Antonis_K Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2013 Μολις μου χαλασε η asus xonar dx...Και σκεφτομαι να παρω παλι την ιδια επειδη ειναι μια πολλη καλη καρτα η να παω σε αυτην Sound Blaster Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Πες μας, ποιο headset χρησιμοποιείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Και η Xonar και η Z είναι 2 πολύ καλές κάρτες. Αν ασχολείσαι περισσότερο με μουσική και ταινίες θα πρότεινα την Xonar ενώ αν ασχολείσαι με παιχνίδια θα πρότεινα την Z. Η Z έχει dedicated amp για ακουστικά από creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis_K Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 τα siberia v2 εχς Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 2, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 ναι νομίζω ότι η creative είναι λίγο καλλίτερη για gaming αλλα δεν ξέρω τι παίζει από drivers που λένε ότι έχει θέμα και εγώ αυτή σκέφτομαι να πάρο αλλα δεν ξέρω ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 2, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Στην Ζ και σε win 7 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με drivers ακόμη. Και η συμβατότητα με παλιότερους τίτλους (2008) είναι πάρα πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 3, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 αμα ψαχνεται drivers για creative στειλε μου mail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.