Borg Σεπτέμβριος 30, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Το Κ700 το δούλεψα λίγο και είναι απλά μέτρια η οθόνη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Σεπτέμβριος 30, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 προσωπικα θεωρω απαραδεκτο ενα κινητο της κλασης του Κ700 να μην εχει memory slot....το οποιο η Nokia το εδινε standard απο την εποχη του 3650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 30, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [28-09-2004 22:30] Παιδες επειδη το Σαββατο εχω γενεθλια, θα μου παρουν το P910i!!!!!ooooOOOOOOΛΕ!!!! Τι διαφορα εχει απο το 900?:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 30, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Πάντως απο του 6600 μου αρέσει πιο πολύ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 30, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Τι διαφορα εχει απο το 900?:turn: Εχει διαφορετικό πορτακι που εσωτερικά ειναι σαν πληκτρολόγιο PC τίποτα άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 30, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Εχει διαφορετικό πορτακι που εσωτερικά ειναι σαν πληκτρολόγιο PC τίποτα άλλο... και 262.144 χρώματαhttp://www.myphone.gr/devices/preview-98.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 30, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 17:33] Το Κ700 το δούλεψα λίγο και είναι απλά μέτρια η οθόνη του Αν του Κ700 είναι μέτρια τότε της ΝΟΚΙΑ τι είναι? Απαράδεκτες??? (6600 και ΣΙΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayman144 Σεπτέμβριος 30, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 2 μηνες εχω το Κ700ιτραβαει πολυ καλες PHOTO 640-480 εχω αποθηκευσει 290 φωτογραφιες και παει λεγονταςπολυ ομορφο σαν σχεδιασηΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ2 φορες το εχω αλλαξει γιατι την μια φορα παγωσε η οθονηκαι την δευτερη δεν δουλευε το BLUETOOTHεπισης εχει πολυ ευαισθητο joy αλλα πατας και αλλα βγαινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 30, 2004 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από rayman144 [Σήμερα, στις 21:00] 2 μηνες εχω το Κ700ι τραβαει πολυ καλες PHOTO 640-480 εχω αποθηκευσει 290 φωτογραφιες και παει λεγοντας πολυ ομορφο σαν σχεδιαση ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 2 φορες το εχω αλλαξει γιατι την μια φορα παγωσε η οθονη και την δευτερη δεν δουλευε το BLUETOOTH επισης εχει πολυ ευαισθητο joy αλλα πατας και αλλα βγαινουν Αυτα ειναι προβληματα που βγαζουν ολα τα καινουργια μοντελα των εταιριων εμενα ας πουμε μια εβδομαδα τωρα δουλευει αψογα αλλα απ οτι ακουσα εχει το δευτερο λογισμικο η το τριτο εκει ειναι η διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 30, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 15:33] Το Κ700 το δούλεψα λίγο και είναι απλά μέτρια η οθόνη του Ε οχι και μετρια μην την συγκρινεις με το gx30 το οποιο για μενα μονο η οθονη του αξιζει.Σημειωτεον οτι κινητα σαν το gx30-gx-20 και καποια αλλα, τωρα εχουν 400 ευρω πριν λιγους μηνες ειχαν πανω απο 500 ενω το k700 εχει 400 ευρω 390 γιατην ακριβεια απο την ωρα που ηρθε.Εγω νομιζω τελικα πως ειναι μια πολυ τιμια αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 30, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Ας μην εστιασουμε μονο στην οθονη εχει για μενα τουλαχιστον πολλες αρετες, ευκολο και γρηγορο μενου με ενα δεξι κλικ οπως ενας υπολογιστης κανεις τα παντα,μεγαλη αυτονομια,μικρο μεγεθος,ελαφρυ,bluetooth και υπερυθρες χωρις ασυμβατοτητες με αλλες συσκευες,mp3,radio και ειναι και αρκετα ομορφο (ειναι θεμα γουστου βεβαια αυτο)Το λινκ αυτο για μενα τα λεει ολα δηλ. για ποιο λογο το επελεξα.