MaZzzZ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2013 Σκοπευα αρχες του μηνα να κανω παραγκελια τον AMD 8350.Αρχες του μηνα λεω απο σημερα δευτερα αυτου του μηνα.Μπηκα μεσα να δω αν ολα ειναι οκ για να κανω την παραγκελια μου, φουλ υπολογιστη μιλαω.Και βλεπω τον 9370, γιατι θεε μου λεω.Πρωτη φορα τον βλεπω στο ιντερνετ αν και απο οτι προσεξα πρεπει να υπηρχε σε αλλα site απο πιο πριν.Και καθισα διαβασα και εψαξα κατι, και ανακαλυψα και τον 9590.Για ονομα του θεου, τι γινεται?Δεν μπορουνε να σταματησουνε να βγαζουνε? Τοσο γρηγορα δηλαδη?Την τεχνολογια τους μεσα δηλαδη ελεος.Παιζει να βγει καλυτερη μητρικη και chip απο τον AM3+ προσφατα?Γιατι θελω να παρω AM3+ αλλα μην το παρω και στο καπακι βγει κατι καλυτερο και δεν μπορω να το κανω καποια αναβαθμιση αν θελησω.Αλλα απο οτι βλεπω και η σιερα 9xxx σε AM3+ βγαινει.Τωρα για τα 10GHZ ποιος ξερει τι θα βγαλουνε ε?Για τον 9590 δεν το συζηταω με τετοια τιμη.Ακομα και ο 9370 παλι ξεφεβγει απο το μπατζετ μου.Οποτε, η ερωτηση μου τωρα, να παραμεινω στον 8350 βρε παιδια? Να πατησω το οκ στην παραγκελια μου?Η θα το μετανιωσω και θα λεω γιατι δεν πηρα τον επομενο στα λιγα GHZ παραπανω?Λιγα, τεσπα, 130 ευρω παραπανω ειναι αυτα.Αν και απο οσοι εψαξα και διαβαζα και εδω αλλα και σε ξενα forums βλεπω πως κανεις δεν προτεινει κατι μεγαλυτερο.Μιας και ο 8350 ειναι και αρκετα οικονομικος για αυτο που δινει αλλα ειναι και πολυ καλος για τις τωρινες απαιτησεις.Ασχετο το 125W με το 220W που εχουνε η σειρα 9xxx τι ακριβως ειναι?Εχει μεγαλη διαφορα?Και αλλη μια ερωτηση.Να παω εδω για AM3+ MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3+ M5A99FX PRO R2.0 GLan Audio - Visionstudio.grΗ εδω? MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.grΗθελα την Rampage αλλα αδικα λεφτα μου φαινονται, σωστα?Τα υπολοιπα κομματια δεν τα ξανα λεω το τι θα παρω ειμαι καλυμενος 100% απο το προηγουμενο μου thread οποτε ας μην ξανα λεω τα ιδια με τα παιδια εδω περα και με παρουνε με τις πετρες.Ακομα ποναει η καρδια μου που θα παω σε AMD μιας και ειμαι χρονια στην Intel.Αλλα τι να κανεις, μας τα πηρανε ολα τα λεφτα οι γερμανοι.Μακαρι μονο να μην το μετανιωσω και δωσω τα 400 ευρω για επεξεργαστη και μητρικη AMD και μετα κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο.Τι λετε? Θα το κοπαναω αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 εαν παιζεις games 100% καλυμμένος θα είσαι μην ακούς τα κομπλεξικά άτομα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 2, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Σκοπευα αρχες του μηνα να κανω παραγκελια τον AMD 8350.Αρχες του μηνα λεω απο σημερα δευτερα αυτου του μηνα.Μπηκα μεσα να δω αν ολα ειναι οκ για να κανω την παραγκελια μου, φουλ υπολογιστη μιλαω.Και βλεπω τον 9370, γιατι θεε μου λεω.Πρωτη φορα τον βλεπω στο ιντερνετ αν και απο οτι προσεξα πρεπει να υπηρχε σε αλλα site απο πιο πριν.Και καθισα διαβασα και εψαξα κατι, και ανακαλυψα και τον 9590.Για ονομα του θεου, τι γινεται?Δεν μπορουνε να σταματησουνε να βγαζουνε? Τοσο γρηγορα δηλαδη?Την τεχνολογια τους μεσα δηλαδη ελεος.Παιζει να βγει καλυτερη μητρικη και chip απο τον AM3+ προσφατα?Γιατι θελω να παρω AM3+ αλλα μην το παρω και στο καπακι βγει κατι καλυτερο και δεν μπορω να το κανω καποια αναβαθμιση αν θελησω.