Zarras Σεπτέμβριος 30, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 ...καλα ντε μη συγχιζεσαι....και ανεβασεις καμια θερμοκρασια.....και δεις καμια μπλε οθονη... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 30, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 δεν βγάζουν μπλε οθόνη τα win98se @beetlejuice: μην τα παίρνες τόσο σοβαρά τα πράγμα - κάνουμε και λίγη πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Σεπτέμβριος 30, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 και εγω λέω πως τα winxp είναι το πιο σταθερό λειτουργικό μετά το DOS 6.0 . Εγώ που είχα win2000 αν και είναι πολύ καλά δεν παίζουν πολλά games κτλ. Αν δεν παίζεις games βάλε ενα linux και 3 με 4 free εφαρμογές και είσαι ΟΚ . Αν θέλεις σταθερότητα και συμβατότιτα τα WinXP είναι απλά το καλύτερο με τεράστια διαφορά απο όλα τα άλλα. Κρίμα να βάλεις win 2000 σε ένα τέτοιο σύστημα πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 30, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Και γω αυτό λέω κρίμα είναι. Τα Xp είναι πιο σταθερα και πιο λειτουργικά απο τα 2000 με περισσότερες δυνατότητες και υποστηριζόμενες εφαρμογές & drivers. Για τα 2003 δεν ξέρω δεν δοκίμασα.Πάντως Beetlejuice για να ξέρεις στο 2ο pc μου PIII 500 με 384 sdram έχω XP απο τότε που βγήκανε. Μπορεί να παιδευτηκά λίγο να τα βάλω λόγω τότε ασυμβατοτήτων αλλα μετα τους πρώτους 6 μήνες και ιδιαίτερα μετα το sp1 δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημαΚι όσο για μπλε οθόνες δε είχαμε ποτέ μου στα Χp στα 98se όμως είχα συνέχεια.Για τους ιούς και τα worms που λες αν αναβαθμίζεις όπως αναβάθμιζες λες τα 98 και έχεις ενεργοποιημένο έστω το firewall τον Xp και ένα anti-spyware είσαι καλυμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 30, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Σιγα ρε παιδια τις πολλες σοβαρες εφαρμογες που δεν παιζουν σε 2000.:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Σεπτέμβριος 30, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Παιδιά δυστυχώς το αν είναι σταθερό ένα λειτουργικό εξαρτάται και από τις εταιρίες hardware ,θέμα drivers,και από τις εταιρίες software(controls ,κώδικας συμβατός με το λειτουργικό) ΚΑΙ πάνω απ' όλα σε ΠΟΙΟ λειτουργικό κάνουν testing και debugging.Εφόσον η ίδια η Microsoft τα έχει παρατήσει τα 98 σιγά μην ασχοληθούν τόσοι manufactures να χιλιοτσεκάρουν τα προιόντα τους,hardware και software,για το αν δουλεύουν με τα 98.Εδώ με τα Xp που είναι top priority στον έλεγχο και πάλι βγαίνουν προβλήματα. Πιστεύω αυτό που θέλει να πεί ο ποιητής εεεε ο BeetleJuice είναι οτι ένας χρήστης που ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω ,μάλλον πολλά παραπάνω από τους κοινούς θνητούς χρήστες,χωρίς να σημαίνει βέβαια οτι είναι προγραμματιστής της Microsoft,μπορεί να έχει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τον απόλυτο έλεγχο επάνω στα 98se θες γιατί έχουν περάσει τόσα χρόνια και τα έχουν ξεβρακώσει τελείως θές γιατί είναι πιο απλά δομημένα από τα NT,2000 κλπ όλα αυτά βοηθάνε ώστε εάν θές έχεις ,μέσες άκρες,τον απόλυτο έλεγχο.Και κάτι να μη παεί καλά διορθώνεται από πολύ εύκολα έως σχετικά εύκολα. Σταθερότητα μπορεί να μήν έχουν σε σύγκριση με τα NT based αλλά είναι απείρως πιο εύκολο να τα "κουμαντάρεις" σε κάθε περίπτωση.Από κεί και πέρα είναι στο γούστο του καθένα το τι θα βάλει στο PC του.