jdrogas Σεπτέμβριος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αν 42mb δεν ειναι αρκετα τοτε τι να πω.Μην μπερδευουμε το κινητο με φωτογραφικη μηχανη και υπολογιστη γιατι πρεπει να μπορει να κανει τη δουλεια του και σαν τηλεφωνο.Αλλωστε αν θελεις να τραβας βιντεο και φωτο συνεχεια υπαρχει και ο υπολογιστης που μπορεις να τα μεταφερεις και να τα εχει εκει μονιμα.Το κινητο δεν ειναι αποθηκευτικο μεσο φωτογραφιων και βιντεο και σε μια ψηφιακη το ιδιο δεν κανουμε τραβαμε και μετα αδειαζουμεΕγω παντως θεωρω τη μνημη του αρκετα μεγαλη οταν αλλα εχουν στανταρ 8 και 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Κι εγω παντως θα συμφωνησω με τα παιδια οτι το K700 αυτη την περιοδο ειναι απο τα κορυφαια, φθηνα κινητα της αγορας. Τα κανει ολα και συμφερει.Αν και την Ericsson δεν την συμπαθησα ΠΟΤΕ σαν εταιρια(βλεπε ΝοκιαΦΑΝ), νομιζω οτι στην συγκεκριμενη κατηγορια ειναι μπροστα. Το μονο που μου αρεσει απο την Ericsson ειναι τα κορυφαια μοντελα της(βλεπε P800,P900,P910) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 το κ500 που υστερεί έναντι του κ700 και έχει 100ευρώ κάτω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Κ500K700i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 συγνωμη αλλα δεν θερωρω φτηνο το Κ700 γιατι με 50-60ε περνεις το SX1 που ειναι κλασεις ανωτερο και ειναι και αδιαβροχο :P http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=6975 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Σεπτέμβριος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Με τιμη κατω απο 200 ευρω υπαρχει το Motorola V525.Και λιγο πανω απο τα 200 το Sharp GX20.Και τα δυο βγαζουν φωτογραφιες 640*480 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 29, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas Αν 42mb δεν ειναι αρκετα τοτε τι να πω.Μην μπερδευουμε το κινητο με φωτογραφικη μηχανη και υπολογιστη γιατι πρεπει να μπορει να κανει τη δουλεια του και σαν τηλεφωνο. Αλλωστε αν θελεις να τραβας βιντεο και φωτο συνεχεια υπαρχει και ο υπολογιστης που μπορεις να τα μεταφερεις και να τα εχει εκει μονιμα. Το κινητο δεν ειναι αποθηκευτικο μεσο φωτογραφιων και βιντεο και σε μια ψηφιακη το ιδιο δεν κανουμε τραβαμε και μετα αδειαζουμε Εγω παντως θεωρω τη μνημη του αρκετα μεγαλη οταν αλλα εχουν στανταρ 8 και 16. αμα θες και mp3 δεν φτανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 29, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αυτη την περιοδο ημουν κ γω στο ψαξημο κ κατελιξα σε Simens SX-1 τελικα. Τα κανει ολα κ συμφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 29, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Εγώ πάντως αν είχα τα λευτά και ήθελα τέτοιου είδους κινητό (εγώ βασικά προτιμώ τα ανθεκτικά, γι'αυτό το λέω) θα έπαιρνα σίγουρα το K700i... Το 'χει ο κολλητός μου και είναι φοβερό κινητό. ’μα είχε και slot για κάρτες μνήμης θα ήταν τέλειο! Το sharp GX20 και μεγάλο είναι (παντόφλα πραγματικά, το έπιασα προχτές και δεν μπορούσα να κλείσω το χέρι μου όταν το 'πιανα και είναι Sharp . Για το SX-1 έχω ακούσει οτι τα πλαστικά του είναι ψιλοψευτιά. Επίσης δεν βολεύει το πληκτρολόγιό του. Κατα τ'άλλα είναι ωραίο κινητό. Motorola δεν θα 'παιρνα ποτέ μου γιατί δεν τα γουστάρω καθόλου από όλες τις απόψεις. Οπότε συμπέρασμα: K700i RULLEZ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 29, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Πόσες ώρες σας κρατάει η μπαταρία για να ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 29, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Κοιταξε εγω το εχω λιγες μερες και δεν μπορω να σου πω απολυτα γιατι και η μπαταρια του δεν εχει στρωσει αλλα και το εχω ψιλοξεπατωσει στις φωτο στα video και δεν ξερω.Παντως σημερα 3η μερα που το εχω φορτισει εχει ακομα μια γραμμουλα λογικα θα περασω και σημερα φυσικα σε κανονικη χρηση δηλ. 7-10 κλησεις την ημερα καμια φωτο λιγο ραδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 29, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 πάντως είχα δει στο play247 το p800 στα 400 ευρώ,και νομίζω ότι αξίζει.το χω περίπου 2 μήνες και είναι πολύ καλό,θέλει μια μικρή περίοδο προσαρμογής βέβαια.η φωτογραφική του είναι καλύτερη από του 3650,και με το πρόγραμμα που έχει μπορείς να πειράζειςφωτεινότητα, contrast κλπ κλπ οπότε βελτιώνεται κι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 29, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Εσενα ρε Σωτο που το έχεις καιρο ποσο σου κραταει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 p800 με χρήση σαν κινητό γύρω στις 3-4 μέρες.με χρήση pda 1 μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 30, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 K700i RULZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzz ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!! :D:D:D::D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Ισχύει αυτό που αναφέρθηκε και πιό πάνω. Το κίνητό πρέπει να το βλέπουμε σαν κινητό και όχι σαν Η/Υ - καφετιέρα - κτλ. Είχα το 6600 και μετά από τους δύο πρώτους μήνες ψαξίματος και εγκαταστάσεως προγραμμάτων, το μόνο που έκανα ήταν να τραβάω καμμιά φωτογραφία (και άν) και να πέρνω τηλέφωνα. Το Σάββατο αγόρασα το GX-30 και μπορώ να σας πώ ότι είμαι υπέρικανοποιημένος. Κρυστάλλινη οθόνη, πολύ καλές φωτό. Δεν είναι smartphone βέβαια, αλλά τη δουλειά του την κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 30, 2004 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Το θεμα ειναι οπως ειπε ο astrolabos, τι ουσιαστικη χρηση θα κανει τελικα, καλο το Κ700 αλλα εχει και 400Ε, ενω το Κ500 με 250Ε θα καλυψει παρα πολλους με τα χαρακτηριστικα του, σταθμιζεις τις αναγκες σου και αποφασιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 και το 6210 είναι κορυφαίο σαν κινητό.ποτέ δε με είχε προβληματίσει.αλλά μετράνε και οι δυνατότητες, π.χ. mp3 player.Edit:όπως λέει κι ο unsto, μετράει η χρήση. συνήθως δεν χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες των smartphone άρα δεν τα χρειαζόμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 30, 2004 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Το Κ700i το πήρα 280 απο myphone.gr και το πρίν απο αυτό είχα 6600 και είχα καταντίσει σαν τον astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 30, 2004 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Εισαι 100% ικανοποιημενος απο την οθονη του??Δεν εχω ακουσει κ τα καλητερα,για αυτο ρωταω.Επισης σημερα πηρα τον νεο καταλογο της Cosmote o οποιος ΔΕΝ εχει το SX-1 !!Οπως με εννημερωσαν το απεσηραν απο την γκαμα τους......γιατι ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.