Αλλα απο οτι βλεπω και η σιερα 9xxx σε AM3+ βγαινει.Τωρα για τα 10GHZ ποιος ξερει τι θα βγαλουνε ε?Για τον 9590 δεν το συζηταω με τετοια τιμη.Ακομα και ο 9370 παλι ξεφεβγει απο το μπατζετ μου.Οποτε, η ερωτηση μου τωρα, να παραμεινω στον 8350 βρε παιδια? Να πατησω το οκ στην παραγκελια μου?Η θα το μετανιωσω και θα λεω γιατι δεν πηρα τον επομενο στα λιγα GHZ παραπανω?Λιγα, τεσπα, 130 ευρω παραπανω ειναι αυτα.Αν και απο οσοι εψαξα και διαβαζα και εδω αλλα και σε ξενα forums βλεπω πως κανεις δεν προτεινει κατι μεγαλυτερο.Μιας και ο 8350 ειναι και αρκετα οικονομικος για αυτο που δινει αλλα ειναι και πολυ καλος για τις τωρινες απαιτησεις.Ασχετο το 125W με το 220W που εχουνε η σειρα 9xxx τι ακριβως ειναι?Εχει μεγαλη διαφορα?Και αλλη μια ερωτηση.Να παω εδω για AM3+ MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3+ M5A99FX PRO R2.0 GLan Audio - Visionstudio.grΗ εδω? MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.grΗθελα την Rampage αλλα αδικα λεφτα μου φαινονται, σωστα?Τα υπολοιπα κομματια δεν τα ξανα λεω το τι θα παρω ειμαι καλυμενος 100% απο το προηγουμενο μου thread οποτε ας μην ξανα λεω τα ιδια με τα παιδια εδω περα και με παρουνε με τις πετρες.Ακομα ποναει η καρδια μου που θα παω σε AMD μιας και ειμαι χρονια στην Intel.Αλλα τι να κανεις, μας τα πηρανε ολα τα λεφτα οι γερμανοι.Μακαρι μονο να μην το μετανιωσω και δωσω τα 400 ευρω για επεξεργαστη και μητρικη AMD και μετα κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο.Τι λετε? Θα το κοπαναω αραγε?Αν θέλεις το απόλυτα καλύτερο πας σε Intel. Ξεχνάς την αναβάθμιση βέβαια, ξεχνάς την φτηνή πλατφόρμα, αλλά παίρνεις το καλύτερο.Τώρα τους νέους ΑΜ3+ των 220W μην τους κοιτάς καθόλου. Είναι οι ίδιοι 83Χ0 απλά ...φουσκωμένοι από το εργοστάσιο σε MHz αλλά κυρίως σε κόστος. Γνώμη μου, αν πας σε AMD πάρε έναν 8320. Αν θέλεις 4GHz και δεν ξέρεις - που μάλλον δεν ξέρεις - από οβερκλόκινγκ και τα ρέστα, πάρε τον 8350. Τους άλλους ξέχνα τους. Αν επιμείνεις για τους 9000 θα πρέπει να πάρεις και μια μητρική που εγγυημένα θα αντέχει τα 220W αλλιώς... ΚΑΒΟΟΜ. Αλλά και να έχεις και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό. Από την στιγμή πάντως που μιλάς για οικονομική στενότητα, τους ξεχνάς. Δεν υπάρχουν, δεν σε ενδιαφέρουν, στην τελική δεν θα σου προσφέρουν κάτι που να δικαιολογεί το επιπλέον κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Σεπτέμβριος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 δεν ξέρω το προηγουμενο post που έχεις κάνει πάντως αν πας για AM3+ socket μην κοιτάς τους 9590 - 9370 δεν είναι κάποια νέα τεχνολογία είναι overclocked 83XX κάτι που λίγο πολύ μπορείς και να κανεις και με έναν 8350 δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει η AMD ο λόγος που βγήκαν στην αγορά δεν είναι για να πουλήσουν αλλα για λόγους marketing125W και 220W TDP (Thermal Design Power) είναι η μέση μέγιστη ισχύ που ο επεξεργαστής καταναλωνει όσο μεγαλύτερη η τιμή του τόσο ποιο πολύ ρεύμα καταναλώνει ο 8350 ειναι 125 W TDP αν τον κανεις overclock στην συχνότητα του 9590 θα ανεβεί πχ στα 220 8εωρητικά δεν έχει να κάνει πάντως με την απόδοση του επεξεργαστή αμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 2, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 - Ό,τι και να πάρεις τώρα, συνέχεια θα βγαίνουν