Εάν βαριέται να έχει το νού του συνέχεια στο tuning του λειτουργικού βάζει XP και όλα κυλάνε ρόδινα ,όχι οτι δεν χρείαζονται και αυτά χαίδεμα αλλά καμία σχέση με το γουτσουγουτσου που θέλουν τα 98.Τα 2000 πιστεύω είναι κάπου στο ενδιάμεσο γιαυτό και κατά τη γνώμη μου είναι το πιο ολοκληρωμένο από τα 2. Για μένα ,και τελειώνω,το τίμημα που πληρώνεις με τα XP εκτός από υπολογιστική δύναμη και πόρους καθώς και απώλεια έλεγχου σε σχέση με τα 98 είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ,ακόμα τουλάχιστον,πολλές περιπτώσεις που αν "μπουρδουκλωθούν" (ο απόλυτος επιστημονικός όρος ) δεν ξεμπερδεύεις παρά μόνο με format ,ούτε το repair ούτε εγχείρηση ούτε καν με το κλασικό χτύπημα ακολουθούμενο με την κραυγή "ΞΕΚΟΛΑΑ ΡΕΕΕ"" δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Τέλοσπάντων πάλι καλά να λέμε που έχουμε και αυτή την επιλογή λειτουργικών μαζί με Linux ,κατά κύριο λόγο αλλά και άλλα λειτουργικά πιο ψαγμένα.Έτσι που πάει το λειτουργικό θα είναι ενσωματωμένο στο σύστημα όπως το bios και τότε τρέχα γύρευε, η κονσερβοποίηση είναι κοντά γ@μώ το εμπόριο μου μέσα...DOS ρε μούτρα μου θέλετε και Windows στα κινητά στις τοστιέρες και στα ψυγεία.Αστοδι@ολο συγχίστηκα πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 30, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 μιλας σοβαρα?οτι κανεις δηλ. debug στα 98 σε μεγαλυτερο βαθος απο οτι στα NT5.0? ....με τι τοολς δηλαδη το κανεις αυτο? (δε μιλαω για 3rd party)αλλο αν γνωριζεις τα 98, και απλος δεν εχεις μεγαλη ιδεα απο nt4.0/5.0....οκ πασο.επισης να θυμισω το πολυ γνωστο "windows protection error" στα 98, που σε μεταφραση σημαινει "κανε με φορματ τωρα"στα xp δε χρειαζεται σχεδον ποτε φορματ...μα ποτε!εκτος αν εισαι χρηστης που οταν δεν του καθετε ο driver κανει φορματ κατευ8ειαν (υπαρχουν αρκετοι τετοιοι)οσο για τους πορους...τρεξε ΟΠΟΙΟ Bench θες κανε ΟΤΙ μετρηση θελειςαν βρεις εστω και ενα που τα 98 8α πανε καλυτερα...θα εισαι ο 1ος.... δε στην λεω.... απλος σου εξηγω πως εχουν τα πραματα μην το παρεις σαν προσωπικη επιθεση οπως ο σκαθαροζουμης.τα xp ειναι xp μονο κατ'ονομα... στην ουσια ειναι η επομενη εκδοση των ΝΤ.... που απλως για διαφημιστικους λογους ονομαστηκαν Xp...κατα τ'αλλα στο 90% της δομης και του τροπου λειτουργιας του, ειναι πανομοιοτυπο με τα ΝΤ, δεν υπαρχει καμια απολυτος συγκριση των 98 με τα ΝΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 30, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 επισης να πω οτι τα xp κρασαρουν πολυ λιγοτεροοταν κρασσαρουν το μονο που κλεινει ειναι η εφαρμογη και οχι ολος ο explorer και το GUI, οπως συμβαινει στα 98....επισης....περιλαμβανουν περισσοτερα options για κανεις διορ8ωτικες κινησεις απο οτι στα 98, κανωντας τη λυση του φορματ, περιτη. (βλεπε mmc Console οπου κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ)ακομα...υπαρχει η επιλογης του... undo.. οπως επισης και το recovery point που επισης σε αποτρεπουν απο το "σβηστα ολα"εχουν καλυτερη δομη στο registry table, καθως επισης μοιραζουν τα IRQs και τις θεσεις της μνημης οπου θα "γραψει" η καθε εφαρμογη 'η hardware πολυ καλυτερα και αποδοτικα για το συστημα δημιουργονας 0 confilcts με τις συσκευες σε σχεση με τα 98 που το φαινομενο, ειδικα σε φορτωμενο συστημα εινια συχνο.Ειναι ποιο καινουργιες οι εκδοσεις ολων των προτοκολων κανοντας τα πιο συμβατα με το υπαρχον στατους κβο που επικρατει στο χωρο.ακομα....τα παντα απο θεμα hardware ειναι optimized για τα xp και οχι πλεον για τα 98.To hardware abstraction layer των xp ειναι πολυ πιο ενημερωμενο και flexible σε σχεση με το δυστροπο των 98.