Jump to content

Διαφορές μεταξύ των εξωτερικών WD

fonzi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των

1) MY PASSPORT

2) MY PASSPORT ULTRA

3) ELEMENTS SE PORTABLE

υπάρχει διαφορά σε αξιοπιστία ή σε ταχύτητα (πχ άλλο μέγεθος cache, άλλος controller κλπ);

* ψάχνω για 2-3 εξωτερικούς από 500GB έως 1TB. Υπάρχει άλλος αξιόπιστος 2,5" εξωτερικός; Είδα VERBATIM και TOSHIBA ότι βγαίνουν φθηνότεροι αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει ποτέ...

Ειδα την περιπετεια του icy με τον νεας γενιας passport και ιδρωσα. Εγω εχω να ακουμπησω wd σε εξωτερικο απο το 2007. Μεχρι τοτε μου ειχαν βγει off 3 passport αλλα δοξα τον θεο ηταν οι θηκες τους. Δεν ειχα δλδ απώλεια δεδομένων. Απο τοτε εχω transcend rubber και είμαι υπερευχαριστημενος. Δεν γρατζουνιεται συν με ενα βετεξ τον κανεις καινούργιο :hehe: αν θες πανω απο εναν, τσεκαρε μηπως τους παρεις απο memoryc, ειναι σε πολυ καλες τιμες σε σχεση με Ελλαδα.

Ειδα την περιπετεια του icy με τον νεας γενιας passport και ιδρωσα.

τι ακριβώς έγινε;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!

Όλες οι σειρές (οι τρεις που λέω στην αρχή) έτσι είναι;

*Προτιμώ από Ελλάδα να πάρω. e-shop ή you λόγω επαρχίας. Οπότε αν δεν πάω για WD (δεν είχα ποτέ εξωτερικό αλλά από εσωτερικούς είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με οτιδήποτε άλλο εκτός από δύο hitachi που επίσης βγήκαν άψογοι) θα πρέπει ή να πάω για VERBATIM ή TOSHIBA ή να πάρω έναν wD scorpio black και να τον καρφώσω σε μια θηκούλα.

Για Transcend δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάτι πέρα από κάτι μνήμες για φωτογραφική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.