gns Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2013 Καιρός για αναβάθμιση σε οθόνη και δίσκο οπότε θα χρειαστώ την γνώμη σας.Οθόνη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την Dell 2412m οπότε αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο στα λεφτά της θα καταλήξω σε αυτήν.Για δίσκο θα πάω επιτέλους σε 250Gb Samsung 840 οπότε ακούω γνώμες.πσ. Το σύστημα είναι sata2 αξίζει κάποιος sata3 controller ή οι διαφορές θα είναι αμελητέες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 πες πρωτα, τι χρησεις κανεις με το πισι σου..! για την οθονη δεν θα κανω κανενα σχολιο, καθως εχει προταθει πολλακις εδω μεσα....!!για τον δισκο, αν προκειται να κρατησεις το πισι σου αρκετο καιρο ακομα, η γνωμη μου ειναι να παρεις sata 3 controller και να τον βαλεις επανω, γιατι θα εχεις την μιση του ταχυτητα διαθεσιμη σε SATA2..!!! οχι οτι θα ειναι αργος, απλα.. μπορει και αλλο...!!!!!EDIT. απο οτι βλεπω ομως.... oi SATA 3 controllers ειναι ακριβουτσικοι (σχετικο αυτο, αλλα...!), οποτε θα ελεγα να μεινεις με το SATA 2....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Αύγουστος 31, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Κυρίως για καθημερινή χρήση και κανα παιχνιδάκι.Επειδή όντως θα το κρατήσω για αρκετό καιρό ακόμα σκεφτούμε σοβαρά να πάρω ένα sata3 controller.Από ένα γρήγορο ψάξιμο από amazon βρήκα αυτούς τους 2 τι λέτε αξίζουν?[ame=http://www.amazon.co.uk/ASUS-U3S6-USB-SATA-PCIe/dp/B002VVQ58M/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1377952863&sr=8-10&keywords=sata+3+controllers]Asus[/ame][ame=http://www.amazon.co.uk/Syba-Port-SATA-6Gbps-PCI-Express/dp/B005B0A6ZS/ref=cm_cr_dp_asin_lnk]Syba[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 ASUS προτιμω εγω!! επισης, ετσι θα εχεις και USB 3.0 ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Αν χρειάζεσαι USB3, τότε πάρε τον controller, αλλά για καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις διαφορά μεταξύ SATA2/SATA3. Αντίθετα υπάρχει χαοτική διαφορά μεταξύ usb2/usb3, αλλά χρειάζεσαι και usb3 συσκευές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 1, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Το βρισκω λαθος να δωσεις τοσα λεφτα για controller...και για τη χρηση που θες.1000 φορες να δωσεις κατι παραπανω και να αλλαξεις πλατφορμα.(αφου πουλησεις αυτα).Εξισου λογικο να ψαξεις για μεταχειρισμενα sandy/ivy..ωστε να μη δωσεις περισσοτερα απο οσα θα εδινες στο controller.Παρολαυτα για καθημερινη χρηση και κανενα παιχνιδακι ...απλα μη παρεις controller.(ειπωθηκε και παραπανω..αλλα μια φορα ακομα δε βλαπτει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Σεπτέμβριος 1, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Ωραία ευχαριστώ για τις γνώμες σας, όσον αφορά τον controller επειδή όντως έχω usb3 συσκευή ο μόνος λόγος αν αποφασίσω να το πάρω θα είναι αυτός. @NTG Απο την στιγμή που είμαι ικανοποιημένος με το υπάρχων σύστημα το βλέπω κάπως άσκοπο να πάω σε ολική αλλαγή. Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου όπως και να έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 1, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 αν θελεις USB 3 controller, μπορεις να τον βαλεις..! 10-15€ κοστιζει..!! αλλα και SATA 3 και USB 3 παει πιο πανω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 1, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 @NTG Απο την στιγμή που είμαι ικανοποιημένος με το υπάρχων σύστημα το βλέπω κάπως άσκοπο να πάω σε ολική αλλαγή. Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου όπως και να έχει Aν ηταν να εδινες 50Ε για το controller ..απλα θα ηταν κριμα να μην πηγαινες σε αλλαγη πλατφορμας. Mε 280 γινοταν η αλλαγη..ενα 200αρι λογικα πρεπει να σου εβγαινε τα παλια μητρικη επεξεργαστη..ενα 50αρη που (δεν) θα εδινες για τον controller...ενα 30αρι extra ειναι απο εκει και επειτα. Nα μη σε προιδεασω κιολας για το ποσα καιει η πλατφορμα που εχεις idle+load..(την ειχα για 3 χρονια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.