τα xp δεν ειναι dos-based.... και διαχειριζονται μεγαλυτερα αρχεια >1gb (βλεπε dtp/video editing).εχουν απειρως καλυτερο FS....απειρως... σε σχεση με το fat32....τα παντα ειναι Indexed, και επισης δεν κομματιαζονται οπου ναναι πανω στο δισκο....δουλεουν σε ξεχωρα shells (δε θυμαμαι την ακριβη λεξη) αλλο για το kernel αλλο για τα στοιχεια που περιβαλλουν το kernel, αλλο για το security, και αλλο για το χρηστη ο οποιος ειναι 2 shell πιο εξω απο τον πυρηνα κανωντας το πιο σταθερο πιο ασφαλες, αφου μεσο αυτου του πραγματος το λειτουργικο προστατευει απο μονο του τον ευατο του απο πολλα "πειραματικα clicks".ειναι πιο γρηγορα... σε ολα!μετρα το ιδιο συστημα με 98 και μετρα το ιδιο με xp....αυτες ειναι μονο μερικες ΒΑΣΙΚΕΣ διαφορες σε σχεση με 98...θα μπορουσα να αναφερω και αλλες τοσες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Σεπτέμβριος 30, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Δεν μίλησα για debug ούτε για τα NT5.0 ,για μεγαλύτερο έλεγχο και δυνατότητα πρόσβασης και διόρθωσης λαθών μίλησα σε ένα λειτουργικό όμως στο οποίο μπαίνουν χίλιες δύο άσχετες μ@λ@κίες ,άσχετα controls,activex και οτι μπορεί να φανταστεί ο καθένας και δεν χρησιμοποιείται επαγγελματικά όπως τα NT4.0/5.0 .Δεν τα συγκρίνω με τα NT αν και στα NT αν μπορούσες να βάλεις οτι σκ@τογραμμένα,προγραμματάκια,παιχνιδάκια κλπ σκατουλάκια βάζεις σε 98/XP θα κατέρρεαν σε δευτερόλεπτα.Το καθένα είναι/ήταν για τον τομέα του ούτως η άλλως. Για τους πόρους δεν αναφέρομαι στο θέμα διαχείρισης ,εκεί τα 98 είναι επιεικώς απαράδεκτα ,εννοώ ότι τα XP χρειάζονται περισσότερους πόρους δλδ υπολογιστική ισχύ και μνήμη και κάρτα γραφικών για να "πετάνε" ενώ με τα 98 ήθελες πολύ λίγα πράγματα για να πηγαίνουν σφαίρα.Τώρα βέβαια που το minimum σύστημα είναι πάνω από 2ghz και 512mb δεν υπάρχει θέμα.Για ένα μεγάλο διάστημα όμως που οι πιο πολλοί είχαν συστήματα μέχρι 1ghz και μνήμη το πολύ 128mb όποιος έβαζε XP ,και ήταν πολλοί μα πάρα πολλοί ,έβρισκαν το μπελά τους.Τα XP είναι βήμα μπροστά αλλά μέχρι να πατήσουν γερά πέρασαν κάποια χρόνια και θα περάσουν και άλλα.Ούτως η άλλως δεν νομίζω να βγεί ποτέ κανένα λειτουργικό που θα είναι το super σταθερό αφού συνέχεια η τεχνολογία εξελίσσεται και θα πρέπει να την ακολουθεί.Και που να πάμε στα 64bit γλέντια να δείς εκεί που ελάχιστοι έχουν κάνει προεργασία,από εταιρίες software πιο πολύ αλλά και hardware.Metal up ωρεεεεεε (άσχετο):banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 30, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Matia [Σήμερα, στις 14:56] 1 Δεν μίλησα για debug ούτε για τα NT5.0 ,για μεγαλύτερο έλεγχο και δυνατότητα πρόσβασης και διόρθωσης λαθών μίλησα σε ένα λειτουργικό 2 Δεν τα συγκρίνω με τα NT αν και στα NT αν μπορούσες να βάλεις οτι σκ@τογραμμένα,προγραμματάκια,παιχνιδάκια κλπ σκατουλάκια βάζεις σε 98/XP θα κατέρρεαν σε δευτερόλεπτα. 3 Για τους πόρους δεν αναφέρομαι στο θέμα διαχείρισης ,εκεί τα 98 είναι επιεικώς απαράδεκτα ,εννοώ ότι τα XP χρειάζονται περισσότερους πόρους δλδ υπολογιστική ισχύ και μνήμη και κάρτα γραφικών για να "πετάνε" ενώ με τα 98 ήθελες πολύ λίγα πράγματα για να πηγαίνουν σφαίρα. 