αλλά το παλεύουν.

Ευχαριστημένος και με το μαμα-firmware αλλά ελπίζω σε καλό και απροβλημάτιστο dd-wrt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.