Jump to content

ποιο κινητό με camera 640χ480 ή μεγαλύτερη

DarkSaga

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Εγω προχθες πηρα το k700 της sonyericsson και ειναι κορυφαιο αναλυση 1280χ960 αλλα εχει 390 ευρω νομιζω εγω ειχα καποια επιδοτηση και εδωσα μονο 160

Με συνδεση δεν μπορεις να το παρεις?.

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 20:10]

Εγώ την πέμπτη πέρνω το Κ700i :D

Θα παθεις πλακα και 42mb μνημη και απεριοριστο video το μονο που το αδικει ειναι η οθονη η οποια ειναι πολυ καλη και απο το t610 που ειχα κλασεις ανωτερη αλλα ειναι το μοναδικο σημειο στο οποιο χανει απο το GX30.Επικοινωνια με το pc αψογη και παρα πολυ γρηγορη και ειναι και πολυ γρηγορο τηλεφωνο.

Αρχική απάντηση από jax7480

Αν δεν κανω λαθος η αναλυση του ειναι 640χ480 και οχι 1280χ960.

Σωστά

Απλός σε Vodafone live έκδοση βγάζει και 1280 αλλά με ποιότητα ψιλό χάλια γιατί είναι πηραγμένο το software και με συνέπεια να μην αξίζει

Αρχική απάντηση από jdrogas

Θα παθεις πλακα και 42mb μνημη και απεριοριστο video το μονο που το αδικει ειναι η οθονη η οποια ειναι πολυ καλη και απο το t610 που ειχα κλασεις ανωτερη αλλα ειναι το μοναδικο σημειο στο οποιο χανει απο το GX30.Επικοινωνια με το pc αψογη και παρα πολυ γρηγορη και ειναι και πολυ γρηγορο τηλεφωνο.

Ναι αλλά περιορισμένη .

Το gx30 υποστηρίζει μέχρι 512mb με SD Η ΜΜC

Το κακό που έχει το sharp είναι το κλειδωμένο Bluetooth

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 20:23]

Σωστά

Απλός σε Vodafone live έκδοση βγάζει και 1280 αλλά με ποιότητα ψιλό χάλια γιατί είναι παραγμένο το software και με συνέπεια να μην αξίζει

Δηλαδη η ericsson το δινει με 640χ480?????

Επειδή το έχω το K700i, δεν έχει σχέση αν είναι live η απλή συσκευή, οι φωτογραφίες που τραβάει είναι 640*480 και έχει και επιλογή για 1280*960 με μεγένθυνση. (ο φακός βγάζει 640*480) Γενικά είμαι πολύ ικανοποιήμενος από το τηλέφωνο. Συνιστάται ανεπιφύλακτα

Αρχική απάντηση από vdeseris

Επειδή το έχω το K700i, δεν έχει σχέση αν είναι live η απλή συσκευή, οι φωτογραφίες που τραβάει είναι 640*480 και έχει και επιλογή για 1280*960 με μεγένθυνση. (ο φακός βγάζει 640*480) Γενικά είμαι πολύ ικανοποιήμενος από το τηλέφωνο. Συνιστάται ανεπιφύλακτα

Αν εξαιρέσεις με το Vodafone live που είπα τα άλλα ισχύουν

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 20:36]

Ακριβως αυτο συμφωνω κι εγω.:)

Αρχική απάντηση από jdrogas

Δηλαδη η ericsson το δινει με 640χ480?????

Yeap. Ετσι βγαινει το κινητο. Απλα το vodafone live εχει software που (υποτιθεται)καλυτερευει την ποιοτητα και αυξανει το μεγεθος.

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 22:45]

Από την στιγμή που είναι περιορισμένη μνήμη και βασικότερο ο φακός υποστηρίζει μέχρι 640 τότε για εμένα δεν αξίζει τόσο

Είναι κινητό με περιορισμένες διαστάσεις και βάρος (και όχι σε μέγεθος PDA!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.