4 Για ένα μεγάλο διάστημα όμως που οι πιο πολλοί είχαν συστήματα μέχρι 1ghz και μνήμη το πολύ 128mb όποιος έβαζε XP ,και ήταν πολλοί μα πάρα πολλοί ,έβρισκαν το μπελά τους. 5 Τα XP είναι βήμα μπροστά αλλά μέχρι να πατήσουν γερά πέρασαν κάποια χρόνια και θα περάσουν και άλλα. 6 Ούτως η άλλως δεν νομίζω να βγεί ποτέ κανένα λειτουργικό που θα είναι το super σταθερό αφού συνέχεια η τεχνολογία εξελίσσεται και θα πρέπει να την ακολουθεί. 7 Και που να πάμε στα 64bit γλέντια να δείς εκεί που ελάχιστοι έχουν κάνει προεργασία,από εταιρίες software πιο πολύ αλλά και hardware. 1 περιπου ειναι το ιδιο πραγμα, τα xp/2000 σου προσφερουν κονσολες για αυτο το σκοπο.... 2 τα xp ειναι ΝΤ.. απλως τους εχουν δωσει αλλο....ονομα οπως ελεγα πιο πανω... και αν υποθεσουμε οτι κρεμαγανε δεν θα "επαιρναν" μαζι του και ολα τα depended procces οπως στα 98... 3 αυτο ισχυε για πολυυυ παλια συστηματα.... τωρα αν παρεις εστω ενα σχετικα χαμηλων επιδοσεων πισι, βαλεις σε ενα δισκο 98 και μετα βαλεις xp και το μετρησεις σε επιδοσεις θα δεις οτι εινια καλυτερα.... 4 χαναν τ'αβγα και τα πασχαλια θα ελεγα...χιχιχι.... 5 εχει ηδη κυκλοφορησει το επομενο ΟS, και ειναι 3+ χρονια εξω στην αγορα ηδη.. 6 οσο ειναι η microsoft στην μεση....σιγουρα δεν θα βγει 7 εδω εχω την εντυπωση πως η microsoft εχει βαλει το χερακι της.... δηλαδη επιτηδες προσπαθει να φρεναρει με καθε τροπο (επηρεαζοντας software houses και κατασκευαστεs hardware) την προοθηση των 64bit συστηματων (softW/hardW) μιας και η ιδια δεν εχει λανσαρει καποιον αντιστοιχο επεξεργαστη, ενω η amd, απο την αλλη διψαει για το optimize σε 64bit.... η μικροσοφτ ξερει οτι 8α χασει εδαφος αν και εκεινη δεν ειναι ετοιμη με καποια μοντελα σε 64bit.. εε αυτα :banging: Keep on Metal bro.... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Σεπτέμβριος 30, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Quote : "τα παντα απο θεμα hardware ειναι optimized για τα xp και οχι πλεον για τα 98" Αυτό είπα πρίν και είναι ο βασικός λόγος που τα Xp είναι πιο σταθερά από τα 98 πλέον και είναι λογικό.Δεν διαφωνούμε κάπου ριζικά απλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι τα 98 έχουν ξεβρακωθεί τελείως από πολλά άτομα που γνωρίζουν και μπορείς αν ψάξεις λίγο στο net να βρείς άπειρες πληροφορίες για ότιδήποτε συμβαίνει στα 98 και τι φταίει τι να κάνεις κλπ πράγμα που για τα xp δεν ισχύει γιατί πολύ απλά είναι πολύ λιγότερα χρόνια στη γύρα και πολλά σημεία τους δεν έχουν πλήρως εξερευνηθεί.Σίγουρα είναι ένα βήμα μπροστά.Υπόψιν όμως οτι δεν τα κατηγορώ αλλά έχουν πολλές μ@λ@κίες ακόμα που είναι σπαστικές και δεν διορθώνονται τόσο εύκολα όσο λες και το format μόνο περιττό δεν είναι.Το λέω με σιγουριά γιατί είμαι τεχνικός από hobby και από επάγγελμα και αν και δεν με συμφέρει(λόγω χρόνου) ,πάντα προσπαθώ να αποφύγω το format και έχω βρεί πολλούς τρόπους να το πετύχω ψάχνοντας αρκετά αυτά τα χρόνια και από μόνος μου και στο net και τα Xp είναι πάντα πρώτα σε ότι αφορά την λύση format.Λογικό μέν γιατί είναι σαφώς πιο πολύπλοκα αλλά δεν παύει να είναι και πιο δύσχρηστα στη διόρθωση.(Ασχετο) Μα τι γίνεται όλοι κοιμούνται το μεσημέρι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 30, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Matia [Σήμερα, στις 15:34] (Ασχετο) Μα τι γίνεται όλοι κοιμούνται το μεσημέρι??? οχι, μαλλον εχουν παει για φαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Σεπτέμβριος 30, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Στο 7 φαντάζομαι εννοείς την Intel (πουτ@ν@ Intel την είδε Αμερική, λες να είναι ο Bush από πίσω????) Και για ατελειώτο headbanging listen Dew Scented - Inwards σαν να ακούς Slayer στην πιο death εκδοχή τους-έχουν διασκευάσει και το War Ensemble άλλωστε. Πάντως θα πώ ένα πράγμα και δεν θέλω διαφωνία..