Jump to content

SAMSUNG 840 EVO ή SAMSUNG 840 PRO

Element79

Recommended Posts

Γεια σε όλους και όλες τους TheLabers..

Θα ήθελα να ρωτήσω,βασικά έχω έναν SAMSUNG 840 PRO SIRIES 128GB και λέω να πάρω ακόμη έναν SSD τι γνώμη έχετε επάνω στον 840 EVO. . ?

Ευχαριστώ!!

Θα τους συνδιάσεις (RAID0), θες απλά επιπλέον χωρητικότητα (θα μπει σαν 2ος) ή απλά θέλεις να πάρεις ένα SSD για άλλο pc?

Έχω ακόμη έναν ssd τον KINGSTON SSD V+200 120GB και τον SAMSUNG 840 PRO SERIES SSD 128GB και τους έχω RAID,και λέω για τρίτον ssd. Να πάρω PRO ξανά η τον EVO αυτό λέω.. ?????

Όσο για άλλο που λες στο laptop μ έχω τον SAMSUNG 840 SERIES τον απλό!

Αλλά από δίσκους WD έχω κάνα 1TB συνολικά.

Έχω ακόμη έναν ssd τον KINGSTON SSD V+200 120GB και τον SAMSUNG 840 PRO SERIES SSD 128GB και τους έχω RAID

Ο Χριστός, η Παναγία και οι 12 απόστολοι μαζί...

Συγνώμη αλλά που ακριβώς διάβασες και έχεις κάνει τέτοιο RAID;

Δώσε ένα screenshot από CrystalDiskMark ή από AS SSD Benchmark έτσι από περιέργια...

Παρε τους καινουριους force LS απο τη corsair και κανε raid0 τους 3.

Θα χει πλακα τετοιο raid..και εγγυημενα θα εισαι ο πρωτος σε ολο το ..ιντερνετ που θα εχει χρησιμοποιησει 3 διαφορετικους controllers.:p

Ο Χριστός, η Παναγία και οι 12 απόστολοι μαζί...

Συγνώμη αλλά που ακριβώς διάβασες και έχεις κάνει τέτοιο RAID;

Δώσε ένα screenshot από CrystalDiskMark ή από AS SSD Benchmark έτσι από περιέργια...

Έγινε λάθος για τον EVO ρώτησα αν ειναι καλός να πάρω ή να πάρω πάλι PRO για να κάνω RAID.

Εντάξει τι να πω ανθρώπινο λάθος από βιασύνη,έχετε δίκαιο και ξέρω από RAID!

Και τέλος πάντως οτι θέλετε πείτε το θέμα πάει αλλού κ ο καθένας οτι του καπνίσει λέει....

Χτυπάω εναν Samsung 840 Pro Series 256GB. και στα Μπομπόλια μου!!

Μαμακια μου που κάθομαι και ακούω την κάθε γκαβλα του καθενός σας..

Ευχαριστώ και στα παπούρια σας..!!

Έγινε λάθος για τον EVO ρώτησα αν ειναι καλός να πάρω ή να πάρω πάλι PRO για να κάνω RAID.

Εντάξει τι να πω ανθρώπινο λάθος από βιασύνη' date='έχετε δίκαιο και ξέρω από RAID!

Και τέλος πάντως οτι θέλετε πείτε το θέμα πάει αλλού κ ο καθένας οτι του καπνίσει λέει....

Ευχαριστώ και στα παπούρια σας..!![/quote']

Σαν να λέμε "ΠΑΟΚ και ας μην κάνω RAID ποτέ";

Εντάξει τι να πω ανθρώπινο λάθος από βιασύνη' date='έχετε δίκαιο και ξέρω από RAID!

Ευχαριστώ και στα παπούρια σας..!![/quote']

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα λοιπόν.

Για να κάνεις RAID, θέλεις ίδιο drive με αυτό που έχεις, δηλαδή Samsung 840 PRO 128GB.

Αν θέλεις να πάρεις μεγαλύτερο drive, δεν γίνεται RAID, μάλλον γίνεται αλλά οι επιδόσεις θα είναι ότι νά'ναι και επίσης θα χάσεις τη μισή χωρητικότητα του μεγάλου drive.

Μεταξύ του 840 EVO και PRO, πιο γρήγορος είναι ο PRO.

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα λοιπόν.

Για να κάνεις RAID, θέλεις ίδιο drive με αυτό που έχεις, δηλαδή Samsung 840 PRO 128GB.

Αν θέλεις να πάρεις μεγαλύτερο drive, δεν γίνεται RAID, μάλλον γίνεται αλλά οι επιδόσεις θα είναι ότι νά'ναι και επίσης θα χάσεις τη μισή χωρητικότητα του μεγάλου drive.

Μεταξύ του 840 EVO και PRO, πιο γρήγορος είναι ο PRO.

OK άρα παίρνω πάλι ίδιο ssd PRO στα 128GB και κάνω RAID, τους δύο SAMSUNG 840 PRO SERIES 128GB,και αφήνω σκέτο τον KINGSTON V+200 120GB..!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.