Jump to content

Τα καλύτερα games για PS2 ?????

Alkis27

Recommended Posts

Παιδιά επειδή πήρα τώρα ένα Playstation 2 και είμαι άσχετος από τα games του (σε αντίθεση με PC που έχω τα πάντα...).θέλω να μου πείτε τα καλύτερα-τελειότερα games για το μηχάνημα αυτό.Ουσιαστικά με ενδιαφέρουν τα τεχνολογικά πιο εξελιγμένα σε γραφικά 3D κτλ . Ποιά θεωρούνται αυτή τη στιγμή τα "απολύτως απαραίτητα" για to PS2 ??? Περιμένω απαντήσεις.Thanks.

ΥΓ Οποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγές και φυσικά έχει μεγάλη συλλογή από αυτά που ζητάω για PS2 ας μου στείλει ΠΜ..Εγώ έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για PC και όχι μόνο...

Αρχική απάντηση από xylokastro

ffx , ffx-2 , gran turismo 3 , gta vice city , metal gear solid 2 , devil may cry , tekken 4 , splinter cell pandora tommorow , silent hill 3,4 , need for speed underground , prince of persia , pro evolution soccer 3 , ssx3

+ Virtual figher 4 evolution , tony hawks underground , Capcom Vs Snk 2 , burnout 3 takedown , Gta san andreas

Τρελα γραφικά δεν θα δεις σε Ps2 τωρα. Ειναι αρκετα πισω απο το pc.

Δεν ξέρω από PS2 αλλά σου προτείνω να πάρεις το Finel Fantasy VII αν το βρείς. Είναι για PSX, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα γραφικά (μην ξεχνάμε οτι είναι παιχνίδι του 1997) αλλά είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Το 'χω τερματίσει μια φορά και το 'χω ξαναρχίσει άλλη μια αλλά το παράτησα γιατί κόλλησα. Όπου να 'ναι βγαίνει και σε ταινία :happy: :happy: ! Είναι τρομερό παιχνίδι από πλοκή έχει πολύ ωραίο σύστημα μάχης και καταπληκτική μουσική. Είναι και μεγάλο σε διάρκεια (3CDs). Ο μόνος τομέας που χάνει είναι τα γραφικά. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Τώρα, εγώ προσωπικά αν είχα PS2 θα έπαιρνα πρώτα πρώτα τα τελευταία Grand Turismo (έχω μείνει στο 2 γιατί έχω PSX και όχι PS2). Πόσο θα 'θελα να μου χάριζαν ένα! ’ντε να βγεί κανένας εξωμειωτής για PC...

Εγω ενα σου λεω να βρεις και να παρεις το DYNASTY WARRIOR 4 αν και ειμαι εν ψυχρο υποστηρηχτης των FINAL FANTASY σου το προτεινω ανεπηφηλαχτα γιατι εχω το 3 και δυστηχος δεν καταφερα να βρω και το 4.αν το βρεις παρτο δεν ειναι γνοστω αλλα ειναι τρομερο αν το παιξεις μια δεν ξεκολας:T: :T: :T:

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από ARK

Παιδιά είναι αλήθεια ότι το playstation χαλάει την οθόνη της τηλεόρασης.

Πήρα καινούρια και δεν θέλω να την κατατρεψω απο τώρα.

Πρώτη φορά το ακούω!

Δεν έχω συντήσει κανένα πρόβλημα ούτε με το PS1 ούτε με το PS2...

Αρχική απάντηση από ARK [Χθες, στις 15:12]

Παιδιά είναι αλήθεια ότι το playstation χαλάει την οθόνη της τηλεόρασης.

Πήρα καινούρια και δεν θέλω να την κατατρεψω απο τώρα.

Απ ότι ξέρω αυτό συμβαίνει μόνο σε τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής.

(Μην με ρωτήσεις τι είναι, δεν ξέρω :p απλά το είχα διαβάσει στο manual του playstation ).

• 4 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.