καλύτερα. Δεν έχει λογική αυτό που λες γιατί άμα ήταν έτσι δεν θα αγοράζαμε ποτέ και τίποτα. Είναι άσκοπο να τρέχεις να φτάσεις την τεχνολογία. Και δεν θα τηνμ φτάσεις ποτέ και θα δίνεις και ένα κάρο λεφτά. - Οι -υποτίθεται- καινούριοι 93ΧΧ που είδες δεν είναι καινούριοι αλλά κλοκαρισμένοι από το εργοστάσιο 83XX. Τα 220w είναι το TDP. Όντως θέλουν δυνατή μητρική όπως δυνατή μητρική (και ψύξη) θέλει ένας κλοκαρισμένος 8350. - Στα λεφτά που δίνεις το απολύτως καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι i5 4670K. Ανώτερες επιδόσεις, features, κατανάλωση, νεότερη πλατφόρμα κτλ κτλ.- Οι νέοι amd που θα βγουν δεν θα μπαίνουν απ ότι φαίνεται σε am3. ΥΓ. [MENTION=29541]AstraLgr[/MENTION] έχεις ένα report από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 2, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 oo i am so sad :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Οχι για αρχη δεν εχω σκοπο να κανω καποιο O/C και δεν νομιζω. Μιας και δεν εχω κανει και ποτε... Το τροφοδοτικο που θα βαλω ειναι στα 700W. Οποτε θα μπορεσω να σηκωσω και O/C αν χρειαστω καποια στιγμη? Στον 8350 μιλαω. Και απο ψυκτρα πανω στον CPU διαλεξα να βαλω με υδροψυξη. Μονο για τον CPU. Εεεε μην μου μαλωνετε αντε. Μιας και βλεπω ενδιαφερον το ξανα ποσταρο ολοκληρο το συνολο. Να προσθεσω πως το μπαγκετ μου ειναι 1.300 ευρω περιπου για τον πυργο μονο. Για την οθονη ειναι ξεχωριστα. Οσο αφορα της μητρικες λιγο βοηθεια. Αυτην εδω MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3+ M5A99FX PRO R2.0 GLan Audio - Visionstudio.gr Η αυτην εδω MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr Δεν σκεφτομαι να βαλω αλλο δισκο προς το παρον παρα μονο τον SSD. Ξερω πως καποια ατομα θα μου πουνε πολυ μνημη RAM οτι βαζω αλλα πιστευω τοσο θελω. Και οσο αφορα τον AMD ξανα, να παρω τον 8350 με καποια μητρικη AM3+ Η να παω σε καποιον Intel I5? Για Intel I7 δεν το σκεφτομαι γιατι θα ξεφυγω πολυ απο οσο ξερω. Πχ ο 4670 1150? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 2, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 εάν σε ξενερώνει τόσο πολύ amd για ψυχολογικούς λόγους πάρε έναν η5... ανάλογα τι χρήση θα κανεις εάν είναι για gaming ότι και να πάρεις θα έχεις τουμπανάκη pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 2, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Από ποια καταστήματα μπορείς να αγοράσεις; Μέχρι και για i7 σε παίρνει με το μπάτζετ που έχεις αν κάνεις ορθολογική σύνθεση και αυτή που έκανες παραπάνω μόνο τέτοια δεν είναι. ΑMD έχει κάποιες φορές νόημα να πάρεις επειδή είναι φτηνό. Αν είναι να κοτσάρεις και 100 ευρώ υδρόψυξη έφτασες το κόστος του ...i7. Αν δεν κάνεις o/c (που αυτό θα σου πρότεινα) γλυτώνεις μάνι-μάνι άλλα 100 ευρώ χωρίς να χάνεις τίποτα από επιδόσεις. Δες ενδεικτικά το παρακάτω από το visionstudio. Είναι κάτι ευρώ φτηνότερο ενώ έχει καλύτερο επεξεργαστή, διπλάσιας χωρητικότητας ssd και καλύτερο τροφοδοτικό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Πιο πολυ για gaming το θελω, δεν ασχολουμε στον υπολογιστη με κατι αλλο.Ελεγα να τα παρω ολα απο VisionStudio.Ηθελα να τα παρω ολα απο ενα καταστημα.Η 1150 ειναι η πιο καινουργεια και καλη της Intel?Εχω χασει την μπαλα με την Intel για αυτο ρωταω δεν ξερω.Με τα χρηματα που βαζω παω και σε I7?