Jump to content

ποιο κινητό με camera 640χ480 ή μεγαλύτερη

DarkSaga

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Samael

Kαλη θητεια φιλε NTG :flower:

thanks!!Αν και τα δυσκολα περασαν!Τωρα (ελπιζω) να αρχισει το ξυσιμο!!!! :)

Το gx30 το ειχε ενα παιδι μεσα στο στρατο!!Καλο φαινοταν το μονο που χαλαει ειναι οτι δεν μου αρεσουν αυτα με πορτακι!!

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Γιατί το λυήθηκες; Και εγω αυτό το κινητό πήρα και είμαι μια χαρά (προς το παρών). Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω έιναι ότι η μπαταρία του κρατάει 2 μέρες - δεν έχω περάσει το όριο των 3 πλήρων φορτίσεων ακόμα, αρα ελπίζω για κάτι παραπάνω :p.

α) Δεν ειναι smart phone.

β) Τα mp3 του ειναι αίσχος (μονοφωνικά)

γ) Το μονο που κάνει ειναι οτι βγάζει καλούτσικες photo,

δ) Αν το εχεις ολη μέρα και βγάζεις photos ..... ως το βράδυ θα θέλεις φόρτισμα..

ε) Με κανονικη χρήση κρατάει 2-3μερόνυχτα

ζ) Τα games πρεπει να τα χρυσοπληρώσεις(ακομα και free να τα βρείς το gprs αρχιζει και αναιβένει) ειχα κατεβασει γυρω στα 20games και μου ήρθε λογαριασμός +45ευρω...

στ) Μου την σπάει οτι το bluetooth χρησιμεύει μονο ως hands free και car kit και οι υπερυθρες μόνο για συνδεση με Pc και για μodem υπερύθρων...

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 14:24]

α) Δεν ειναι smart phone.

β) Τα mp3 του ειναι αίσχος (μονοφωνικά)

γ) Το μονο που κάνει ειναι οτι βγάζει καλούτσικες photo,

δ) Αν το εχεις ολη μέρα και βγάζεις photos ..... ως το βράδυ θα θέλεις φόρτισμα..

ε) Με κανονικη χρήση κρατάει 2-3μερόνυχτα

ζ) Τα games πρεπει να τα χρυσοπληρώσεις(ακομα και free να τα βρείς το gprs αρχιζει και αναιβένει) ειχα κατεβασει γυρω στα 20games και μου ήρθε λογαριασμός +45ευρω...

στ) Μου την σπάει οτι το bluetooth χρησιμεύει μονο ως hands free και car kit και οι υπερυθρες μόνο για συνδεση με Pc και για μodem υπερύθρων...

Σεβαστή η άποψή σου και τεκμηριωμένη. Απλά ψάχνεις για κάτι άλλο σε ένα κινητό τηλέφωνο. ’ρα δε σου πάει το GX-30

Αρχική απάντηση από astrolabos

Σεβαστή η άποψή σου και τεκμηριωμένη. Απλά ψάχνεις για κάτι άλλο σε ένα κινητό τηλέφωνο. ’ρα δε σου πάει το GX-30

oταν το πηρα εγω για φωτογραφίες αξιζε μονο το GX 20 και το GX 30....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.