Alkis27 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2004 Παιδιά επειδή πήρα τώρα ένα Playstation 2 και είμαι άσχετος από τα games του (σε αντίθεση με PC που έχω τα πάντα...).θέλω να μου πείτε τα καλύτερα-τελειότερα games για το μηχάνημα αυτό.Ουσιαστικά με ενδιαφέρουν τα τεχνολογικά πιο εξελιγμένα σε γραφικά 3D κτλ . Ποιά θεωρούνται αυτή τη στιγμή τα "απολύτως απαραίτητα" για to PS2 ??? Περιμένω απαντήσεις.Thanks.ΥΓ Οποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγές και φυσικά έχει μεγάλη συλλογή από αυτά που ζητάω για PS2 ας μου στείλει ΠΜ..Εγώ έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για PC και όχι μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 ffx , ffx-2 , gran turismo 3 , gta vice city , metal gear solid 2 , devil may cry , tekken 4 , splinter cell pandora tommorow , silent hill 3,4 , need for speed underground , prince of persia , pro evolution soccer 3 , ssx3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 PES 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro ffx , ffx-2 , gran turismo 3 , gta vice city , metal gear solid 2 , devil may cry , tekken 4 , splinter cell pandora tommorow , silent hill 3,4 , need for speed underground , prince of persia , pro evolution soccer 3 , ssx3 + Virtual figher 4 evolution , tony hawks underground , Capcom Vs Snk 2 , burnout 3 takedown , Gta san andreas Τρελα γραφικά δεν θα δεις σε Ps2 τωρα. Ειναι αρκετα πισω απο το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Δεν ξέρω από PS2 αλλά σου προτείνω να πάρεις το Finel Fantasy VII αν το βρείς. Είναι για PSX, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα γραφικά (μην ξεχνάμε οτι είναι παιχνίδι του 1997) αλλά είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Το 'χω τερματίσει μια φορά και το 'χω ξαναρχίσει άλλη μια αλλά το παράτησα γιατί κόλλησα. Όπου να 'ναι βγαίνει και σε ταινία :happy: ! Είναι τρομερό παιχνίδι από πλοκή έχει πολύ ωραίο σύστημα μάχης και καταπληκτική μουσική. Είναι και μεγάλο σε διάρκεια (3CDs). Ο μόνος τομέας που χάνει είναι τα γραφικά. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Τώρα, εγώ προσωπικά αν είχα PS2 θα έπαιρνα πρώτα πρώτα τα τελευταία Grand Turismo (έχω μείνει στο 2 γιατί έχω PSX και όχι PS2). Πόσο θα 'θελα να μου χάριζαν ένα! ’ντε να βγεί κανένας εξωμειωτής για PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 σου εχω στειλει Πμ για μια ανταλλαγη αν ενδιαφερεσαιτο καινουργιο το metal gear solid θα αξιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τσιλιμπηθρας Σεπτέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Εγω ενα σου λεω να βρεις και να παρεις το DYNASTY WARRIOR 4 αν και ειμαι εν ψυχρο υποστηρηχτης των FINAL FANTASY σου το προτεινω ανεπηφηλαχτα γιατι εχω το 3 και δυστηχος δεν καταφερα να βρω και το 4.αν το βρεις παρτο δεν ειναι γνοστω αλλα ειναι τρομερο αν το παιξεις μια δεν ξεκολας :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 grand turismo 4αρκετά που ήξερα ειπώθηκαν παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Παιδιά είναι αλήθεια ότι το playstation χαλάει την οθόνη της τηλεόρασης.Πήρα καινούρια και δεν θέλω να την κατατρεψω απο τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 grand turismo 3, Devil may cry 1&2 Αρχική απάντηση από Hero grand turismo 4αρκετά που ήξερα ειπώθηκαν παραπάνω. Κυκλοφόρησε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από ARK Παιδιά είναι αλήθεια ότι το playstation χαλάει την οθόνη της τηλεόρασης.Πήρα καινούρια και δεν θέλω να την κατατρεψω απο τώρα. Πρώτη φορά το ακούω!Δεν έχω συντήσει κανένα πρόβλημα ούτε με το PS1 ούτε με το PS2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης Δεκέμβριος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Soul Calibur 2 , GTA San AndreasΘα σου πω και άλλο ένα χωρίς να ξέρω αν είναι καλό αλλά μόνο ο τίτλος με πορώνει DRAGONBALL Z:BUDOKAI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Δεκέμβριος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από ARK [Χθες, στις 15:12] Παιδιά είναι αλήθεια ότι το playstation χαλάει την οθόνη της τηλεόρασης. Πήρα καινούρια και δεν θέλω να την κατατρεψω απο τώρα. Απ ότι ξέρω αυτό συμβαίνει μόνο σε τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής. (Μην με ρωτήσεις τι είναι, δεν ξέρω απλά το είχα διαβάσει στο manual του playstation ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Μάλλον μιλάμε για τηλεοράσεις πλάσματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo13mani Οκτώβριος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Poso to ffx poso to ffx2?einai se kali katastasi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 7, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 2ο φτυάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 7, 2009 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 OMG και 5χρόνια ξέθαμα και greeklish και το πρώτο του post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Οκτώβριος 7, 2009 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 πλακα πλακα αυτο ειναι λιγο μετα που εγινα μελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 7, 2009 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 σορυ που σας το χαλασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.