argy1 Σεπτέμβριος 3, 2013 #21 Σεπτέμβριος 3, 2013 Τα πάντα;Οκ εχεις δικιο,ειναι υποκειμενικο αυτο...Για εμενα κανει τα παντα,για τον φιλο τωρα δεν ξερω,την γνωμη μου ειπα.Παντως ειναι καλη κατασκευη,υδροψυξη χωραει,με φανακια και ρυθμιστες δεν θα ασχοληθει,καρτες μεγαλες χωραει,6 δισκους παιρνει,και ειναι πανεμορφο,ε τωρα αμα θελει να βαλει κανα ψυγειο custom 2 μετρα προφανως και δεν κανει!
TheHacker Σεπτέμβριος 3, 2013 Author #22 Σεπτέμβριος 3, 2013 μμμ πολυ καλες ιδεες....εγω αρχικα ημουν αναμεσα σε Aerocool Strike-X ST Devil Red | Skroutz.grκαι CmStorm Stryker | Skroutz.gr αν και νομιζω πως το coolermaster ταιριαζει καλυτερα σ εμενα....κατι ακομα...υπαρχουν κουτια τα οποια να εχουν αλουμινενια ή σιδερενια ανεμηστιρια???
Blinky Σεπτέμβριος 3, 2013 #23 Σεπτέμβριος 3, 2013 πλακιτσα ε? ..γελασα ισα με 0.001 μs thnx ....off topic pali ...καθε φορα καποιος θα βγαινει εκτος πως τα καταφερνετεαυτο που θελουν να σου πουνε ειναι οτι δε γινεται να μην κανεις ΚΑΝΕΝΑ συμβιβασμο, αλλες φορες για λογους κοστους και αλλες γιατι πολυ απλα καποια πραγματα ειναι αλληλο-αποκλειομενα. Με το θεμα της τιμης δηλαδη, ισως κατι μπορει να γινει αν το βρεις σε προσφορα ή μεταχειρησμενο ή τελοσπαντων καποια εταιρεια εκει εξω σου δινει αυτα που θες και τυγχανει να κοστολογει με πολυ καλο value4money, αλλα σε καποια αλλα πραγματα δε μπορεις να τα εχεις ολα... Οπως πχ δε γινεται να εχεις αμαξι που και να παρκαρει ευκολα και να εχει τεραστιους χωρους.....ετσι αντιστοιχα δε γινεται ας πουμε να εχεις ΚΑΙ ολες αυτες τις παροχες που λες (θεσεις για ψυγεια, χωρο για SLI χωρο για απειρους δισκους μεγαλα τροφοδοτικα κλπ) και να μην ειναι κανενα εκτρωμα τεραστιων διαστασεων...Για να μη βγαινουν λοιπον οι αλλοι off-topic προσπαθησε να σκεφτεις τι ζητας πριν το ζητησεις και να τους βοηθησεις να απαντησουν...Βαλε λοιπον καποιες προταιρεοτητες, πες μας : Θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτο και αυτο (πχ θεση για 4αρι ψυχειο και SLI), και ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να χωραει και 10 δισκους, αν οχι μου αρκουν και 4 θεσεις για μηχανικους, τους SSD θα τους βολεψω αλλου...Ασε την εμφανιση στην ακρη γιατι ειανι πολυ υποκειμενικο θεμα (αλλοι προτιμουν καγκουρο-look και αλλοι sleek), βαλε και ενα οριο τιμης που θα προτιμουσες να τηρηθει και ασε τις απαντησεις να ερθουν... Απο αυτες κανεις εσυ μετα τη διαλογη με βαση την εμφανιση...
