kakao83 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2013 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τις διαφορες στα specs των 2 μοντελων. Δικαιολογητε η διαφορα των 170€>??ειμαι κατοχος της 2711 κ σκεφτομαι να παω στην 2713. λογο καλυτερου μαυρου κ input lag. αν δεν κανω λαθος η πρωτη εχει 28 κ η δευτερη 21ms. Την χρειαζομαι καθαρα για gaming FPS και strategy.επισης απο οτι διαβασα η νεα της Dell clockarete στα 90 hz και το αποτελεσμα ειναι πιο smooth εικονα. ισχυει?η 2711 δεν παει πανω απο 74hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Σεπτέμβριος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Εδώ φαίνονται εν συντομία οι διαφορές. Προσωπικά έχω την ΗΜ. Η διαφορά στο skroutz είναι περίπου 150€ . Αν αγόραζα σήμερα θα έπερνα την Η. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Για πιο λογο θα την αλλαζες για την Η ; Τι σε χΑλαει; Παιζεις fps? εχεις θεμα με bleeding καθολου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Σεπτέμβριος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Δεν είπα ότι θα την άλλαζα τώρα. Απλά θα την προτιμούσα σαν αγορά τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος , λίγο bleeding όντως υπάρχει αλλά δεν με ενοχλεί. Σύμφωνα με τα specs η Η έχει καλύτερο Interface, Features, Internal processing, Panel colour depth, Colour space, accessories. Ίσως όλα αυτά να μην είναι τόσο σημαντικά για τον μέσο χρήστη, αλλά κοστίζουν τα 150€ παραπάνω. Αν μπορείς να τα διαθέσεις , προχώρα, αλλιώς και με την ΗΜ θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Σεπτέμβριος 3, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Φιλε μου τι καρτα γραφικων εχεις; Εχεις προσπαθησει να την πας πανω απο 60 hz? ποιο preset χρησιμοποιεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Σεπτέμβριος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Την gtx690. Preset το Standard και το Game.Όχι δεν έχω προσπαθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.