Jump to content

Best Cases

TheHacker

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Αν αυτά που σου έδειξαν παραπάνω σου φαίνονται όντως στενά και λεπτεπίλεπτα, όχι δεν ήταν αστείο. Ντάξει, έχει κι αυτό τα μειονεκτήματά του (πολύ σοβαρό look και λίγο ακριβό) αλλά άμα το γεμίσεις φωτάκια, λαμπιόνια, κάνεις κι ένα grafity στην πρόσοψη κτλ κτλ αυτό δεν θα αποτελεί πρόβλημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ GAMING LAPTOP.

Ενα μηχάνημα με 17αρα οθόνη είναι οριακά λαπτοπ (μεγάλο και βαρύ) και οριακά gaming (όποια κάρτα γραφικών και να έχει).

Ένα μηχάνημα με μικρότερη οθόνη είναι λαπτοπ αλλά δεν είναι για gaming.

Αν προσθέσεις στα παραπάνω το κόστος και την περιορισμένη έως ανύπαρκτη αναβαθμισιμότητα και την ευαισθησία, καταλαβαίνεις.

Τα λαπτοπ (γενικά, όχι τα gaming) απευθύνονται σε δύο κατηγορίες ανθρώπων: Στις γυναίκες νεαρής ηλικίας (fb, καναπές, skype, αγκαλίτσα) και στους επαγγελματίες.

Ανήκεις σε καμια από τις δύο κατηγορίες;

Το γεγονός ότι κόσμος που δεν έχει ανάγκη τη φορητότητα* αγοράζει λαπτοπ, απλά δείχνει άγνοια για το πολύ βασικό:

Το λαπτοπ δεν είναι desktop replacement. Συμβιβασμός είναι και αναφέρομαι σε οποιοδήποτε λαπτοπ.

*Έχω ανάγκη τη φορητότητα δεν σημαίνει "θέλω να παίρνω το μηχάνημα στο χωριό μου για να πάιζω λολ και να μη βαριέμαι"

μμμμμαααλιστααα ...οταν εννοεις εσυ gaming ..τι παιχνιδια εννοεις? γτ με μια gtx νομιζω ευκολα τρεχεις ενα crysis ή skyrim ...ακομη και diablo σε καποιες περιπτωσεις ...Εχω θελω να παιζω ενα HON ενα L2 αντε κανα COD ...η alienware υποτιθεται οτι τα παρουσιαζει all around λαπτοπ κανοντας τα παντα ακομα και extreme gaming...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.