οι ελληνικές εκδόσεις των Windows από 98 μέχρι XP είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ εκτός βέβαια από τη μετάφραση (εκεί τα πάνε καλά μπράβο μπράβο.....ανίκανοι μια ζωή..τι να πείς) Α ναι ξέχασα....THC the place to be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 30, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 εε ναι, το ιδιο λαμογιο κρυβεται και στις 2 περιπτωσεις απο πισω... (7) Υeap thc is the place to be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 30, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 "οταν κρασσαρουν το μονο που κλεινει ειναι η εφαρμογη και οχι ολος ο explorer και το GUI, οπως συμβαινει στα 98..."Σε εμένα συμβαίνει ΚΑΙ στα XP. :whistling Επίσης, πρέπει να διορθώσω το λάθος που έγινε απο τον Zarra πρίν, δηλαδή το οτι τα XP είναι τα επόμενα NT. Αυτό είναι λάθος καθώς τα επόμενα NT είναι τα Windows 2000 Server και τα Windows 2003. Τα "απλά" Windows 2000 προορίζονται για χρήστες workstations, και τα XP φτιάχτηκαν ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ στα NT και όχι σαν επόμενη έκδοσή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 30, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Ο windows explorer κρασάρει, αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό ξαναπαίρνει μπροστά μόνος του ή σου επιτρέπει να τον τρέξεις από τον task manager.Τα nt, χωρίζονται και αυτά σε workstation και server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2004 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 seeker, είναι τα επόμενα nt και δεν φτιάχτηκαν απλώς βασισμένα σε αυτά.απλά η microsoft είχε υπολογίσει ενοποίηση home/professional λειτουργικών αρκετό καιρό, που δεν της κάθισε και έβγαλε προιόντα τύπου win me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Σεπτέμβριος 30, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Το θέμα είναι οτι ούτε τώρα της κάθισε γιατί αν ένας επαγγελματίας βασιστεί σε XP με τη λογική που βασιζόταν σε NT4.0/5.0 ή ακόμα και 2000 τότε καληνύχτα.Βασικά δύσκολα θα βγεί το 2 σε 1.Ασφάλεια και αξιοπιστία (σε επαγγελματικό επίπεδο) και ελαστικότητα/user friendly (για τον υπόλοιπο κόσμο) δύσκολα τα βάζεις μαζί.Βασικά ποιός ενδιαφέρεται για το 2 σε 1???? Δηλαδή θα τους πέσει ο κwλος να έχουν τα Windows for Everyone και τα Windows for Professionals?? (oops μόλις αποκάλυψα την ονομασία των νέων Windows.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 30, 2004 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Όντως είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχεις και τα δύο (ευχρηστία και ασφάλεια). Πάντως αν και τα XP μου κολλάνε πολύ συχνότερα απο τα Windows 2000 (και ξέρω πολύ καλά πώς να τα συντηρώ) είναι αρκετά πιο εύχρηστα για καθημερινή χρήση. (Εγώ πάντως πάλι προτιμώ τα 2000... just ROCK-STABLE!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 30, 2004 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris seeker, είναι τα επόμενα nt και δεν φτιάχτηκαν απλώς βασισμένα σε αυτά.απλά η microsoft είχε υπολογίσει ενοποίηση home/professional λειτουργικών αρκετό καιρό, που δεν της κάθισε και έβγαλε προιόντα τύπου win me. Απο ότι ξέρω δεν σχεδίαζε να βγάλει έκδοση των XP για servers (δεν μιλάω για workstation). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.