fonzi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2013 Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των1) MY PASSPORT2) MY PASSPORT ULTRA3) ELEMENTS SE PORTABLEυπάρχει διαφορά σε αξιοπιστία ή σε ταχύτητα (πχ άλλο μέγεθος cache, άλλος controller κλπ);* ψάχνω για 2-3 εξωτερικούς από 500GB έως 1TB. Υπάρχει άλλος αξιόπιστος 2,5" εξωτερικός; Είδα VERBATIM και TOSHIBA ότι βγαίνουν φθηνότεροι αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει ποτέ...
junior-21- Αύγουστος 30, 2013 #2 Αύγουστος 30, 2013 Ειδα την περιπετεια του icy με τον νεας γενιας passport και ιδρωσα. Εγω εχω να ακουμπησω wd σε εξωτερικο απο το 2007. Μεχρι τοτε μου ειχαν βγει off 3 passport αλλα δοξα τον θεο ηταν οι θηκες τους. Δεν ειχα δλδ απώλεια δεδομένων. Απο τοτε εχω transcend rubber και είμαι υπερευχαριστημενος. Δεν γρατζουνιεται συν με ενα βετεξ τον κανεις καινούργιο αν θες πανω απο εναν, τσεκαρε μηπως τους παρεις απο memoryc, ειναι σε πολυ καλες τιμες σε σχεση με Ελλαδα.
fonzi Αύγουστος 30, 2013 Author #3 Αύγουστος 30, 2013 Ειδα την περιπετεια του icy με τον νεας γενιας passport και ιδρωσα. τι ακριβώς έγινε;
lefteriz Αύγουστος 31, 2013 #4 Αύγουστος 31, 2013 http://www.thelab.gr/1063534383-post9.htmlδίσκος και εξωτερικός controller είναι 1 :X:
fonzi Αύγουστος 31, 2013 Author #5 Αύγουστος 31, 2013 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!Όλες οι σειρές (οι τρεις που λέω στην αρχή) έτσι είναι;*Προτιμώ από Ελλάδα να πάρω. e-shop ή you λόγω επαρχίας. Οπότε αν δεν πάω για WD (δεν είχα ποτέ εξωτερικό αλλά από εσωτερικούς είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με οτιδήποτε άλλο εκτός από δύο hitachi που επίσης βγήκαν άψογοι) θα πρέπει ή να πάω για VERBATIM ή TOSHIBA ή να πάρω έναν wD scorpio black και να τον καρφώσω σε μια θηκούλα.Για Transcend δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάτι πέρα από κάτι μνήμες για φωτογραφική.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.