Trexx Σεπτέμβριος 3, 2013 #24 Σεπτέμβριος 3, 2013 @ΤheHackerΣου ξαναείπα, το aerocool απόκλεισέ το. Κατά τα άλλα από που θα κόψεις για να βάλεις ψυγεία; http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/agora-gaming-pc-me-budget-1400-eyrw-125976.html
TheHacker Σεπτέμβριος 3, 2013 Author #26 Σεπτέμβριος 3, 2013 Μια απαντηση...?κουτια με κατι αλλο εκτος απο πλαστικα ανεμιστηρακια>?
argy1 Σεπτέμβριος 3, 2013 #27 Σεπτέμβριος 3, 2013 Αν και μπορεις να ggoglαρεις το "case with metal fans" η απαντηση ειναι ΟΧΙΧακερ σου λεει μετα..Εννοειται οτι αστειευομαι :flower:
Wizard! Σεπτέμβριος 3, 2013 #28 Σεπτέμβριος 3, 2013 Μια απαντηση...?κουτια με κατι αλλο εκτος απο πλαστικα ανεμιστηρακια>? Μόνο κάτι τέτοιο βρίσκω με μεταλλικά πτερύγια. Μπορεί με πατέντα να μπαίνει... :...:
TheHacker Σεπτέμβριος 3, 2013 Author #29 Σεπτέμβριος 3, 2013 καλη φαση θα παρω ενα ψυγειακι καλυτερα για να χωσω το deck μεσα
BloodMage Σεπτέμβριος 3, 2013 #30 Σεπτέμβριος 3, 2013 Τα πάντα; Προσωπικά το είχα απορρίψει γιατί δε χώραγε με τίποτα τα δικά μου. Πήρα το Shinoby XL που ήταν στα ίδια χρήματα και χώρεσαν άνετα. επίσης πολύ πλαστικουρα και οχι καλή ποιότητα κατασκευής-συνδεσης πλαστικών κομματιών στο σιδερένιο σασί Το κουτί είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. (δλδ εμφανησιακα ειναι μ@υναρα αλλα στο κρεβατι ειναι ξενερωτη ) αλλα απο ποιοτητα δεν λεει μια Δεν τα αξιζει με τπτ τα 170+
jkanaks Σεπτέμβριος 3, 2013 #31 Σεπτέμβριος 3, 2013 Ζητειται: διαμερισμα Νεοδμητο ,ευαερο-ευηλιο, με θεα, απλετους αποθηκευτικους χωρους, αποθηκη, παρκινγκ, πισινες και τζακουζια και βεραντες, σωστη διαρρυθμιση, μοντερνα διακοσμηση, χωρις κοινοχρηστα και να'ναι και του γουστου μου...Τιμη πωλησης: Οσο πιο φτηνο γινεται... ευχαριστω μηπως ενοχλεισε? γτ αν ενοχλεισε δν με ενδιαφερει κ πολυ ...συγνωμη Άσχετο αλλά πάμε να σε βοηθήσουμε με όλη τη καλή διάθεση και με λίγο χιούμορ καμιά φορά, μην αρπάζεσαι μια παρέα είμαστε.
ΝTG Σεπτέμβριος 3, 2013 #32 Σεπτέμβριος 3, 2013 grrr...μη το λερωνετε πανω που το καθαριζα!!Διπλοι λογαριασμοι απογορευονται..Αναμεινατε στο ακουστικο σας..Παω για καθαρισμα ...παλι...Απαγορευεται το ..."λερωμα".εδιτΤο λοιπον..το (ξανα)καθαρισα.Μενουμε στο θεμα μας πλεον οσοι θα ποσταρουν.
The Spirit Σεπτέμβριος 3, 2013 #33 Σεπτέμβριος 3, 2013 Φίλε μου είμαι κάτοχος αυτού του case THERMALTAKE VN300M1W2N CHASER MK-I FULL TOWER BLACK - - CASES - και θα στο πρότεινα. Εξαιρετικής ποιότητας κουτί με δυνατότητα να βάλεις πολύ πράγμα μέσα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι και πανέμορφο.