Ποιον I7 ομως μπορω να παρω?Στην εικονα που μου δειχνεις εχεις βαλει I5.Το κουτι αυτο με τιποτα, αυτο που εχω εγω πιστευω ειναι καλο.Οσο αφορα τις RAM μηπως αυτες που εχω βαλει εγω ειναι καλυτερες?Γιατι βλεπω εχουνε πιο μεγαλες ταχυτητες και η τιμη ειναι 10 ευρω παραπανω.Οσο για την ψυκτρα αυτην ηθελα να βαλω στην αρχη αλλα μετα διαλεξα υδροψυξη οχι για το O/C μιας και δεν θα κανω, αλλα για καλυτερες θερμοκρασιες.Το 650W ειναι ποιο ακριβο απο το 700W που εβαλα εγω, γιατι? Και γιατι το λες και θεωρεις καλυτερο? Τι παραπανω εχει? Ειναι μικροτερο σε W, τι αλλο πρεπει να κοιταξω εδω και δεν το βλεπω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 2, 2013 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 νομίζω ναι το 1150 είναι το νέο για intel haswell δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος... πάντως εγώ amd έχω παίζω μια χαρά τα games... καλλίτερα πάρε intel. γιατί μονο για αυτό μιλάς κανε υπομονή μάζεψε όσο χρειάζεσαι για ένα τέτοιο pcΚι και εισαι σουπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Ναι αλλα ποιον I7?1150 τελικα?Αν ναι σε αυτην την σειρα βλεπω στην VisionStudio μονο αυτα εδω.I7, 4770 3.4GHZ, 4770S 3.1GHZ, 4770K 3.5GHZ.Αντε βγαλε ακρη.Και για τον ταδε επεξεργαστη θα χρειαστω 80-120 ευρω παραπανω. αναλογα ποιον.Ποιον AMD εχεις εσυ?Εισαι ευχαριστημενος?editΠιστευω να το δει ο Trexx μιας και ξερει να μου δωσει φως σε αυτα που ρωτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 2, 2013 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 πάντως είμαι αντικειμενικός η θα θεωρούμε βλάκας εάν σου πω να πάρεις amd .. εγώ έχω τον 8350 και είμαι απόλυτα ικανοποιμένος ..σε λίγα games έχει διαφορα η cpu intel με amd και ας είναι πολύ ανώτερος αυτός τις intel...για αυτό είπα κάτι πιο πάνω. και έγινα παρεξηγήσιμος.. και σε αυτά που είναι καλύτερος η intel σε games πάντα ενός έχουν διαφορα μονο 10 fps τίποτε παραπάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 2, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 απο την στιγμή που δεν θα κάνεις overcklock πάρε τον 4770 τον απλό και οχι τον k δεν έχει σημασία αν είναι ευχαριστημένος το θέμα ειναι εσυ τι μπορείς να πάρεις με τα χρήματα που έχεις κάποιος μπορεί να είναι ευχαριστημένος και με ενα πισι 4ετειας και άλλος να μην ειναι ευχαριστημένος με τίποτα .ανάλογα τι κάνει κανείς με το πισι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Σεπτέμβριος 2, 2013 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Intel = marketing.- Δεν εχεις να χασεις τπτ απο amd σε gaming. Εχω ενα 8320 και ειναι μια χαρα!Θες μια καλη ψυκτρα για 4770Κ ή 8350....το μονο σιγουρο( ειναι πολυ καυτος ο 4770)! Ο 8350-20 σε στοκ συχνοτιτα ειναι πολυ κρυος.Σε αποδοση ειναι πανω κατω τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 2, 2013 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Πιο πολυ για gaming το θελω, δεν ασχολουμε στον υπολογιστη με κατι αλλο.Ελεγα να τα παρω ολα απο VisionStudio.Ηθελα να τα παρω ολα απο ενα καταστημα.Η 1150 ειναι η πιο καινουργεια και καλη της Intel? Ναι, η πιο καινούρια είναι.Εχω χασει την μπαλα με την Intel για αυτο ρωταω δεν ξερω.Με τα χρηματα που βαζω παω και σε I7? Ναι. Αν δεν βάλεις ψύκτρα ή αν δεν κάνεις overclocking ή αν βάλεις 120αρη ssd όπως στην πρώτη σου σύνθεση.