The Spirit Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2013 Θέλω να γράψω κάποια αρχεία iso τα οποία είναι αρκετά μεγάλα (από 8 έως 16gb) σε dvd των 4.7gb.Η απορία μου είναι η εξής, πως θα τα γράψω σε 2-3 dvd (αναλόγως πόσα θα χρειαστούν) μέσω του nero ή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος ώστε τα dvd αυτά να μπορούν να γίνουν install σε οποιοδήποτε pc?Mε απλά λόγια θέλω αυτά τα αρχεία να είναι εκτελέσιμα και μόλις κάνω εγκατάσταση να μου ζητάει το 2ο dvd, μετά το 3ο και πάει λέγοντας. Όπως ακριβώς γίνεται με τα games στο pc που έχουν 2-3 dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Winrar και multi-part executable. Σπάστο στα 4.κάτι γίγα και απλά πέρασε τα κομμάτια στα dvd. Κάνε ένα τέστ πρώτα καλού κακού πριν τα κάψεις τα dvd - αλλά δε βλέπω κάποιον λόγο να μη δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 2, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 ^^ +1Και το μέγεθος του κάθε αρχείου να μην ξεπερνά τα 1GB (άρα γράφεις 4 σε κάθε δισκάκι) για καλύτερη συμβατότητα με άλλους Η/Υ & dvd-readers Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Mε απλά λόγια θέλω αυτά τα αρχεία να είναι εκτελέσιμα και μόλις κάνω εγκατάσταση να μου ζητάει το 2ο dvd, μετά το 3ο και πάει λέγοντας. Όπως ακριβώς γίνεται με τα games στο pc που έχουν 2-3 dvd. Σε αυτή την περίπτωση παίζει ρόλο και ο installer. Αυτό που ζητάς δύσκολα γίνεται. Τα games έχουν κάπου παραμέτρους με το ποιά αρχεία είναι σε ποιά δισκάκια. Τα δικά σου τα .iso δεν το κάνουν αυτό (λογικά). Οπότε θα χτυπήσει στην εγκατάσταση. Μια σημαντική ερώτηση: τα .iso είναι images από DVD; Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις Dual layer δισκάκια. τα 8 γίγα είναι 1 dual layer ενώ τα 16 είναι 2xDual layer (εάν είναι από πρέσσα: Double side, Dual layer). Οπότε σε αυτή την περίπτωση ο installer θα λειτουργεί όπως θες. Δες πρώτα τη δομή του .iso. Τέλος μια άλλη λύση είναι να βάλεις τα iso σε flash disk, και να τα τρέξεις απο κει. [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] με αυτό τον τρόπο όμως, θα χρειαστεί να αποσυμπιέσει το .iso στο δίσκο πριν να ξεκινήσει εγκατάσταση. Δε νομίζω να είναι αυτό που ζητάει/θέλει. ΥΓ: άλλαξε και τον τιτλο σε κάτι πιο κατατοπιστικό. Αυτό που ζητάς δεν έχει να κάνει με το nero Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Έχεις δίκιο, ο τίτλος δεν ήταν σωστός και τον άλλαξα. Τώρα πιστεύω είναι καλύτερα.Αύριο θα αγοράσω dvd, θα δοκιμάσω το τρόπο με το winrar και θα σας ενημερώσω αν δουλεύει. Αυτό με τα dual layer dvd είναι επίσης μία λύση, αν δε βγάλω άκρη με το winrar θα δοκιμάσω και αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.