Wizard! Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2013 Μου χάλασε ο διακόπτης του UPS (MGE Eclipse 1200). Κοστίζει 0.30€, και χωρίς αυτόν το UPS είναι άχρηστο (250€)Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω πουθενά ίδιο να βάλω.Αθήνα, γύρισα διάφορα μαγαζιά, αλλά δεν είχε κανείς τον ίδιο. Αν έχετε κάποιον με ποικιλία, μου λέτε να πάω.Βρήκα αυτόν, που φαίνεται ίδιος, αλλά δεν έχει διάγραμμα διαστάσεων.Αυτός που έχει, δε μου κάνει. Εμένα η απόσταση του 1ου με το 3ο pin είναι 7.2mm, εδώ είναι 5mm.Καμία ιδέα;[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] [MENTION=403]crmaris[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Αύγουστος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Γιατί,πρεπει να βάλεις ντε και καλά τον ίδιο;Ότι διακόπτη θες βάζεις,δεν καθεται με λίγη πατεντουλα με τπτ?Καμια φωτο?Edit :Μόλις ειδα ότι ειναι διακόπτης που μπαίνει παντω στην πλακέτα.Και έτσι γίνεται πατενταρε με καλωδιακια άνετα ,αν έχεις κάποιες λίγες γνώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Αύγουστος 31, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Προφανος μιλαμε για διακοπτη που βρισκεται κολλημενος σε πλακετα. Το πρωτο βημα ειναι να τον βγαλεις με προσοχη με χρηση κολλητηριου και τρομπα.Μετα με τον διακοπτη στο χερι δοκιμαζεις στα καταστηματα στην Αθηνα. Να ξερεις οτι τετοια υλικα επειδη ειναι ψιλολογια δεν τα βαζουν ευκολα στις σελιδες. Ενα καταστημα εχει 100 διαφορετικους διακοπτες, τι να βαλει; Τον κωδικο του, διαστασεις, τιμη, φωτογραφια.Τα καταστηματα που θα δοκιμαζα θα ηταν Φανος και Σιδερης στο κεντρο, Μαρκιδις στο Αιγαλεω, Βενιερης στο Περιστερι και Κατουμας στην Καλλιθεα. Θεωρω απιθανο να μην βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Αύγουστος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 στη χειρότερη βάλε τα ποδαράκια που ταιριάζουν στις τρύπες, κόψε τα υπόλοιπα και σύνδεσε τα με καλώδια. Το ξέρω μπακαλίστικη λύση αλλά αν δε βρεις τον ίδιο δεν έχεις πολλές εναλλακτικές. Εκτός και αν στερεώσεις έναν πάνω στο σασί του UPS και τον ενώσεις κατευθείαν με καλώδια με την πλακέτα. Αυτό είναι και το πιο εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Προφανος μιλαμε για διακοπτη που βρισκεται κολλημενος σε πλακετα. Το πρωτο βημα ειναι να τον βγαλεις με προσοχη με χρηση κολλητηριου και τρομπα.Αυτό έκανα ήδη. Τον έχω στο χέρι σα δείγμα, αλλά δε βρήκα.Τα καταστηματα που θα δοκιμαζα θα ηταν Φανος και Σιδερης στο κεντρο, Μαρκιδις στο Αιγαλεω, Βενιερης στο Περιστερι και Κατουμας στην Καλλιθεα. Θεωρω απιθανο να μην βρεις.Έχεις πρόχειρες διευθύνσεις ή sites για Μαρκίδη & Βενιέρη; Στους άλλους πήγα ήδη.στη χειρότερη βάλε τα ποδαράκια που ταιριάζουν στις τρύπες, κόψε τα υπόλοιπα και σύνδεσε τα με καλώδια. Το ξέρω μπακαλίστικη λύση αλλά αν δε βρεις τον ίδιο δεν έχεις πολλές εναλλακτικές. Εκτός και αν στερεώσεις έναν πάνω στο σασί του UPS και τον ενώσεις κατευθείαν με καλώδια με την πλακέτα. Αυτό είναι και το πιο εύκολο.Καλά, πατέντα θα κάνω αν χρειαστεί. Απλά ήθελα να βρω τον ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Αύγουστος 31, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 με πολύ μεγάλες πιθανότητες να βρεις εδω:ΠΑΠΑΘΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ — Ηλεκτρολογικά - Ηλεκτρονικά Είδη Τεχνικά - Κατασκευαστικά — ΚΑΛΛΙΘΕΑ — Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδοςαλλιως ολόκληρο μη λειτουργικο την Κυριακή το πρωί Ιερά οδός Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Αύγουστος 31, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 ebay μεριά έψαξες; Κατά καιρούς έχω βρει αντίστοιχα σπάνια ανταλλακτικά από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Αύγουστος 31, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Έχεις πρόχειρες διευθύνσεις ή sites για Μαρκίδη & Βενιέρη; Στους άλλους πήγα ήδη.Βενιέρης Ηλεκτρονικά - Ζητήστε τα όλα!Ηλεκτρονικα Μακριδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.