TheHacker Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #34 Σεπτέμβριος 4, 2013 λογω προιστοριας με υπερθερμανσεις στο desktop μου ειμαι ακομα επιφυλακτικος με το case γιατι δν ειμαι απολυτα σιγουρος με το ποιο θα αεριζεται καλυτερα ...δν θελω παλι να μ κλεινει απο overheating :/
costasckn Σεπτέμβριος 4, 2013 #35 Σεπτέμβριος 4, 2013 λογω προιστοριας με υπερθερμανσεις στο desktop μου ειμαι ακομα επιφυλακτικος με το case γιατι δν ειμαι απολυτα σιγουρος με το ποιο θα αεριζεται καλυτερα ...δν θελω παλι να μ κλεινει απο overheating :/το πιο πιθανό είναι να υπήρχε υπερθερμανση είτε από τη σκόνη μέσα στο κουτί, ανεμιστήρες κτλ (το καθάριζες εσωτερικά καθόλου?) είτε από τη θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή, που από το πολύ καιρό δεν απέδιδε όπως θα έπρεπε. Κανένα κουτί από μόνο του δεν μπορεί να προκαλέσει τέτοια υπερθέρμανση. Η διαφορά σε airflow από κουτί σε κουτί σίγουρα προκαλεί και ανάλογη διαφορά στις θερμοκρασίες αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Trexx Σεπτέμβριος 4, 2013 #36 Σεπτέμβριος 4, 2013 λογω προιστοριας με υπερθερμανσεις στο desktop μου ειμαι ακομα επιφυλακτικος με το case γιατι δν ειμαι απολυτα σιγουρος με το ποιο θα αεριζεται καλυτερα ...δν θελω παλι να μ κλεινει απο overheating :/Μηχάνημα που δεν το σκαλίζεις και το καθαρίζεις δεν θα κλείσει από τη ζέστη ακόμα και σε χαρτοκουτο να το βάλεις.Σου έχω κάνει μια ακόμα ερώτηση, απάντησε μου λίγο αν θέλεις, νομίζω έχει ενδιαφέρον.
TheHacker Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #37 Σεπτέμβριος 4, 2013 δεν ξερω απο που θα κοψω αλλα μια υδροψυξη νμζ πως ειναι καλυτερα οι 9/10 την συνειστουν και λογω θορυβου... μαλλον απ την μητρικη π λεγαμε θα κοψω U know...
karmen1983 Σεπτέμβριος 4, 2013 #38 Σεπτέμβριος 4, 2013 Αν κόψεις απο μητρική για να βάλεις νερά με σκοπό να κλοκάρεις. Μήπως λέω μήπως μπορεί να έχεις καλά temps αλλά να μη βοηθάει η μητρική; edit: Ασχετο αλλά στα άλλα που έχεις καταλήξει; mobo+cpu κλπ?
Trexx Σεπτέμβριος 4, 2013 #39 Σεπτέμβριος 4, 2013 δεν ξερω απο που θα κοψω αλλα μια υδροψυξη νμζ πως ειναι καλυτερα οι 9/10 την συνειστουν και λογω θορυβου... μαλλον απ την μητρικη π λεγαμε θα κοψω U know...Κοίτα, για να μιλάμε ειλικρινά, για ποζεριά θέλεις να τη βάλεις, όχι για θερμοκρασίες. Μαγκιά σου βέβαια αλλά να ξέρεις ότι οι έτοιμες λύσεις δεν είναι αθόρυβες. Αθόρυβες είναι οι έτοιμες με αλλαγμένους ανεμιστήρες (υπολόγιζε ένα 180αρι ευρώ το σύνολο) ή οι custom λύσεις (υπολόγιζες ένα 300αρι). Αντιθέτως με ...30 ευρώ παίρνεις ωραιότατη αθόρυβη αερόψυκτρα. Και στις δύο περιπτώσεις θέμα με temps δεν θα έχεις.
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 4, 2013 #40 Σεπτέμβριος 4, 2013 κοιτα να δεις που τελικα αμα υπαρχει θεληση, τα νουμερα βγαινουν!"Θα κοψω 200€ απο τη μητρικη, βαζοντας μια πιο οικονομικη και με τη διαφορα θα βαλω υδροψυξη"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.