Ποιον I7 ομως μπορω να παρω? Τον i7 4770K αν κάνεις o/c, τον i7 4770 αλλιώς. Ο i7 πάντως δεν έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω στο gaming σε σχέση με τον i5.Στην εικονα που μου δειχνεις εχεις βαλει I5.Το κουτι αυτο με τιποτα, αυτο που εχω εγω πιστευω ειναι καλο. Αυτό που σου πρότεινα είναι πολύ καλυτερο. Δες κι άλλα κουτιά πάντως. Δεν είναι ζήτημα ομορφιάς το θέμα.Οσο αφορα τις RAM μηπως αυτες που εχω βαλει εγω ειναι καλυτερες? Γιατι βλεπω εχουνε πιο μεγαλες ταχυτητες και η τιμη ειναι 10 ευρω παραπανω. Δεν παίζουν κάποιο ρόλο οι ταχύτητες στις μνήμες, εγώ δεν θα το έδινα το δεκάρικο.Οσο για την ψυκτρα αυτην ηθελα να βαλω στην αρχη αλλα μετα διαλεξα υδροψυξη οχι για το O/C μιας και δεν θα κανω, αλλα για καλυτερες θερμοκρασιες. Μια χαρά θα είναι οι θερμοκρασίες σου ακόμα και με τη στοκ ψύκτρα. Άσε που είναι και λίγο κάπως να αγοράζεις αξεσουάρ των 110 ευρώ για εξάρτημα των 180...Το 650W ειναι ποιο ακριβο απο το 700W που εβαλα εγω, γιατι? Και γιατι το λες και θεωρεις καλυτερο? Τι παραπανω εχει? Ειναι μικροτερο σε W, τι αλλο πρεπει να κοιταξω εδω και δεν το βλεπω? Τα watt είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει, και 550αρι θα έφτανε. Αυτό που σου προτείνω είναι καλύτερο γιατί προέρχεται από καλύτερω oem κατασκευαστή και έχει 5 χρόνια εγγύησηIntel = marketing.- Δεν εχεις να χασεις τπτ απο amd σε gaming. Εχω ενα 8320 και ειναι μια χαρα!Θες μια καλη ψυκτρα για 4770Κ ή 8350....το μονο σιγουρο( ειναι πολυ καυτος ο 4770)! Ο 8350-20 σε στοκ συχνοτιτα ειναι πολυ κρυος.Σε αποδοση ειναι πανω κατω τα ιδια.Μου θυμίζεις κάποιον γνωστό που έλεγε ότι ο Νοβίτσκι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο σαν παίκτης αλλά είναι προϊόν του μαρκετινγκ που προωθήθηκε από το εβραϊκό λόμπι. Παρόμοια στάνταρ γραφικότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Οπο μπερδεμα.Δεν ξερω πραγματικα τι να διαλεξω απο AMD και INTEL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 2, 2013 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Οπο μπερδεμα.Δεν ξερω πραγματικα τι να διαλεξω απο AMD και INTEL.Που μπερδεύτηκες; Στο μπάτζετ σου θα είναι τρελό fail πάντως να πας να πάρεις 8350.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Το μπερδεμα ειναι στο τι να παρω AMD η INTEL.Εβαλα οτι ειχα πιο πανω στην φωτογραφια μου.Μετα αλλαξα μονο το τροφοδοτικο εβαλα αυτο που λες.Στην συνεχεια εβαλα τον 4770.Μεχρι εδω ειμαι στα 1220 ευρω.Μετα τη μητρικη να βαλω?Αμα βαλω αυτην που θελω το ποσο παει στα 1440 ευρω με 1500 ευρω.Μπας και ειμαι τρελος που κοιταω τετοια μητρικη?Κοιταω την σειρα με της κοκκινες, Formula, Hero, Maximus και τετοια, απο Asus λεω.Δεν ξερω, ποια να βαλω?Να δω ποσο θα φτασει το ποσο και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 2, 2013 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Στον επεξεργαστή είναι απλό. Πας σε i5 γιατί και καλύτερος από τον 8350 είναι και i7 δεν χρειάζεσαι. Γιατί κοιτάς τέτοιες μητρικές; Δεν προσφέρουν κάτι πέρα από extreme o/c και ούτε καν αυτό πλέον καθώς με τους haswell εξαρτάσαι περισσότερο από τον ίδιο τον επεξεργαστή. Αλλά εσύ είπες ότι μπορεί να μην κάνεις καν o/c... Την σύνθεση που σου έκανα την είδες; Τι θα άλλαζες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.