Συγκρινετε το με αλλα και βγαλτε συμπερασματα σας.http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod1470016&tid= Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Οκτώβριος 1, 2004 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 αν θέλεις μόνο κάμερα πάρε το gx20. Αλλά να ξέρεις πως σε όλους τους άλλους τομείς (εκτός κάμερας και οθόνης ) είναι πολύ χάλια. Το μοτο v525 είναι μια μέτρια και πολύ φτηνή λύση. Απο τα πιο ολοκληρωμένα που έχει σχεδόν τα πάντα είναι το sx1. Το 7610 έχει πιο καλή φοτο αλλά έχει αποκριάτικη εμφάνιση (σαν καρναβάλι είναι). Γνώμη μου είναι να πάρεις μια ψηφιακή sony 4.1mp με 180 euro. Ετσι έκανα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 1, 2004 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Εγώ πάντως σε μισή ώρα φεύγω και πάω να χτυπήσω το 7610!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 1, 2004 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Παίδες πριν απο κανα 4άρι μήνες είχα 500 στην άκρη...Είπα οτι καλή ιδέα να πάω να πάρω έα κινητό...Βέβαια θα το έπερνα με σύνδεση και μα΄λιστα με αρκετό χρόνο ομιλίας γιατί έτσι και αλλιώς μιλάω...Έψαξα, ρώτησα, είδα πολλά κινητά...Τελικά ξέρετε τι έκανα τα 500???Βενζίνη, σουβλάκια, μπύρες, μνήμες RAM, ρούχα κ.τ.λ. Γιατί απλά είπα:Έχω το 8210.Το έχω 4 χρόνια τώρα και δεν έχει διανοηθεί ούτε να κλείσει...Δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, μόνο το οτι θέλει σε κανα 6μηνο άλλγμα η μπαταρία.Γιατί να πάω να πάρω καινούριο κινητό, αφού αυτό με καλύπτει σαν τηλέφωνο?Για φωτογραφίες έχω έτσι και αλλιώς την ψηφιακή μου.Οπότε κράτησα τα 500 και πραγματικά τα ευχαριστήθηκα, απ'το να μπω στο τρυπάκι που μας βάζουν οι εταιρίες να παίρνουμε κινητά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 1, 2004 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Ευχαριστω για τις απαντησεις -to thread ειναι δικο μου(απλαυπηρετω τη μαμα πατριδα-και σημερα ορκιστηκα!- Το ζητουμενο στην ολη υποθεση ειναι απλα ποια κινητα τραβουν φωτο σε αναλυση μεγαλυτερη απο 640x480 !Τιποατ αλλο!!!Δεν με ενδιαφερουν απο το κινητο τιποτα αλλο!!Εχω το siemens σ35 και δεν εχει βγαλει τιποτα εδω και 4-5 χρονια (με νορμαλ χρηση αλλα το προσεχω σαν......(δεν μπορω να σκεφτω κατι καλο!Απλα θελω να τραβω οπου βρεθω και ου σταθω καμμια φωτογραφια χωρις να χρειαζεται να εχω κανονικη φωτογραφικη!!Και 5χ5 pixel να ειαι η οθονη δεν με χαλαει!!Προς το παρων εχω σταμπαρει το CX65 και το k500 (αφου μου το υποδειξατε!!Κανενα αλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2004 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 gx-30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 1, 2004 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αι καλά.... Μyphone το κάναμε εδω πέρα.... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 2, 2004 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Αι καλά.... Μyphone το κάναμε εδω πέρα.... lol Γιατι στο myphone δε το κανανε thelab νομιζεις? Kαλη θητεια φιλε NTG :flower: Aν δινεις μεγαλη βαρητητα στη ποιοτιτα της φωτογραφιας παντως τα GX ειναι η καλητερη επιλογη μακραν....! (εχω κ δειγματα αν θες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 2, 2004 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 εγω ειχα παρει πριν 5-6μήνες το GX 30 ,,, Λυπήθηκα τα 300+++ ευρω που εδωσα...(με σύνδεση)Το κινητο αυτο το μονο καλο που εχει ειναι οτι βγάζει σχετικα ωραιες φωτο σε σχεση με τα αλλα τα κινητά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 2, 2004 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Γιατί το λυήθηκες; Και εγω αυτό το κινητό πήρα και είμαι μια χαρά (προς το παρών). Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω έιναι ότι η μπαταρία του κρατάει 2 μέρες - δεν έχω περάσει το όριο των 3 πλήρων φορτίσεων ακόμα, αρα ελπίζω για κάτι παραπάνω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.